שבוע טוב,החוג לרקודים נפתח מחדש,הנכם מוזמנים,פרטים בתמונה המצורפת בהצלחה
H hemiitz New member 30/6/12 #1 שבוע טוב,החוג לרקודים נפתח מחדש,הנכם מוזמנים,פרטים בתמונה המצורפת בהצלחה
H hemiitz New member 3/7/12 #5 שלום בתיה אם את מבטיחה להגיע אני אהיה שם,עקרונית אני לא מתוכננן להגיע לפתיחה של החוג,יכול מאוד שאגיע בזמנים אחרים כדי לתעד פעילות שם כדי שיהיה לי חומר להעלות לאחד מהתוכניות של הטלויזיה הקהילתית מתנס גוננים נמצא ליד בה"ס דנמרק בקטמונים,רח' אלעזר הגדול 4
שלום בתיה אם את מבטיחה להגיע אני אהיה שם,עקרונית אני לא מתוכננן להגיע לפתיחה של החוג,יכול מאוד שאגיע בזמנים אחרים כדי לתעד פעילות שם כדי שיהיה לי חומר להעלות לאחד מהתוכניות של הטלויזיה הקהילתית מתנס גוננים נמצא ליד בה"ס דנמרק בקטמונים,רח' אלעזר הגדול 4
ב בתיה דורון New member 3/7/12 #6 היי חימי, תודה על המידע היום אנחנו חוגגים יומולדת לחייל, אז הולכים בערב למסעדה, לכן לא מבטיחה שאוכל להגיע זה מתקיים רק בימי שלישי? לפחות המתנ"ס נמצא ליד הבית של כאלתי
היי חימי, תודה על המידע היום אנחנו חוגגים יומולדת לחייל, אז הולכים בערב למסעדה, לכן לא מבטיחה שאוכל להגיע זה מתקיים רק בימי שלישי? לפחות המתנ"ס נמצא ליד הבית של כאלתי