שבוע טוב ..אתמול היו כ 4 בנותי וחלק מנכדי.

הדסהש1

New member
שבוע טוב ..אתמול היו כ 4 בנותי וחלק מנכדי.

הגדולים יש להם עיסוקים משלהם..והקטנים באים ומשחקים בטאבלט או במחשב ונועם הפלאפון..אנו לא מעניינים אותם..נהננו מאריאל.
הוא משעשע את כולם.היום אני נוסעת לתל השומר למרפאת כאב לטיפול בעירוי.אני מהבוקר בחרדה לא יודעת איך העבור את זה ואם סוף סוך יבוא
הנס והכל יעבור...יפעת מלוה אותי.צריך מלווה שאם תהייה בעיה יהיה משהו שיקח את המטופל הביתה...נקווה לטוב.יפעת רצתה לקנות לנו תנור חדש שיהיה על השיש כמו זה שיתקלקל .אך ליאת אמרה שיש לה כזה בבית.נשתמש בזב של ליאת עד שהוא ישבוק ורק אחר כך נקנה חדש.צריך לצמצם הוצאות...

בוקר טוב

הבוקר קמתי מוקדם, כיסחתי את המצעים, שלי ושל אורי, הפעלתי במהירות מכונת כביסה מס' 1, הזזתי את המיטות,עזרתי לאורי בהכנות להליכה למרכז יום ומי לא
באה? טניה, העוזרת החדשה שקבעתי איתה בעזרת בנה, כי היא לא דוברת עברית,
פשוט מאד, מכל הרשימה שהיתה באינטרנט, היא היתה הכי זמינה, אז החלטתי
שויהי מה, אני אנקה לפחות חצי בית, במקום של המיטות ועוד קצת, פתאום
נזכרתי שמישהי שצלצלתי אליה והבטיחה לחזור, לא חזרה, צלצלתי אליה, היא
התנצלה וקבעתי איתה ליום שלישי, אני דווקא מרוצה מזה שהרוסיה לא
הגיעה, איך הייתי מתקשרת איתה, היא אפילו גם לא עונה לטלפון,
אני מקווה שהחדשה תהיה בסדר, היא מזכירה רפואית, שעושה השלמת הכנסה,
אז החזרתי את המיטה למקום, שמתי מצעים נקיים והמכונה השלישית,
מתכבסת עכשיו, אין לי ברירה, מה שיהיה יהיה, ממילא אני לא מסוגלת לעשות
את העבודה הזאת, בינתיים הבית עוד נראה בסדר.
הדסה, אני שמחה שנהניתם עם הצאצאים, אנחנו היינו אתמול לבד וזה
דווקא היה בסדר,בזמן האחרון ממש לא בא לי לארח אף אחד, אני מאד מתעייפת במשך השבוע וזקוקה למנוחה בשבת, למרות שאני עושה כל מיני עבודות, אבל עצם זה, שאני לא צריכה לצאת מהבית, זאת מנוחה בשבילי,נאוה היתה
אצל איריס ומאד נהנתה שם, אפילו שלחו לי תמונה בווטסאפ, שהיא
רוקדת.
אורי במרכז יום, מעניין עם איזה מצברוח הוא יבוא היום, כל פעם יש לו
בעיה אחרת שם ובכל זאת הוא לא מוותר והולך, בשבילי זה מצויין.

בוקר טוב לכם, הדסה גם אצלינו

הנכדים מגיעים והם עם הטאבלט ועם הטלפון והמחשב, זהו העולם השתנה לגמרי, ציפי אני מנקה את הבית בעזרתו של בעלי, גם לי קרה שעוזרות הבטיחו ולא הגיעו אז מספיק, מה שאני יכולה אני עושה והרוב אני יכולה, הבוקר הכנתי פלפלים ממולאים ומהעיסה שנותרה זרקתי לסיר קציצות עם אורז.

ניצת

כל הכבוד לך ולבעלך, שעוזר לך, לי יש בן זוג , שכבר הרבה זמן לא יכול לעזור
לעצמו ובטח שלא לי,אני מאד מתקשה בעבודות הבית היותר יסודיות, אין לי
שיווי משקל לעלות על כסא או לטפס על סולם, מאד קשה לי להזיז רהיטים,
אין לי את היכולת להתכופף למקומות נמוכים, בקיצור, אני צריכה עזרה,
יש לי בקשה לכל חברי הפורום, אני משתפת אתכם בכל מיני דברים ואז,
אתם מרשים לעצמכם להגיב ולהראות לי שאצלכם יותר בסדר, או יותר גרוע,אז
בבקשה, ספרו על עצמכם מה שאתם רוצים, אבל לא כתגובה למה שאני כותבת,
אני כותבת את זה בלי רצון לפגוע באף אחד, אני פשוט עכשיו מאד מצוברחת
ולא יכולה לספר מדוע, אני מאד רגישה, פה זה המקום שאני משתפת ככל יכולתי
ואולי יגיע הרגע שאתאושש ואספר יותר, כרגע, אני על הפנים.
שיהיה שבוע טוב ונסבל (מבחינת מזג האוויר) לכולנו.

אני ממש מתנצלת, חשבתי שזה בסדר שאכתוב

איך הדברים אצלנו, בעלי וגם אני לא בריאים לבעלי רועדות הידיים ואני וגם הוא עברנו ארוע מוחי אז עושים מה שיכולים לכל אחד יש בעיות של בריאות וציפי את בעשור גדולה מאיתנו כך שברור לחלוטין שיש לך פחות כח מאשר לי , עדיין לא חושבת שמישהו יכול להגיד שהתרברבתי או שזילזלתי , הכל בא מתוך הלב ונכתב באותו עניין של ניקיון ועוזרת בית.

אי אפשר לעשות בפורום הגבלות לאחרים מה לכתוב ואיך לכתוב, את נותנת לי עכשיו הרגשה כאילו פגעתי בך ואני ממש לא.

הדסהש1

New member
חזרתי בצהריים מהטיפול בכאבים.

לא קל הדבר צריכים לשבת הכורסא כמעט שעתיים ללא תזוזה.ההשפעה אם תהייה יגיע מאוחר יותר.עוד שבועיים טיפול במגנזיום.צריך להגיע עם מלווה .כי לפעמים יש תגובות
יפעת באה איתי.ךתך השומר הגעתי באוטובוס וחזרה יפעת החזירה אותי.והלכה לקחת מליאת את הטוסטר הגדול שלה ממש כמו חדש.כך חסכנו כמה מאות שקלים...מחר אסע לשיאצו.ונראה מה מועיל יותר...הרופא אמר לי להמשיך עם הכדורים כרגיל.שיהיה ערב נעים...

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב במאוחר

שלום כולם והמון בריאות.

אני בבית. אני ב ב י ת. אין הרצאה היום ואין לי הופעה. מתכוונת לסגור את המחשב וללכת לישון. אולי טלפון או שניים קודם.
הייתי היוום בחוג ידיעת הארץ, בברידג' ובדרמה. ימה לא הייתה, היא עדיין לא החלימה מהארוע המוחי שהיה לה, אני מאחלת לה שתתגבר מהר.

עוד לא התייחסתי לנושא (אולי כן) שהשמנה היא מחלה. לפני 25 שנים הייתי בתפקיד דוברת של O.A או איי זה בדיוק כמו גריישיט רק שהם התפלגו. נסעתי לרחובות לבית הספר לדיאטנים כדי להביר לדיאטנים לעתיד מה זה או איי ואת הרעיון שהדיאטנים יתנו את תפריט הדיאטה ואו איי יתן לאנשים את הכול להתמודד.
הגעתי לבית הספר ואחראית המחלקה סרבה לתת לי להכנס לכיתות, היא אמרה:
"אתם באו איי מכניסים לאנשים לראש שהם חולים, אז הם לא עושים שום מאמץ כי הם חולים" הנה הגלגל התהפך והדיאטנים יצטרכו להודות שזו מחלה.

חיוכון:
לא הצלחתי להעלות אף חיוכון לפורום. מרשה לשייקה להרים את הכפפה.

יעלי

למעלה