שבוע טוב ובוקר מקסים , עוד לא התעוררתם ?

אני הייתי כ"כ עייף , אבל כ"כ מרוצה ../images/Emo13.gif

החברה האלה פשוט תותחים ! , באמת שאין מילים אחרות לתאר את מה שהם עושים להקל , זה פשוט מדהים . ומי בדיוק גנב לך את שנתך ? אחרי ההופעה הזאת נרדמתי כמו תינוק .

karoleking

New member
חחח... הפעם לא אתה אשם...

באמת ניסיתי לחשוב מי גנב לי..אבל זה רק הפריע לי לישון יותר... אז הפסקתי לחשוב ובכל זאת לא נרדמתי.. עכשיו אני מסטולית.. יש לי עוד חשבון ארוך עם שלומי..אבל את זה אני אשאיר לערב, נמאס לי שהוא מתלונן באוזניך שהוא היה רוצה מעריץ כמוך.. למה מה אנחנו עזים?אבל כמו שאמרתי נשאיר את זה לערב, אני אהיה יותר פנויה ואגיד את כל מה שיש לי להגיד..

אני לא יוכול לחכות , אבל אי חושב שאת טועה

שלומי מפרגן לי בדרך שלו , הדברים נאמרו לאוזניים שלי , מתוך נימוס / נחמדות / רצון טוב , אני ממש לא חושב שיש לשלומי בעיה עם מעריצים ההיפך , אני בטוח שהמון זמרים יוכולים לקנא במעריצים ומעריצות כמוך וכמו אוריאן ובכלל כל מי שאני מדבר איתו ושומע את השם הזה שלומי שבת מיד אומר לי " אני מת עליו ...והוא ענק !!! " והיום אני יודע יותר טוב מתמיד כמה שהם צודקים , שלומי תותח אמיתי , יודע לפרגן להעריך ולכבד את האחרים , הדבר נדיר לאנשים בגילו ובמעמדו , פשוט כל הכבוד לו על האופי המדהים הזה , שאלוהים ימשור עליו .

orianush

New member
מה את חושבת שאת עושה?!?!?../images/Emo2.gif

קרול אני ארחיק אותך מהפורום
פעם אחרונה שזה קורה תמונה מזעזעת

karoleking

New member
לזה את קוראת מזעזעת?

אז תורידי אותה פשוט...
לא יפה ככה להעליב אותי...

karoleking

New member
ודרך אגב...

איך ישנת? את הנחירות שמעו עד לראשון!!! איפה היית עד עכשיו...???

orianush

New member
לא ישנתי בכלל ../images/Emo4.gif

הלוואי והייתי מצליחה לישון הייתי בחדרה, בבוקר נסעתי עם הילה לתל אביב סתם היה משעמם שם.. עשינו סיבוב ונסענו לירושלים

karoleking

New member
האמת זה לא רק חשבון שלי, זה גם שלך

פרטים ועדכונים... בערב!

ולגביך אוריאן , עוד לא הספקתי לומר לך אבל

ראיתי והבחנתי באתר ובכלל שיש לך אופי מדהים , ואהבה שלך היא אמיתית ומגיעה מעומק הלב
אף אחד לא יוכול לערער על זה , זה בהחלט נתן לי הרגשה טובה ונעימה לכתוב כאן ולהיות חלק מהמעריצים של שלומי , כשנפגשנו לראשונה בקיסריה ( למרות שלא היה ממש זמן והיינו עסוקים עם האלילים שלנו
) מייד אמרתי לעצמי וואי כמה שהמראה מתאים לאופי , את בחורה מקסימה ונחמדה במציאות אפילו עוד יותר ממה שחשבתי , את בחורה צנועה נחמדה סימפתית חייכנית וחברותית , את ענקית פשוט כל הכבוד לך .

karoleking

New member
כל מילה אמיתית!../images/Emo13.gif

זה נכון שיש פורומים שממש לא מתחשק לכתוב בהם.. אבל כאן גם אני הרגשתי מאוד נוח מההתחלה! מצטרפת לכל מילה שלך!

orianush

New member
איזה מקסים../images/Emo23.gif תודה רבה!!

שמחתי מאוד להכיר אותך ואני מקווה שפעם הבאה יצא לנו לדבר יותר

טוב אחרי הכל אתם נשים , ולרגע שכחתי אולי לא

הייתי צריך לדבר בכלל , ואני לא סניגור של שלומי , פשוט אני יודע מאיזה מקום וכוונה הגיעו הדברים שלו , בטח לא כדי לפגוע או לעליב או לזלזל במעריצים יקרים כמוכם , ואני יוכול להוסיף אותי לרשימת המעריצים ( ותודה לפבליטו ) .

karoleking

New member
הלו איתן... נסחפת...

שלומי לא צריך סניגור וגם לא עורך דין
הוא לא הולך למשפט! הכוונה היא לספר לו עד כמה הוא נערץ ואהוב..ואני שמחה שלפחות אוריאן מסכימה איתי. אולי היא גם קצת נפגעה מהעיניין... ולה ממש לא מגיע!

orianush

New member
חשבתי שרק אני לא ישנתי../images/Emo199.gif

תמיד קשה לי להירדם אחרי הופעה הפעם גם החום השפיע... אני לא יודעת איך אתם מסוגלים לחיות בלחות הזאת
סיוט טוב ההופעה בקיסריהה היה מדהייים!!! כולם כל כך נהנו... היתה הופעה ממש יפה חבל שזה נגמר שלומי אוהבים אותך!

למעלה