שבוע טוב וחג שמח מה נשמע כולם? משעמם לי תכתבו משהו...
S spoop New member 22/10/05 #1 שבוע טוב וחג שמח../images/Emo140.gif מה נשמע כולם? משעמם לי תכתבו משהו...
A Alex The Predator New member 22/10/05 #2 משהו... תגידי משהו נגד החילונים, נצית לנו איזה ריב ונתחמם לידו סתם, בצחוק שיהיה לך שבוע טוב!
א אלישיב הראשון New member 22/10/05 #4 החג הוא 8 ימים אבל יש ביום הראשון וביום השמיני איסור מלאכה וגם עוד דברים מיוחדים אז היום השמיני (שמחת תורה) הוא ביום שלישי
החג הוא 8 ימים אבל יש ביום הראשון וביום השמיני איסור מלאכה וגם עוד דברים מיוחדים אז היום השמיני (שמחת תורה) הוא ביום שלישי
A Alex The Predator New member 23/10/05 #9 סרט אמריקאי, לא? ואני מתנצל בפני כל יוצרי הסרטים האמריקאים על ההכללה הזאת! האמת, יש בו אפקטים מאוד יפים, כשהמטאוריטים מנפצים את ניו-יורק. אני מת על סרטי האסונות וסוף העולם. מתחת לשכבות של השמאלני יפה נפש מסתתר אצלי איזה נביא יום הדין מטיף ומטורף.
סרט אמריקאי, לא? ואני מתנצל בפני כל יוצרי הסרטים האמריקאים על ההכללה הזאת! האמת, יש בו אפקטים מאוד יפים, כשהמטאוריטים מנפצים את ניו-יורק. אני מת על סרטי האסונות וסוף העולם. מתחת לשכבות של השמאלני יפה נפש מסתתר אצלי איזה נביא יום הדין מטיף ומטורף.
E eris1515 New member 23/10/05 #11 ../images/Emo122.gifיש לי ללמוד ל-2 מבחנים ענקיים ועוד יש לי שעוריםםםםםםםםם בתמטמטיקה באנגלית ספרות בקיצור בכל המקצועותתתתת ויש לי לסכםםםםם לא התחלתי כלוםםםםםםםםםםםםםם אין לי כוחחחח
../images/Emo122.gifיש לי ללמוד ל-2 מבחנים ענקיים ועוד יש לי שעוריםםםםםםםםם בתמטמטיקה באנגלית ספרות בקיצור בכל המקצועותתתתת ויש לי לסכםםםםם לא התחלתי כלוםםםםםםםםםםםםםם אין לי כוחחחח