שבוע טוב אם אפשר לומר

הדסהש1

New member
שבוע טוב אם אפשר לומר

יום שאנו קוברים את מתינו...משפחות שלמות נהרסות.
ובקרבינו יש שמפגינים נגדינו בזמן קשה שכזה.
בעולם. יש כבר הפגנות שלא נראו כאלה...וחברי הכנסת הערבים
שיש להם חסינות לא סותמים את פיהם

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לשבוע חדש - אכן עצוב

אבל במלחמה כמו במלחמה, יש נפגעים...יש משפחות שכולות חדשות,
יש לוויות צבאיות קורעות לב... עצוב לנו על כל חלל צה"ל חדש...ובכל פעם
אנחנו מתפללים שזה לא יהיה אף אחד שאנו מכירים...

הפעם המלחמה (לא מבצע) תהיה ארוכה אבל יסודית, כך אנו מקווים...
בינתיים יש לנו תמיכה מוגבלת מהעולם...

תמיכה משמאל ומימין בארה"ב: "אתם באמת מצפים שישראל לא תגיב?"
באירופה מוחים, בארה"ב מחבקים. ב"ניו יורק טיימס" נכתב כי "אף מדינה לא תסכים שמחבלים יחפרו מנהרות לשטחה". מגיש המזוהה עם השמאל: "חש נורא על כל פלסטיני שמת, אבל זה אביך, אחיך ודודך שיורים את הרקטות"

בהודעות הרשמיות הביעו נשיא ארצות הברית ברק אובמה ומזכיר המדינה ג'ון קרי תמיכה בישראל. בשיחה ביום שישי, בעת שנשמעה אזעקה בתל אביב, אמר אובמה לראש הממשלה בנימין נתניהו: "ארה"ב תומכת בזכות ישראל להגן על עצמה, נסו להפחית ככל האפשר פגיעה באזרחים".

עמיקם10

New member
גדעון לוי רשע ונבל

למרות המנהרות.למרות החטיפה והרצח למרות אלפי טילים שהורסים את [ארץ] ישראל וגורמים להרס כל מה שיש-הוא בשלו.קורא לזה מלחמת ברירה.כי לא ממלאים את 'הדרישות' של חמאס. לעבד שדות עד הגדר. לספק להם כל מה שהם רוצים ולא לעצור ולשחרר ת'אסירים ששוחררו תמורת גלעד שליט.
אולי הוא לא מאמין שכל מה שהם עושים זה לנו לחסל את הדרום תחילה..

יוליקה ,כבר הזכרתי פעם , שימית

חיה על איזה עננה !!! כי אחרת , איך אפשר להסביר את התמימות שלה !!

גדעון לוי הוא סתם אחד שרוצה תשומת לב, על מה הוא בכלל מדבר, על חיי הערבים מאחורי הגדר, איפה החמאס שיטיב את חייהם,
לא אנחנו שצריכים לדאוג להם, אנחנו קודם כל צריכים לדאוג לישובים שלנו ולחסל אחת לתמיד את אלו ששנים מפגיזים אותנו !!!
אם כל כך רע לערבים מעבר לגדר, שאחיהם יעזרו להם, אנחנו צריכים לעזור רק לעצמינו להיות חזקים !

יוליקה

Member
מנהל
יפה אמרת , לאה

כשגרתי בדימונה, כל בוקר היו מגיעים פועלים מעזה, חברון, שכם וכיו"ב
יצא לי לשוחח עמם המון פעמים... ומפעם לפעם כשירו מעזה...סגרו להם את הכניסה...
הייתי שמחה לחזור לחיים השפויים של אז... אבל בלי לפחד שהם יביאו עמם איזה פצצה...

היום אני גרה בגלבוע קרוב למחסום ג'למה... כל בוקר מגיעים פועלים לעבוד באיזור שלנו...
הם יכולים להיכנס רק כשבגדיהם לגופם - אסור להכניס שום תיק או כלי עבודה אפילו...
ב-4 אחה"צ הם חוזרים לבתיהם...

יוליקה

Member
מנהל
לאה, כל אחד מאיתנו זכותו להחזיק בדעה

אנחנו יכולים להתווכח, לנסות לשכנע להביא עובדות כאלה או אחרות
אני לא מאמינה שמישהי מאיתנו תשנה את דעתה - אבל לנסות אפשר...

זה עדיין לא אומר שאף אחד מאיתנו חי על עננה או חולם חלומות באספמיה....

עמיקם10

New member
קל מאוד לפתור את עצמך בלדבר על

זכויות האדם וחירותו. באיראן אין דבר כזה. כשנילחם נגדם גדעון לוי ידרוש דרשות חדשות. אבל הריסת בנייני התאומים היתה צריכה לעורר את העולם.אבל כמו שהיה בתקופת גרמניה הנאצית וחוקי הגזע,רדיפת הקומוניסטים והיהודים בגרמניה. עד שהעולם התעורר זה לקח שנים. לפלישה של אנשי אפריקה,וארצות ערב המוסלמים עדיין אין תגובה בחוק. מתעסקים עם לבוש כמו חיג'אב-וכאלה ולא עם הסכנה שזו למעשה השתלטות אטית. האירופים המנומסים חושבים שזהו גל שיעבור. ישראל אולי היחידה שנלחמת בזה [כבר 100 שנה.] את הצרפתים סילקו מאלג'יריה. במצרים 100 מליון עם משטר שמתחלף ורק במקרה הסכם השלום מחזיק-בגלל אינטרס כלשהו.אולי שיראל עוזרת להם להחזיק את המשטר..הלא ברורו הזה שהוא בעצם משטר של קצינים כמו שהיה.
והשוטר של העולם לא מצליח כי שונאים אותו-בגלל האופי הקפיטליסטי והמלחמות שהיה מעורב בהם. ולסיום האיום האיראני-שאף אחד לא מבין איך הוא מכוון דוקא נגד ישראל ואולי היחס של התורכים מסביר את זה- הם סכנה גדולה וגם כיפת ברזל-לא תספיק.

יוליקה

Member
מנהל
בגלל צוק איתן - ריבלין יושבע בטקס צנוע

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4546888,00.html

עקב המבצע: ריבלין יושבע בטקס צנוע

בהחלטה משותפת סיכמו יו"ר הכנסת אדלשטיין ונשיא המדינה הנבחר כי יבוטל הקוקטייל החגיגי בטקס ההכתרה שיהיה בכנסת. "בשעה שחיילי צה"ל נלחמים סברנו שיש מקום לקיים את האירוע במתכונת מצומצמת יותר", הודיעו השניים

יו"ר הכנסת יולי אדלשטיין ונשיא המדינה הנבחר ראובן (רובי) ריבלין סיכמו הבוקר (יום א') לצמצם משמעותית את אירוע הצהרת האמונים של הנשיא העשירי שיהיה ביום חמישי הקרוב. השניים הנחו את הגורמים המקצועיים הרלוונטיים להיערך לטקס מצומצם וצנוע מהמתוכנן, לנוכח המתרחש במבצע "צוק איתן".

עמיקם10

New member
בששת הימים ובהתשה-נהרגו טייסים

נפלו מטוסים נפלו בשבי והצילו את המדינה. בלי חיל האויר יראל לא היתה קיימת. ביום כיפור-חיל האויר היה על סף שבירה.בחצור נפל מפקד טייסת ואיתן בן אליהו לקח את הטייסת ושקם.
כעת בא גדעון לוי באותה מדינה מול תנועה והנהגה שכל עיסוקה הוא מטרה אחת. והעיתונאי הדפוק הזה מהלל אותם למרות שאין לו אלטרנטיבה אחרת.[החמשפט אחרון בדברי טייס - בראיון].
לדעתי צריך להעמיד אותו לדין על הסתה והשמצה. וזו קריאתי ליועץ המשפטי ולראש הממשלה.

יוליקה

Member
מנהל
הטייסים שלנו תמיד היו האליתא ...

בכל זאת מצלצל לי עדיין דבריו של מפקד חיל האויר לשעבר והרמטכ"ל
דן חלוץ כשנישאל בדבר התחושה שמרגישים שמשחררים פצצות מעל אוכלוסיה...

תשובה לשאלת המראיינת בנוגע למידת הרגשות שטייס צריך לגלות, ענה לה חלוץ:

"אם את בכל זאת מאוד רוצה לדעת מה אני מרגיש כשאני משחרר פצצה, אז אני אומר לך: אני מרגיש מכה קלה באווירון, כתוצאה משיחרור הפצצה. כעבור שנייה זה עובר, וזה הכל. זה מה שאני מרגיש".

וההתקפה של השמאל על הטייסים...כבר היתה בעבר:

ב־22 ביולי 2002, בזמן ששירת חלוץ כמפקד חיל האוויר, הפציץ חיל האוויר מבנה בעיר עזה במטרה לפגוע בבכיר החמאס סאלח שחאדה. בהפצצה נהרגו מלבד שחאדה גם 14 אזרחים ובהם ילדים. בציבור ובתקשורת נשמעו קולות שהאשימו את טייסי חיל האוויר בפשעי מלחמה, ועל כך שהאחראים לפעולה צריכים להישפט בבית הדין הפלילי הבינלאומי בהאג. מספר פעילים מהשמאל הלא-ציוני אף ריססו כתובות נאצה על מכוניות של טייסים. בעת ביצוע פעולת החיסול שהה חלוץ בחו"ל ולא היה מעורב בקבלת ההחלטה לבצעה, אף על פי שכמפקד חיל האוויר היה אחראי לה.

עמיקם10

New member
הדף של..

יאיר בפיסבוק-לא עולה.רציתי לכתוב לו שיעמידו את גדעון לוי לדין. אנסה אצל שלי

הדסהש1

New member
לאחרונה יש זרם אומנים שפתאום "מתביישים במדינה

מי מכריח אותם להשאר ...אתמול קראתי את דבריה של אורנה בנאי...
היום אורלי וינרמן..גם שירהגפן עמדה דום לזכר הפלסטינים בעזה?
כולם השתגעו...לא רואים מה עובר על הדרום...
היתה הפסקת אש ל שעתיים והחמאס הפרה אותו...אנו משתדלים שלא
יהיו בין האזרחים נפגעים אבל הם לא נשמעים להזהרות.כבר הוקם
בית חולים צבאי ליד מחסום ארז.להקל על בתי החולים ברצועה...
אבל את התמות שמשדרים בזמן אמת זה יהיה לרעתינו

עמיקם10

New member
בגרמניה הנאצים תפסו את השלטון ואף אחד

לא ריחם על הגרמנים כי העם הגרמני השתתף כשהוא משוכנע בצדקת הדרך.את דרזדן הפציצו ולא נשארה אבן על אבן. אפילו הטמפלרים שחיו כאן נהיו לנאצים. ועד שהעולם הבין הכל הלך. התאומים לא הספיקו.מלחמת יום כיפור לא זוכרים. מנהרות לא רואים.
הפלשתינים בעזה מסכנים וההנהגה שלהם מילכדה אותם. אז מה שניתן להם לשוב לדרך שנפסקה..פתאום..
מה הם חשבו שהם יאגרו טילים וישראל תמשיך בסייסטה ?

יוליקה

Member
מנהל
מדינות טוטאליטריות הולכות עם ההנהגה

מי שיעז לצייץ נגד המדינה - דמו בראשו...

בדיוק כמו שהגמנים נעמדו כמעט כאיש אחד מאחורי הנאציזם
כך היום כל צפון קוריאה מצדיעה כאיש אחד למנהיג...

למעלה