שבוע טוב וחודש טוב לכל החברים חזרנו מחופשה באילת עם כוחות חדשים וביום ראשון נכנסים לשיגרה
S SARAH B New member 21/10/06 #1 שבוע טוב וחודש טוב לכל החברים חזרנו מחופשה באילת עם כוחות חדשים וביום ראשון נכנסים לשיגרה
ע ענת אדרת New member 21/10/06 #5 מוזיאון לשואה בתוך הבית../images/Emo36.gif אני מעריכה מאד את בני הזוג, אבל נראה לי שזה מאד קשה לחיות כך.
מוזיאון לשואה בתוך הבית../images/Emo36.gif אני מעריכה מאד את בני הזוג, אבל נראה לי שזה מאד קשה לחיות כך.
ב בני הרשקוביץ New member 21/10/06 #6 ענת תודה החומר על השואה שמגיע אלי אני אוגר: מסמכים ותמונות במזוודה. ספרים על השואה בארון ספרים. וכן חומר במחשב. יש לי גם סרט וידאו (עותק) של 11 דקות על הגטו בנדין שהגרמנים צילמו. לגבי רכישות, רוכש רק מסמכים הקשורים לעיר שהורי גדלו.
ענת תודה החומר על השואה שמגיע אלי אני אוגר: מסמכים ותמונות במזוודה. ספרים על השואה בארון ספרים. וכן חומר במחשב. יש לי גם סרט וידאו (עותק) של 11 דקות על הגטו בנדין שהגרמנים צילמו. לגבי רכישות, רוכש רק מסמכים הקשורים לעיר שהורי גדלו.
ב בני הרשקוביץ New member 22/10/06 #8 זה עיסוק מעל 10 שנים. פעם הייתי פעיל יותר, בעיקר קשר עם חו"ל בנושאים אלה. היו שולחים לי הרבה חומר.