שבוע טוב ויום נעים במיוחד

yaely2

New member
מנהל
שבוע טוב ויום נעים במיוחד ../images/Emo141.gif

לייציק

New member
תעלו את האתר, יש שם עוד דברים

אבל חלק לא הצלחתי לפתוח, כי יש לי בעייה עם ה- JAVA כנראה...
אולי אתם תצליחו...?

emmy5

New member
יופי ידידי, הנה אטר לראש השנה

מה קונים מתנה? אולי משחק לראש השנה

emmy5

New member
בוקר טוב ונפלא,שבוע טוב וקריר../images/Emo79.gif

כל הכבוד יעלי, את מתאוררת כל כך מוקדם... שיהיה לנושבוע טוב, יום נעים ..קצת יותר קריר . אני מזמינה ל
את כולם .

emmy5

New member
../images/Emo168.gif

אהבה בסוף הקיץ אהבה בסוף הקיץ צביקה פיק מילים: שמרית אור לחן: צביקה פיק זה היה בסוף הקיץ, האוויר היה חמים הוא רכב על אופניים לה היה מבט תמים הם הביטו בעיניים, וידעו זאת אהבה והשמש בינתיים נעלמה בים, בים. הוא הזמין אותה לגלידה היא ביקשה קפה הפוך הוא לקח אותה הצידה בחיוך, חיוך בחולצת טריקו הצידה, עם הג'ינסים הכחולים, את ריסיה היא הרעידה בלי מילים, מילים. מתחבקים ומסתכלים בחלונות הראווה ורואים מול העיניים אהבה, אהה ואחר כל בקולנוע - הצגת חצות אי אפשר עכשיו לשמוע, הוא אומר לה סוד "בסוד"... הוא אמר לה: בואי הנה, וליטף את שיערה היא הסמיקה ונתנה לו נשיקה, אהה כך התחיל בסוף הקיץ עוד סיפור של אהבה, והשמש בינתיים התגלתה בהר. הם היו האוהבים הצעירים ברגעים הכי יפים של החיים העולם שייך תמיד לאוהבים הצעירים, ברגעים הכי יפים של החיים.

maxima

New member
צהריים טובים ושבוע טוב....

סתיו...סתיו...סתיו... ריח סתיו באויר ברום עננים אפורים, טיפטוף גשם ראשון מותיר סימניו על אבק הדרכים. תרה את שביל חיי בדרכים אני מהלכת אולי ישטוף הגשם את האבק מדרכך המצטלבת. רוח סתיו נושבת אובך ועלי שלכת, כסומא דרכי מגששת, אולי אפגוש בך ותאיר את שביליי.

סבאאורי

New member
שבוע טוב לכולם וגם לך מקסימה

כיוון שאני לא משורר, מגיב לפעמים באמנות משלי ומשל אחרים... ברכות

ora11

New member
לילה טוב מ../images/Emo142.gifקסימה

מה שלוצך? מזמן לא ראיתך בפורום של הסבאים. התגעגעתי סבתא

ora11

New member
סבאאורי תודה תודה../images/Emo24.gif

זה מקסים העבודה היא שלך? ספר קצת על עצמך אני רואה שאתה מאזור ירושלים. באמת לא נכנסתי לפורום היום עבודה מהבוקר מנוחה נכדים ארוחת ערב הליכה יומית יום עמוס כך שאני מתישבת ליד המחשב בשעות המאוחרות. לילה טוב ושוב תודה.

ora11

New member
פתאום היום נפל לי האסימון../images/Emo6.gif

שהחמסות הם עבודה של ביתי יערה. תודה ושידרגת את החמסות עם השם שלי.

למעלה