שבוע טוב וחודש חדש.מקווה שהסערה

הדסהש1

New member
שבוע טוב וחודש חדש.מקווה שהסערה

תיגמר בפשרה או שהממשלה תתפרק.לא יתכן שיחזיקו את כלל
הציבור לפי דרישות החרדים..די לכפיה דתית.הרי יש עבודה בשבת.
ברשות החוק.בכל מוסדות הרפואה.מפעלים בטחוניים.הרי תפעול הרכבת
חייבת להעשות מתי שהוא.

נימה3

New member
זו אני ימית2. מדי פעם תפוז מאלץ אותי להחליף

שם וסיסמא ועושה בעיות לא ברור לי מדוע. גם לא הצלחתי לשלוח מסר ליוליקה.

באשר לממשלה וחלשמירת השבת כמובן שאין שום קשר יש רק קשר ישיר לשגעונות של ראש הממשלה. אבל לצערי הרב הזכרון של הציבור קצר ועד הבחירות לא יזכרו את השבת הזאת ולא את בעיות התחבורה ולא את ההתעמרות של ראש הממשלה בשרים שלו. בעיני זה ממש גועל נפש שראש הממשלה מתעלל ככה בשריו הוא לא מאפר לאף אחד מהם להצמיח כנפיים כל כך הוא חסר בטחון.

שמעתי עכשיו בגלי צה"ל את ראש הסגל החדש של משרד ראש הממשלה בעיני זה ממש מוזר שפקיד מרשה לעצמו להתגולל על שר במקרה זה שר התחבורה כץ.
ובעובדות. בעובדה יותר בני אדם נאלצו לעבוד בשבת הזאת כדי לארגן את התחבורה החלופית.

יוליקה

Member
מנהל
צודקת ימית! ביבי לא מאפשר לאף אחד שמצליח

להישאר לידו....
לפני שהוא לוקח קרדיטים על מעשי השרים שהוא מפטר
וכדברי ישראל כץ לא מסוגל לפרגן לא אחד....
יאיר לפיד,
גדעון סהר
סילבן שלום
בוגי יעלון
ישראל כ"ץ
לכן הוא גם משאיר בידיו כל כך הרבה תיקים
הוא רוצה להיות שולט יחיד!!!
השאלה, איך בליכוד כולם עיוורים ומאפשרים לו להשתולל???

נימה3

New member
כנראה שאין אף אחד שהוא מספיק חזק כדי להתמודד

מולו. ביבי עוסק כל הזמן בפוליטיקה ואין לו זמן לעסוק בעניני המדינה ואולי ה גם לא מענין אותו. הישרדות הישרדות הישרדות.

נימה3

New member
תקראו את הכתבה של נחמיה שטרסלר על

עבודת השבת של החרדים!! כן כן קראתם טוב. החרדים עובדים בשבת. מי ממלצר בבר מצוות בבתי מלון ברחבי הארץ? מי ממלצר ומחזן בברית מילה מי בחופשות שבת של החרדים בבתי מלון ברחבי הארץ רק מה, יש להם פטנטים איך להסוות, איך להתחכם עם אלוהים . הם מתחילים לעבוד ביום ששי למשל כמה שעות לפני כניסת שבת מקבלים משכורת עבור השעות האלה גם עבור שעות העבודה בשבת ואז עבודתם בשבת לא נחשבת לעבודה נחשבת להתנדבות... הבנתם את זה? אלופי התיכמונים.

איך להבדיל הם בנו את כל ההתנחלויות. שום התנחלות לא קיבלה אישור כולם על בסיס של שקרים ומניפולציות. וכך זה בכל שטחי החיים.

יוליקה

Member
מנהל
מכירה את הכל מקרוב....

בר מצוות, עליה לתורה, בריתות וכד'
שמתקיים בשבתות בבתי כנסת.... ובאולמות גלאט כושר....

למעלה