שבוע טוב-האם משהו יודע מתי ישולמו הקצבאות.. לדעתי הם היו חייבים לתת זמן מה לפני החג.....
ה הדסהש1 New member 25/9/16 #1 שבוע טוב-האם משהו יודע מתי ישולמו הקצבאות.. לדעתי הם היו חייבים לתת זמן מה לפני החג.....
מ מינהר New member 25/9/16 #2 הדסה, אני כבר מתארת לי איזה תורים יהיו בדואר השבוע. ואני צריכה לשלוח מכתב רשום ולשלם רפורט.
יוליקה Member מנהל 25/9/16 #3 בוקר טוב, לשבוע טוב הקצבאות נכנסות ישירות לבנק... האם יש עדיין כאלה שהולכים לדואר ב-28 לקבל את הקצבאות? הבוקר בדקתי ולא נכנס... יש להם שלושה ימים להקדים....
בוקר טוב, לשבוע טוב הקצבאות נכנסות ישירות לבנק... האם יש עדיין כאלה שהולכים לדואר ב-28 לקבל את הקצבאות? הבוקר בדקתי ולא נכנס... יש להם שלושה ימים להקדים....
ה הדסהש1 New member 25/9/16 #5 אני חשבתי שיוקדמו הקצבאות אך -לא דווקא לפני החג שיש הוצאות עדיין לא הכניסו את הכסף.אבל בחגים של המוסלמים מקדימים בכמה ימים.
אני חשבתי שיוקדמו הקצבאות אך -לא דווקא לפני החג שיש הוצאות עדיין לא הכניסו את הכסף.אבל בחגים של המוסלמים מקדימים בכמה ימים.
מ מינהר New member 25/9/16 #6 יוליקה, בהחלט. בימים של הקצבאות- זיקנה, אבטלה ואבטחת הכנסה- הדואר די עמוס. גם בימים שלפני המעמ. היום היה ממש ריק. בין הסערות. שלחתי דואר רשום ושלמתי את הרפורט של עירית ראשון חת שתיים.
יוליקה, בהחלט. בימים של הקצבאות- זיקנה, אבטלה ואבטחת הכנסה- הדואר די עמוס. גם בימים שלפני המעמ. היום היה ממש ריק. בין הסערות. שלחתי דואר רשום ושלמתי את הרפורט של עירית ראשון חת שתיים.
יוליקה Member מנהל 25/9/16 #4 איזה רעיון כביר לגידול ירקות תמיד אנחנו זורקים את השורש... תראו מה ניתן לעשות איתו תגללו את הדף קצת למטה יש סרטון....
איזה רעיון כביר לגידול ירקות תמיד אנחנו זורקים את השורש... תראו מה ניתן לעשות איתו תגללו את הדף קצת למטה יש סרטון....
מ מינהר New member 25/9/16 #7 יוליקה, אם צריך להשקות את הירקות--בעיה. האדניות שלי בחוץ, ואני שוכחת להשקות. רק צמחים לא מפונקים מחזיקים אצלי. בתמונה- זה סוג של יהודי נודד?
יוליקה, אם צריך להשקות את הירקות--בעיה. האדניות שלי בחוץ, ואני שוכחת להשקות. רק צמחים לא מפונקים מחזיקים אצלי. בתמונה- זה סוג של יהודי נודד?
A arye9 New member 26/9/16 #8 זהירות עם הצמח הזה הוא לא בדיוק יהודי נודד, לא יודע את שמו אבל הוא מתפשט כמו יבלית בכל החצר. שנה טובה, אריה
זהירות עם הצמח הזה הוא לא בדיוק יהודי נודד, לא יודע את שמו אבל הוא מתפשט כמו יבלית בכל החצר. שנה טובה, אריה