שבוע טוב - דיווחים מאילת

shiri 80

New member
שבוע טוב - דיווחים מאילת

אז אחרי סוף שבוע שלם של ספורט ספורט וספורט (אתם לא מאמינים כמה קשה זה לרוץ אחרי טריאתלטים מהזינוק במים לשטח ההחלפה,לרוץ אחרי נערת התפוזינה לפני שאתה מתייבש ולמחוא כפיים ולתת כבוד ..ויש כבוד) תשמעו,אין על הספורט הזה פשוט אין שעות אנשים יכולים לדבר על נתוני הריצה של זו בתחרות הזו מול ננתוני השחיה של וז בתחרות האחרת אבל יש הרבה מעבר לזה , כבר מזמן הגעתי למסקנה שאנשים מתאמנים ברצינות לתחרות אבל במקום מסויים נותנים בתחרות יותר מקום להנאה ... ואולי זה בעיקר בתחרות באילת . כי זה לא תחרות אלא סופש שלם ומהנה ... גם למי שעוד לא עושה טריאתלון יש כאן כמה תמונות מריצת התחתונים (יום לפני התחרות עושים אירוע היתולי ביותר ומצחיק עד דמעות...) ועוד תמונה של דן אלתרמן(אלוף ישראל ואחד שנתן היום פייט יפה לבחורים המחו"ל,ואני מקווה שזה לא טעות וזה אחיו התאום רן שהגיע מקום שני ) תמונות של מזנקים למים ,יוצאים מהמים וכו אולי בהמשך

shiri 80

New member
כן כן גם זה נקרא תחתונים

שרוולי ידיים שרוולי רגליים והכי צחוקים הגיע עם פולאר היה ק-ו-ר-ע מצחוק

שירי הא ידוע לך ...

... מה הוא מיקומו בתחרות של ד"ר ניב מ'? (הוא אחדהמדריכי ספינ' מהטוביםשהכרתי ומאוד מסקרן אותי לדעת אם הצליח בתחרות,שכן הוא גם אחרי פציעה).

Infin1ty

New member
זה יונתן מלכה

לא אלתרמן, אבל מתאמן אצלם. יום לפני הוא זכה באליפות ישראל בנוער! מדהים איך יש כוח גם לעשות את האולימפי. בהתחשב בכך שמסלול האופניים לא היה קל ואפילו הוא היה לבד באופניים ולא בפלוטון.

היי נעלמה הודעה שהשארתי כאן../images/Emo46.gif

גברת מנהלת, אני מאוד מבקש ממך לא למחוק הודעות שלי רק בגלל שאמרתי ששני האנשים הלבושים חסה מוכרים לי ולאו דווקא מספורט!(הימני שהוא גם דובר ארגון הטריאתלון הוא גם רקדן מקצועי לצורך העניין, אבל כשאני אומר שהם מוכרים ליאיזה אסוסיאציות זה כבר יכול להעלות) כי אם הייתי אני יכול למחוק מהודעותייך, הייתי מוחק שלוש הודעות מאוד מעצבנות שאת כתבת ובהן רמזת שאני אמור לשיר סופרן, והודעה אחרת הרומזת על אי העדתך לקרבה גברית וגם שמי שורבב שם ככה בטעות, ואף הוספת משפט שאת מקווה שאני לא אכעס(עכשיו אני קצת כועס)... באותה מידה יכולת למחוק את ההודעה של שירי עם התמונה .. הרי לי זה ברור שיש משהו בינהם וזה לא חסה, מלפפונים,עגבניות ושאר ירקות
חוצמזה שיהיה לך בוקר טוב

Tami661

New member
הקשב והפנם יקירי...

אתה יכול לכעוס עד מחר אלא שיש הבדל בין התייחסות ו"רמיזות" (הומור נהיה "רמיזות"?
) כלפי מישהו שבכל הודעה מבקש להודיע לעולם שהוא... לבין הפצת מידע על מישהו שלא ביקש לעשות לו יח"צנות... תירגע בבקשה מהכעס שלך תחשוב בהגיון תפעיל "חיפוש מתקדם" ותבין מה ההבדל בין ההתייחסות להודעותיך לבין הפירסום שעשית ונאלצתי למחוק! וסתם ככה, כדי שתירגע יותר... אני לבד מחקתי יותר משלוש הודעות שלי
אז שיהיה גם לך אחלה יום ואלוהיםםםם כמה עצבים יש בך (אח"כ עוד אומרים שהמרוקאים עצבנים
)

אילו רמיזות בדיוק?

אם כתבתי שאני מכיר את שניהם זה חייב להיות דווקא מתחום הקהילה הגאה? האם כל עולמי הצר מסתכם בכך? יש לי חדשות מרעישות בשבילך תמי, את שניהם אני מכיר מכמה תחומים כגון ריקוד, משרד יחצ"נות רוכבי אופניים שיצא לי לשוחח עמם , ואם את הבנת שהם גייז.. אז כנראה שאת באופן סטראוטיפי שכזה החלטת שהם כאלו. אין לי בעייה עם לחשוף את עצמי, ואין לי בעייה שצוחקים איתי על הרקע הזה,עם המבוכה שהייתה לי בתחילת הדרך כבר מזמן הבנתי שאני יכול להתמודד ואף מנתב את זה להומור בדרך כלל יש לי בעייה שמנסים להצר את עולמי הדל רק לתחום הזה, ולכן אודה לך מאוד אם לא תרמזי,תצחקי, תשנני שנינות הומור על חשבוני בעניין זה, והפנייה הזו מופנית גם אל מייקי. רק לציון שלשני האנשים יש כרטיס אישי בתפוז עם תמונה גלויה, אתם מוזמנים לפנות אליהם בעצמכם, הם כותבים פעילים בכמה מהפורומים והם מאוד נחמדים.

mrs jones

New member
אפשר לחשוב

שמישהו מהם מנסה להסתיר או להתחבא, WHAT'S THE BIG DEAL?

למעלה