שבוע טוב ד''ר,שן בינה 38 כלואה השאלה היא-האם

yshiraz

New member
שבוע טוב ד''ר,שן בינה 38 כלואה השאלה היא-האם

אני חייב לעקור אותה..? או שאפשר איך שהו ליישר אותה עם איזה מחיצה או משהו בסגנון או משהו אחר? פשוט בחיים לא עקרתי שן ואני מעדיף גם שלא לעקור, מעדיף טיפול אחר אחרי כל מה שקראתי פה על שיני בינה תודה יש לציין שאני צעיר בן 21 עם זה קשור.
 
שן בינה

לא אוכל לענות ללא בדיקה קלינית. כעקרון, אם השן במנח שלא מאפשר את הבקיעה ויש כאבים או הפרעה לשיניים סמוכות או דלקת מקומית, יש לעקור.
 

yshiraz

New member
אז ככה השן לא כואבת היא כבר מבצבצת,היא טיפל'ה

כאבה בהתחלה לפני שהיא יצאה , עכשיו היא לא מפריעה פשוט הרופא שיניים שלי אמר שעם אני לא יעקור אותה אז: 1.היא תזיז את השיניים שלפניה 2.היא תעשה ריקבון בשן שלפניה אז הוא הפנה אותי לכירורג ממוחה בשביל לעקור אותה. עכשיו אולי התמונה קצת יותר ברורה מה דעתך בבקשה ד''ר סורין? תודה
 

yshiraz

New member
מקפיצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצץץץץץ

מקקקקקקקפיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ ץץץץץץץץץץץץץץץץץ ץץץץ ץץץץץץץ ץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ ץץץ !!
 
למעלה