שבוע טוב אנשיםם!!

שבוע טוב אנשיםם!!

שיהיה את השבוע הכי מדהים בעולם וחג שמח!! לי יש בית ריק ואני הולכת לעשות כמה קוקטיילי שמנת ל"כבוד שבועות"... ואממ זהו
שיהיה אחלה שבוע

orianush

New member
שבוע מצויין

הולך להיות לי שבוע מאוד עמוס.. לא יודעת כמה יצא לי להיכנס לפורום.. מחר אני מגיעה מבצפר מתארגנת ונוסעת ישר להופעה של הראל יום שני יש לי בבוקר בר מצווה של אח של הילה, בצהריים בגרות, בערב עוד בת מצווה ושלישי רביעי אני בים המלח אז לא יהיה לי מחשב.. אז שיהיה לכוולם שבוע טובב וחג שמחח :)

אוריאןן.. תהני בהופעה (ושוב.. מצטערת..)

מזל טובב!! ואיזה כיף ים המלחח!! תהני מלא.. נתגעגע :] חג שמח

איזה סופשבוע היה לי!!

באתי ביום שישי הבייתה מהלימודים בשעה 12 וחצי ובשעה ארבע כבר התייצבתי בטיול צופים של סופשבוע.רק של כיתות ז-ח-ט, והיה פשוט כיף!! עשיתי סנפלינג-אבל הוא היה נמוך ועבר מהר(22 מטר גובה-כלום!!) וישנו בשקי שינה והיה קר אז הצתמצמנו וקמנו בלליה ועשינו בלגאן ואכלנו ביחד כל השבט. היה ממש כיף!! שיחקנו כל מיני משחקים מגניבים כאלה ויש לי את שתי המדריכות הכי חמודות,כול הגדודים האחרים אמרו את זה. וזוהו חזרתי אתמול בארבע עייפה-אבל מרוצה!! יא השבוע שבועות-אייזה חג, איזה מאכלים!!!(אני הכי אוהבת מאכלי חלב) וזהו..היום לא הכלית לבית צפר-הייתי עייפה... מה איתכם!?

חחח גמני אוהבת את שבועותת

ולא מפחיד סנפלינג?? חח אמאאאלהה בחיים לאא שמחה שנהנת!!!

1mayush

New member
שריתוש סעי לסופרלנד תנסי ../images/Emo3.gif

חחחח אני לא יודעת אם אני אעשה את זה... אבל יש מצב אולי בחופש הגדול אם אני אהיה שם

אמ..

בהתחלה היה מפחיד..אבל חשבתי על זה שהוא הרי תמיד למעלה ואומר אם אני לא עושה משהו טוב-אז הוא מתקן, וגם אני קשורה...אמרתי לעצמי אם אני לא יעשה את זה אני אתחרט... אז עשיתי והיה ממש כיף!!

למעלה