שבוע טוב וחג סוכות שמח!

לפי החוק חייבים לשבת בסוכה
איך נישמע הצליל בסוכה במערכת סטראו. הצליל לא בורח החוצה ?
מעניין . אני רוצה להעביר את המערכת לסוכה

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אתה יודע טוב מאד שיש רמקולים לשימוש בחוץ. אז.. האיכות בהתאם.
וראיתי כבר גם רמקולים שמותאמים להאזנה במים, כשאתה שוחה בברכת שחיה.
מוזר? כן, אבל אפשר לשמוע...

אני לא יודע כי ...
אים הייתי יודע לא הייתי שואל
אני מאזין בחדרי הפרטי. עם רמקולים אלקטרוסטטים קווד .
וקשה לי להיתרגל לצליל אחר . בפעם בחנות הדגימו לי רסיבר עם רמקולים פשוטים. אמרתי למוכר מה זה הצליל הזה ? נישמע לי כמו מסור באוזן . מיד עצר את ההדגמה
היום היינו במיפגש תיילנדיות . עם בעלים ישראלים. עם החבר ההוא ...
החברה הסיברו איך אפשר לעזוב את הארץ מבלי שירגישו בזה איך נעלמת. דרך הים
חג סוכות שמח

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אהה. אתה לא בארץ? ספר לי בפרטי במה מדובר... חג שמח!

מה לא בארץ ?
הייתי בת"א בצוהרים . אצל הבחור שביקר בבייתי עם אישתו התיילנדית .
שם הייה המיפגש . למדתי כמה דברים שם

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אהה. הבנתי. חשבתי שנסעתם לתאילנד.. וכן. זה נושא שיש מה ללמוד
בו. שמעתי שיש קבוצה של גברים שלקחו להם תאילנדיות. יש כאלה שיש להם גם ילדים מנישואים אלה...

בטח יש להם ילדים משותפים
ראיתי את הילדים . גם היום בא איזה אבא ישראלי מבוגר . עם ילד שבגן גדולים . הנשים היו בחדר דיברו. אנחנו הגברים היינו בדשא . ודיברנו

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אתה מזכיר לי בדיחה כלשהי...
אדם בשנות ה-80 שלו התחתן עם אישה צעירה מתוצאת תאילנד, והנה, שנה לאחר נישואיו, אשתו מגיעה לחדר היולדות. לאחר פרק זמן, האחות מקדמת את פניו במסדרון - כשתינוק זכר בידיה ואומרת לו: "מזל טוב אדוני! נולד לך בן זכר"! והוא משיב בגאווה.. "מנוע טוב.. שמן טוב... ויש בן זכר". ואז, אחרי שנה נוספת, אשתו מגיעה שוב ויולדת בת. האחות מקדמת את פניו כשתינוקת מתוקה בידיה ואומרת לו: "מזל טוב אדוני! נולדה לך בת יפהפיה"! והוא משיב בגאווה.. "מנוע טוב.. שמן טוב... והנה, נולדה לנו בת!"
עוד שנה חולפת, ושוב אשתו מגיעה לבית החולים, כשכרסה בין שיניה... ושוב חולף לו פרק זמן ושוב האחות מקדמת את פניו כשתינוק זכר בידיה. היא חוזרת ואומרת לו: "מזל טוב אדוני! נולד לך בן זכר"! הוא כדרכו משיב בגאווה.. "מנוע טוב.. שמן טוב... ויש בן זכר" "או או אדוני" משיבה לו האחות... "הפעם הגיע הזמן להחליף את השמן. הילד יצא שחור כפחם".

למעלה