שבוע טוב אנשים...

e v i t a

New member
שבוע טוב אנשים...

אני לא יודעת מה לעשות ואני מקווה שתתנו לי כמה משפטים טובים כדי לפתור את הבעיה הבאה... יש לי ידיד ממש טוב, הוא נראה מיליון דולר, אינטיליגנט , שרמנטי, יש לו סגנון לבוש מדהים,חוש הומור, אוזן קשבת..בקיצור-הכל. חוץ מדבר אחד: הוא נמשך לגברים בלבד. אל תבינו אותי לא נכון, זה לא שאני מאוהבת בו או משהו-אני מציאותית לחלוטין. אבל יש לי בעיה עם היותו הומו לא בגלל זהותו המינית אלא בגלל שבכל פעם שיוצא לנו להיות יחד הוא לא חוסך מלספר לי על חוויותיו המיניות עם הבחור הזה או אחר. פשוט בכל פעם שאני איתו אני חוזרת עם בחילות! ממש ככה. אני נאלצת לשמוע מה קורה עם מי, עד כמה רחוק זה מגיע, מי עשה את העבודה ומי קיבל אותה...בקיצור-בהתחלה,כשהוא יצא מהארון, היה נחמד לשבת ולדבר על הכל-כולל הכל. אבל עכשיו, כשכל העולם יכול להקשיב לו-ואלו לא בעיות אלו חוויות, הוא בוחר לספר אותם רק לי. ושיהיה בריא-הוא לא חוסך במילים ותאורים. ממש לא נעים לי לעצור אותו באמצע ולומר לו-עצור!! אתה הומו! סתם...באמת, לא נעים לי לומר לו שזה מפריע לי, אחרי הכל גם הוא מקשיב ללא פחות בעיות נשים שיש לי והוא תמיד שם כשצריך. אז מה עושים?! בבקשה תענו ברצינות...איבדתי את התאבון כבר. תודה.

Vdrums

New member
תראי, אם הוא ידיד ממש טוב שלך

את יכולה לדבר איתו ולהגיד לו מה שמפריע לך, בכל מערכת יחסים בין שני אנשים ולא משנה אם זה זוג או ידידים או חברים או מה שלא יהיה, תקשורת זה דבר חשוב, אין טעם לחפש איך לרמוז לו או איך לעקוף דברים. כנות וישירות. אם הוא חבר טוב הוא יבין וימצא למי לנתב את חוויותיו על בחישת שוקו.

גברברת

New member
דברי איתו והסבירי לו שזה נפלא להיות

חברה טובה שלו ולהיות שם בשבילו, אבל את מוותרת על התיאורים הפלשטיים של חיי המין שלו. אם הוא באמת חבר טוב זה לא אמור לפגוע בחברות שלכם שיהיה שבוע טוב

zsahr1

New member
היי מה שלומך

תקשיבי אני חושב שבגלל שנתת לו אור ירוק לספר לך הכל בהתחלה והיית לצידו בטוב וברע אני חושב שהוא רואה בך כאחת שצריכה לדעת הכל עליו ,אבל אם זה מתחיל להפריע לך את צריכה לומר לו שיחסוך בפירוט של הסקס שלו , ואם הוא חבר אמיתי הוא לא יפגע , כדרך אגב אני הומו וזה כיף שיש עם מי לדבר אז תעבירי לו את המסר בצורה יפה שהוא יבין ולא יפגע

e v i t a

New member
אני חושבת שיש דברים

שהשתיקה יפה להם... כמו שלא הולכים מזיינים ואז באים לספר לחברה... אני בעד לשתף,לייעץ,לשאול וכל מה שכרוך בחברות אמיתית, כמו שיש ביני לבינו. אבל זה גורם לי לתהות אם הוא עושה את זה מתוך כוונה לשתף או כי הוא פשוט מת לספר ולא יודע במי להתחיל ופשוט כיף לו לספר את זה לי כי אני היחידה שלא תטיף/תצחק/תלעג....וכל שאר התגובות שיש לאנשים בדר"כ. לא יודעת...בכל אופן, אני מתכוונת לעלות את זה כנושא לדיון. לא תמיד נעים לי לשמוע מה קורה לו בחדרי חדרים. לא נעים לי לומר לו את זה כי הוא כל כך מאושר ומרגיש טוב להפתח...אבל כנראה שאין ברירה. תודה על העזרה.

לא סתם אומרים

ידיה הטוב של הבחורה הוא ההומו כי אין לו אינטרס להשכיב אותה בגדול זה נכון לא קל לחבר בין שני עולמות ובמקרה שלך העולם החד מיני מה שחשוב זה לדבר על הכל גם על הטוב וגם על הרע בלי לפחד להסביר לו מה את מרגישה ומה את חושבת הוא יבין העיקר לדבר תעדכני אותי בהמשך שי

למעלה