שבוע טובבבב:)
S SAPIROS5 New member 18/11/07 #3 ליטללללללל כל החיים שלך את בתל אביב לא רואה את גיא ואף מפורסם אחר חחחח יפה לךך
ל ליטלוש חולה על גיא New member 18/11/07 #4 חחחחחח מה יפה בזהה אף פעם לא ראיתי את גיא למרות שהיתי מליון פעם בתל אביב חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מ מוגי האחת New member 18/11/07 #5 שבוע טוב לכולם.. :] גם אני חזרתי עכשיו מת"א היה נחמד ליראות את כל החברים.. אבל היתבאסתי ביגלל שלא יכלתי ליראות את ההופעות מיליון איש לא רואים כלום..!
שבוע טוב לכולם.. :] גם אני חזרתי עכשיו מת"א היה נחמד ליראות את כל החברים.. אבל היתבאסתי ביגלל שלא יכלתי ליראות את ההופעות מיליון איש לא רואים כלום..!
O orianush New member 18/11/07 #8 אווף בסוף לא היה שלומי חח איך התבאסתי רצח ראיתי מלא מהמורים שלנו בסוף גם חזרנו איתם בהסעה שלהם לירושלים חחחח והמחנכת שלי החזירה אותנו הבייתה חחחחח
אווף בסוף לא היה שלומי חח איך התבאסתי רצח ראיתי מלא מהמורים שלנו בסוף גם חזרנו איתם בהסעה שלהם לירושלים חחחח והמחנכת שלי החזירה אותנו הבייתה חחחחח
S SAPIROS5 New member 18/11/07 #9 וואי אוריאן בטח זה היה באסה לפגוש מורים חחחחח נוו אז איך היה לפגוש אותם????
O orianush New member 18/11/07 #11 דווקא היה נחמד לראות אותם.. שמעו שמגיעים לכיתה י"ב הכל נראה שונה פתאום.. לשם שינוי מתחילים להתגעגע למורים ולרצות לחזור ללימודים.. היה דווקא סבבה רק ביאס ששלומי לא היה חח אלמוג עידן יניב כן היה.. לא ראיתי אבל שמעתי אותו שר..
דווקא היה נחמד לראות אותם.. שמעו שמגיעים לכיתה י"ב הכל נראה שונה פתאום.. לשם שינוי מתחילים להתגעגע למורים ולרצות לחזור ללימודים.. היה דווקא סבבה רק ביאס ששלומי לא היה חח אלמוג עידן יניב כן היה.. לא ראיתי אבל שמעתי אותו שר..
מ מוגי האחת New member 18/11/07 #12 ../images/Emo2.gifבאמתתתתתתתתתתת? פאקקקקק ועכשיו אני שואלת איפה אני הייתי שהוא שרררררררררר.!!! יווו איזה באסההההההההה
../images/Emo2.gifבאמתתתתתתתתתתת? פאקקקקק ועכשיו אני שואלת איפה אני הייתי שהוא שרררררררררר.!!! יווו איזה באסההההההההה
מ מוגי האחת New member 18/11/07 #10 יוו איזה עצבים קיבלתי ששלומי לא היההה יוו רציתי למותתתת באמא שלי הלכתי כדי לישמוע אותו שר.. ואת עידן יניב.. איזה מבאסים הםם...!!
יוו איזה עצבים קיבלתי ששלומי לא היההה יוו רציתי למותתתת באמא שלי הלכתי כדי לישמוע אותו שר.. ואת עידן יניב.. איזה מבאסים הםם...!!