שבוע טוב ובשורות טובות לחברי הפורום

שמים1

New member
שבוע טוב ובשורות טובות לחברי הפורום

הפורום הזה ידע ימים יפים מאוד וגם ימים קשים מאוד
כל תקופה והמשברים שלה , כעת אנו פותחים דף חדש
כל אחד יכול להצטרף ולכתוב
אין לי בעייה שאנשים ישנו ניקים כדי לרענן אווירה ולהביא אנרגיות טובות .
אינני קוראת לזה התחזות , גם תפוז מאפשר פתיחה וכתיבה בניקים שונים כל עוד הניקים הנ"ל מתנהלים בכבוד
ואינם מפריעים להתנהלות סדירה של הפורום .

אינני גננת , אינני מתכוונת לחנך כאן אף אחד , אבל אני כן אשמור על אווירה נעימה בפורום ועל כבוד הדדי בין הכותבים .
מי שלא ינהג בכבוד ויפריע להתנהלות הפורום הסדירה לא יכתוב כאן .
כל הודעה פוגענית תמחק , ישלחו התראות לפוגעים ואם ימשיכו בהתנהלותם זו ייחסמו לצמיתות .

בזאת סיימתי את הפרק הלא נעים הזה
יש לנו מקום נחמד לכתוב בו בואו נוציא ממנו את המיטב .

בברכה
מרגלית

tch111

New member
שבוע טוב ומבורך.

הפורום הזה ידע וימשיך לדעת ימים טובים, אם נצליח לעבור בשלום את מתקפת הטרולים שמזכירה את המתקפה שהיתה בזמנו של אורלי..
לדעתי תזדקקי לערתה של הנהלת הפורמים אשר כנראה יש לה אפשרות לזהות טרולים שמופיעים בניקים שונים מאותו מחשב ושולחים לפורום הודעות קנטרניות כמו שהופיעה לא מזמן הודעה כזו.
מאחל לך מכל ה
בהצלחה.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=102&messageid=177286191

שמים1

New member
טאצ' יקר אנחנו נתרכז בלכתוב מה שאנחנו אוהבים

תמיד יש כאן מתקפת טרולים כאשר הפורום הזה מנסה להתרומם .

tch111

New member
בוקר טוב יקירה
אמת, לכן יש לחסום ללא היסוס

כל טרול, וזאת מפני שאין לך אפשרות כמו בקומונה לסגור את הקומונה ולאשר כניסה אליה רק ואחר בדיקה.
בחתימתי תוכלי לראות שיש לי גם קומונה, היא היתה פתוחה, היתה מתקפת טרולים, עד...............שחסמתי את הטרולים וסגרתי את הקומונה, כל מתדפק בפתח זקוק לאישורי לכניסה.
שימי לב בעולמות של זה שהאשים אותי אמש בשימוש בהרבה ניקים שהוא נרשם לתפוז בשנת 2013 ואין לו שום פעילות, מאידך כנסי לעולמות שלי וראי איזו פעילות ישנה אצלי, בנוסף לזה שאני פעיל במספר פורומים וקומונה יש לי קומונה משלי.
לצערי זו לא פעם ראשונה, כמו שאמרת, שיש בפורום הנחמד הזה מתקפה, לא צריך לנהוג ברחמים, לחסום וזהו, אל תחזרי על טעותה של אורלי שהיתה מנהלת נחמדה מאוד אך עשתה טעות פטאלית שהביאה לקריסת הפורום לזמן רב, גם אז הזהרתי אותה במסר מפני אותו הטרול שהביא להטמוטטות.

שמים1

New member
אני ביקשתי להפסיק עם השמצות

ביקשתי להפסיק להתסיס ולצערי בתגובותיך אתה כן מתקיף וכן משמיץ
גם הכותב ההוא הוא חלק מכותבי הפורום ואני מבקשת להפסיק את המלחמה הזו .
כמו כן אורלי יקרה לי מאוד ואני מבקשת לא לשפוט ולא לבקר אותה דוקא משום שאיננה כאן כדי לענות ולהתייחס .

הילי 122

New member
אדם שמעליב את חברי הפורום ומוציא שטויות כאן

עדיף לחסום אותו .
&nbsp

tch111

New member
מתקפת טרולים זה ...................................

כאשר לפורום נכנסים גולשים בלתי מוכרים ומעלים הודעות תוקפניות/חצופות/גסות רוח על מנת לגרום לסיכסוכים בתוך הפורום, הדבר הזה קרה פה מספר פעמים וגרם לסיכסוך קשה בין כאלה שנחשבו לחברים וירטואליים טובים.

אכן ,לא גננת ולא מורה מחנכת ,הם תפקידה של מנהל

הבעיה ואני אומרת זאת במלאוא הכנות והיושרה שלי ,מי מחליט מה פוגע ומי פוגע?
אנחנו אנשים בוגרים ומבוגרים וחופש הביטוי הינו דבר בעל ערך עליון
ומי שחושב ו או מרגיש שדברי האחר פוגעים בו פשוט יביע זאת על הכתב .......ולא ישר תהיינה מחיקות ושיפוט.
בדיוק כמו שבעולם שמעבר לוירטואליה ,לא בכזו קלות נחרץ דינו של אדם ........ועד כאן דבריי בנושא הזה.

שבוע טוב ומבורך
למי שיהנה ונהנה לכתוב כאן

שמים1

New member
חופש הביטוי הוא ערך עליון כאשר הוא נעשה מתוך כבוד לזולת

כאשר יש מגמתיות לפגוע בכותב ולמנוע ממנו לכתוב כאן בהחלט יופעל שיקול דעתי .
גם בשביל זה יש מנהל , כדי ליצור סביבת כתיבה נעימה .

שבוע טוב לך .

למעלה