שבוע טוב ובוקר מצויין שיהיה לכולם!

keren1

New member
קפה בלי סוכר ובהיר בבקשה! איזה

כייף להתעורר ולמצוא שמישהו מזמין לקפה.

rotrot

New member
אני מקווה שהקפה שלכן

יותר טעים אצלי בעבודה (תעשייתי, ממכונה...)

קרנושה

New member
אוי מסיבת קפה ואני לא שם?

אז ככה........חבר´ה שלי.....אני הולכת וחוששת.....הולכת ומתקרבת...והיום הגדול שלי עומד להגיע......יום שלישי..... יש האומרים פעמיים כי טוב.....אז נותר לי לקוות שאכן כך הדבר..... אני חוזרת לעבודה...בביה"ח...ובמשמרות.....לציין לפניכן את סידור העבודה שלי שתבינו? שלישי,רביעי וחמישי בוקר.....שישי לילה.....והשבוע רק 4 משמרות כי ה-1 לחודש יוצא יום שלישי......משבוע הבא 5 משמרות דהיינו משרה מלאה!! כמה שאני מתרגשת ובאותה מידה חוששת...שלא יהיה לי כוח לילדים כשאשוב הביתה.....שלא אספיק להיות איתם כמו שאני רוצה...שאפספס מילה חדשה או משהו חדש שהם עשו בהיעדרי...ש......ש....וש.....אוף!! מה עושים? ואך זה היה אצלכם?

keren1

New member
קרנושה יקירתי.....הייתי במצבך רק לפ

4 חודשים. אחרי שנה קסומה בבית פתאום לחזור לעולם העבודה. ועוד למשרה מלאה. אז ככה קודם כל (מצטערת להיות רעה) תתכונני נפשית שמדי פעם תפספסי משהו ואז פתאום הילד שר ורוקד ואת יושבת בהלם. "אלה שלי? מתי הספיקו ללמוד? ואיך לא ראיתי?" אני עובדת היום משרה מלאה והלוואי והיה לי אמצעים כלכלים להגיל לכולם ביי ביי ולחזור הביתה. אני מגיעה עם הילדודס בסביבות השעה 17 ! את קולטת. עד שהם הולכים לישון אני נטו איתם. מציירת מספרת רוחצת משתוללת ומדקדקת. אין TV ואני משתדלת בלי חברים. מה לעשות גם אני רוצה קצם אותם. ככה שאם משהו בא לישון איתנו בלילה WELCOME (במיוחד הגדולה שממזמזת לי את האוזן וצריכה להיות קרובה קרובה אלי). יקירתי העולם אכזרי שם בחוץ ואנחנו צריכים לשרוד. אז חיזקי ואימצי. קחי נשימה ארוכה ותצללי למעמקי העולם החיצוני. ובהצלחה.

למעלה