Free Fallin
New member
שבוע טוב... התייעצות
כמה פרטים עליי...
אני בת 22, משוחררת כבר שנתיים וחצי
אחרי טיול ארוך (לא מספיק)
והחל מעוד שלושה שבועות אני אהיה גם מובטלת
לא מתחילה ללמוד השנה. ושלמה עם זה ב150 אחוז.
שמתי לעצמי את שנה הבאה כיעד להתחיל .. לא שהחלטתי מה ואיפה.. אבל כיעד, למען האמת רק בגלל הלחץ מבחוץ ולא מצד המשפחה שאומרת לקחת את כל הזמן שצריך.
חזרתי לארץ מהטיול לפני שנה בדיוק
והחודשים או החיים שלי למעשה די התגלגלו כמו שהם..חזרתי לעבוד באותו מקום מלפני הטיסה,חוץ מלחסוך לא ממש קידמתי את עצמי.
חוץ ממני כל הבנות סביבי התחילו או יתחילו ללמוד השנה. עם כמה שההורים לא לוחצים, זה מאוד מכניס אותי לסרטים שאני האחרונה שלא מתחילה.
ונטו בגלל שכולם כן. כי אם לא הייתי היחידה זה אפילו לא היה מטריד אותי כרגע. רק העניין שאני נשארת מאחור..
קשה לי מאוד להשלים עם העובדה שזו הנקודה שכל אחד פונה לכיוונים שונים בחיים שלו
שיותר לא מחכים לזמן הזה בסופש שכולם מתפנים מהעבודה ונמצאים באותו מקום
ושזה כבר לא יקרה יותר.
ואני לא מרגישה שיש לי את הדחף הזה לקום ולעשות עם עצמי משהו..
אני הבחורה שאיכשהו כולם ציפו שתתחיל ישר ללמוד אפילו חודש אחרי השחרור,שממש לא חשבו שתזרק איפשהו חצי שנה לבד (כשאני אומרת כולם אני אומרת החברים סביבי)
האמת העצובה היא שאני אפילו לא מרוצה מהמקום שאני נמצאת בו,לא פיזית כמובן
קיבלתי הרבה כאפות מהאנשים שהיו קרובים אליי והתנתקתי לגמרי מהחברות הכי טובות שלי..
כביכול עוד סיבה שאמורה לדחוף אותי להתקדם הלאה.
אני יודעת שאני צריכה להתחיל משהו חדש. אני צריכה להכיר סביבה חדשה לפחות.
אבל אין!! כאילו אני תמיד בציפיה בפנים שנחזור אחורה בזמן,כשהספיק לנו לעשות כסף כל השבוע ובסופש לצאת כל החברים...
זה רע לרצות לחזור אחורה אני יודעת.
יש לי גם פחד רציני משינויים.
איפשהו אני מנסה לשכנע את עצמי שזה בסדר גם שאני לא רצה ללימודים כי הראש שלי עוד לא שם וזה בסדר בגיל 22 שאין לי מושג מה אני רוצה לעשות עם עצמי וגם להתבטל קצת
אבל אני מרגישה ככ חריגה,כאילו,מתי כולם נהיו כאלו נחושים ללמוד? איך דווקא אני נשארתי מאחור?
מצטערת על החפירה,הייתי צריכה קצת לפרוק
וזקוקה לאיזו חוות דעת חיצונית..
כמה פרטים עליי...
אני בת 22, משוחררת כבר שנתיים וחצי
אחרי טיול ארוך (לא מספיק)
והחל מעוד שלושה שבועות אני אהיה גם מובטלת
לא מתחילה ללמוד השנה. ושלמה עם זה ב150 אחוז.
שמתי לעצמי את שנה הבאה כיעד להתחיל .. לא שהחלטתי מה ואיפה.. אבל כיעד, למען האמת רק בגלל הלחץ מבחוץ ולא מצד המשפחה שאומרת לקחת את כל הזמן שצריך.
חזרתי לארץ מהטיול לפני שנה בדיוק
והחודשים או החיים שלי למעשה די התגלגלו כמו שהם..חזרתי לעבוד באותו מקום מלפני הטיסה,חוץ מלחסוך לא ממש קידמתי את עצמי.
חוץ ממני כל הבנות סביבי התחילו או יתחילו ללמוד השנה. עם כמה שההורים לא לוחצים, זה מאוד מכניס אותי לסרטים שאני האחרונה שלא מתחילה.
ונטו בגלל שכולם כן. כי אם לא הייתי היחידה זה אפילו לא היה מטריד אותי כרגע. רק העניין שאני נשארת מאחור..
קשה לי מאוד להשלים עם העובדה שזו הנקודה שכל אחד פונה לכיוונים שונים בחיים שלו
שיותר לא מחכים לזמן הזה בסופש שכולם מתפנים מהעבודה ונמצאים באותו מקום
ושזה כבר לא יקרה יותר.
ואני לא מרגישה שיש לי את הדחף הזה לקום ולעשות עם עצמי משהו..
אני הבחורה שאיכשהו כולם ציפו שתתחיל ישר ללמוד אפילו חודש אחרי השחרור,שממש לא חשבו שתזרק איפשהו חצי שנה לבד (כשאני אומרת כולם אני אומרת החברים סביבי)
האמת העצובה היא שאני אפילו לא מרוצה מהמקום שאני נמצאת בו,לא פיזית כמובן
קיבלתי הרבה כאפות מהאנשים שהיו קרובים אליי והתנתקתי לגמרי מהחברות הכי טובות שלי..
כביכול עוד סיבה שאמורה לדחוף אותי להתקדם הלאה.
אני יודעת שאני צריכה להתחיל משהו חדש. אני צריכה להכיר סביבה חדשה לפחות.
אבל אין!! כאילו אני תמיד בציפיה בפנים שנחזור אחורה בזמן,כשהספיק לנו לעשות כסף כל השבוע ובסופש לצאת כל החברים...
זה רע לרצות לחזור אחורה אני יודעת.
יש לי גם פחד רציני משינויים.
איפשהו אני מנסה לשכנע את עצמי שזה בסדר גם שאני לא רצה ללימודים כי הראש שלי עוד לא שם וזה בסדר בגיל 22 שאין לי מושג מה אני רוצה לעשות עם עצמי וגם להתבטל קצת
אבל אני מרגישה ככ חריגה,כאילו,מתי כולם נהיו כאלו נחושים ללמוד? איך דווקא אני נשארתי מאחור?
מצטערת על החפירה,הייתי צריכה קצת לפרוק
וזקוקה לאיזו חוות דעת חיצונית..