שבוע טוב וחג שמח ערב טוב לכולם
י יולקה פולקה 88 New member 9/12/07 #4 שבוע טוב וחג שמייח ושנה טוב וצום קל ושביתה נעימה ומה שלא צריך להגיד עכשיו
ע עדיב4 New member 10/12/07 #5 שבוע טוב וחג שמח!../images/Emo9.gif../images/Emo137.gif חזרתי מאילת היה ממש כיף! התגעגעתי
ע עדיב4 New member 10/12/07 #7 היי! נהנתי והתגעגעתי מאוד, באמת כל רגע פנוי פתאום עלו לי הפורומים של תפוז לא יאמן עד כמה בן אדם יכול להיות מכור
היי! נהנתי והתגעגעתי מאוד, באמת כל רגע פנוי פתאום עלו לי הפורומים של תפוז לא יאמן עד כמה בן אדם יכול להיות מכור
ב בכריתוש New member 10/12/07 #8 התגעגעתי ../images/Emo23.gif באמת לא הבנתי למה את לא פה.. חח ספירח וויות תמונות וכ'ו =) איך היה?
ע עדיב4 New member 11/12/07 #9 חח../images/Emo23.gif היה ממש ממש כיף! ממש הייתי צריכה את המנוחה הזאתי הייתי מעלה תמונה.. אבל תפוז לא נותן לי
חח../images/Emo23.gif היה ממש ממש כיף! ממש הייתי צריכה את המנוחה הזאתי הייתי מעלה תמונה.. אבל תפוז לא נותן לי
ב בכריתוש New member 11/12/07 #10 למה הוא לא נותן? חבל חח טוב דברי איתי אבל במסן בהזדמנות כיף לך שהיה לך חופש! אני אצטרך את החופש הזה עוד מעט.. חוזרים משביתה ויהיה מזה לחץ =\\ בטח יהיו מלא מבחנים וזה.. אוף
למה הוא לא נותן? חבל חח טוב דברי איתי אבל במסן בהזדמנות כיף לך שהיה לך חופש! אני אצטרך את החופש הזה עוד מעט.. חוזרים משביתה ויהיה מזה לחץ =\\ בטח יהיו מלא מבחנים וזה.. אוף
ע עדיב4 New member 11/12/07 #11 כן אבל אני אופטימית.. יהייה טוב!../images/Emo24.gif ואגב, אין לי אותך