שבוע טוב ואביבי לכולם

שרון123

New member
שבוע טוב ואביבי לכולם../images/Emo42.gif

אני בתחושה של אנרגיות חדשות וטובות לקראת האביב. מתכננת בלי סוף את שולחן החג. רוצה אותו חגיגי ואופטימי הפעם. כמובן שיוצבו על השולחן גם כלים שירדן הכינה בקרמיקה, וגם כלים שלה עם פרחים. חלוקת הבישולים כבר נערכה, בחרתי להכין שני דברים שאפשר להכין יום קודם, כך שהיום האחרון יוקדש לעריכת השולחן ומנוחה. מקווה שהתיכנונים שלי אכן יצאו לפועל ושום דבר לא ישתבש
מה שלום כולם?

אני שוב חולה ../images/Emo10.gif

קיבלתי מין חבילה יפה של כל מיני סימפטומים. זה התחיל ביומיים של כאבי גרון, אח"כ היה לי 24 שעות של חום, ומאתמול אני משלשלת ומקיאה בטירוף עם כאבי בטן מזעזעים שגורמים לי להתפתל במיטה ולרחם על עצמי נורא..... לא מבינה מה קורה לי בחודש האחרון אני כל הזמן חולה. אולי לקראת יום ההולדת של רותם שיחול בעוד שבוע בדיוק.... לא יודעת. דווקא השבוע הזה עמוס מאד עם תוכניות שלא ניתנות להזזה ממש כל יום, אין לי מושג מה לעשות עם זה. מקוה שכולכן בסדר מבחינה בריאותית......

natalieov

New member
תרגישי טוב..

הגיוני שזה תוצאה של מצב נפשי כמו שאת מסבירה בטח בגלל היומולדת של רותם... אבל את חזקה... את תעברי את זה אני בטוחה! לא הייתי מתנגדת להחליף איתך ולקבל כמה ג' ולשקוע במיטה ברחמים עצמיים כמו שאני תמיד עושה.... בן כמה היה צריך להיות רותם השנה? ואיך תעבירו את היום הולדת? משהו מיוחד או שפשוט תמשיכו כרגיל..? תהיי חזקה! נ.ב: שלחתי לך מסר לפני כמה ימים, אני לא יודעת אם ראית... ובנוסף רציתי להגיד שגם אני הזמנתי את הספר שהוצאתם ומחכה כ"כ לקרוא אותו!

eaz1514

New member
ילדתי יש לך את המחלה שלנו האמהות שאיבדו ילד

זה מגיע לכל אחת בתורה. את תעברי את זה כמו גדולה. תרגישי טוב, ותעסיקי את עצמך זו התרופה הכי טובה. קחי לך את הזמן לאט לאט, העולם ישמשיך להסתבב. ואנחנו נהיה כאן
אילנה, אמא של רונן

דליה ח

New member
עוד פסח בפתח.....................

שלום לכולם, מצטערת , אבל אין לי התרגשות מהחג, אין לי הכנות, {אף פעם לא היה לי}, ועכשיו אני בהדחקה ממנו, ומה שבטוח תבוא הנפילה באחד מימי החג. אני רואה סביבי את העולם רץ, משפשף, ממרק, בבולמוס של קניות, ואני כל כך מנותקת..... ובכל זאת משהו טוב קורה לי בחג הזה, יותר נכון טרום החג הזה. כל השנים הקודמות הייתי בעבודה, באטרף של חיפוש אחרי תורמים, למשפחות נזקקות, בלחץ נפשי שאני לא יודעת איך שרדתי אותו. והשנה אני כבר מחוץ לעבודה, ואני שומעת את החברות שלי שלא עומדות בעומס, ואני כל כך שמחה שאני לא שם. למי שלא מכיר את הנושא.....בלשכות הרווחה מתחיל הטירוף מיד אחרי פורים, לרדוף אחרי ארגוני סיוע, תורמים, רבנים, צדקות, וכל מי שרק מוכן לסייע למשפחות. זה מתיש בצורה בלתי רגילה, גם העמידה מול המשפחות שלא זכו לקבל סיוע היא שוברת לב. בשנה שעברה אני הייתי על סף התקף לב, בכל ברצינות. וכבר אז ידעתי שאני לא נשארת שם. וזה אחרי 15 שנות עבודה כזאת. הייתי רכזת גיוס משאבים של הלשכה. אני מאחלת לכן חברות יקרות חג שמח, ושהממשלה החדשה תשכיל לטפל באזרחיה, שלא יצטרכו לעמוד במצבים מביכים ולהושיט יד לעזרה.

eaz1514

New member
דליה, אני חולקת איתך בכל מילה

החג יגיע וילך, נארח או לא, ננקה או לא, נבשל או לא, זה לא משנה, זה לא מצליח לגעת, אין התרגשות, אין התלהבות, אין שמחה, הכל נעשה בצורה אוטומטית, כי צריך כי יש לנו משפחה ואי אפשר לברוח כל חג. ובעיקר כי ככה רונן היה רוצה. לגבי תפקיד הממשלה בדאגה על אזרחיה, גם כאן אני לגמרי מסכימה. בושה למדינה שלא דואגת למיעוטי היכולת וסומכת על טוב ליבם של אנשים. יום רגוע לכולנו. אילנה, אמא של רונן

למעלה