שבוע טוב ומבורך גולשים יקרים
....

שבוע טוב ומבורך גולשים יקרים ../images/Emo13.gif....

שבוע טוב ומבורך לכל גולשי פורום דנה אינטרנשיונל
....
פורום דנה אינטרנשיונל נכנס לחודש אוגוסט 2007 ובכך מסמן לו 4 שנים לקיומו , יום הולדת 4 שנים לפורום דנה אינטרנשיונל, אני חושב שדי מיותר לציין כבר את מהות קיומו של הפורום ואת חשיבותו לנו , לכולנו , תהיו בטוחים שדנה מוסרת את בירכתה ומחכה בקוצר רוח שנחגוג כולנו את האלבום החדש
אז המון המון מזל טוב לכולנו , בתקווה לעוד שנים נפלאות של עשייה , ומוסיקה טובה .... לחיי אינטרנשיונל ....
ובכן בקרוב זה קורה , האלבום החדש של מלכת הפופ של ישראל "הכל זה לטובה" של דנה אינטרנשיונל נוחת בחניות המוסיקה בארץ, ובכך דנה חותמת את חזרתה למרכז הבמה בישראל עם הקאמבק המפואר של השנה ..... בסיכום של גיא פינס היא כבר הספיקה להכנס אל המקום השלישי עם שערוריית מר במאי באירועים החמים של השנה
....
כפי שכבר ראיתם פורסמו תאריכים למסיבות השקה רשמיות של האלבום החדש במספר מועדונים גדולים בארץ , כמובן שבתל אביב תהיה המסיבה הגדולה והמרכזית , פרטים לגביה בהמשך, כולנו שם בהתרגשות גדולה ......... תודה רבה לך דן על המידע והפרטים
....
ברוכים הבאים לכל הגולשים החדשים שהצטרפו השבוע לפורום דנה אינטרנשיונחל הפורום הרשמי ....תמיד כיף ומחמם את הלב לקבל גולשים חדשים , ברוכים הבאים לקהילתנו ....
אורן - פינת המצעדים , תודה רבה לך על עוד פינה עדכנית ומשובחת
... כמו שאנו רואים לאב בוי שומר על כוחו במצעדים, ברשת גימל הוא עולה חזרה ובגלגלצ הוא דורך במקום ה 4 שזה מעולה , שבוע הבא נקווה לעלייה ב 2 המצעדים המרכזיים הללו , ובאותה הזדמנות שוב תודה רבה לכל העוסקים במלאכה, כל התמיכה הפרגון וההצבעות ראינו כמה זה חשוב וכמה כח זה נותן , דנה מעריכה כל אחד ואחד מכם באופן אישי על ההצבעות והפרגון.....
לא נשכח שדנה אינטרנשיונל במוצאי שבת הבא בכוכב נולד עם להיט השנה LOVE BOY וביום שישי הקרוב כתבה ענקית במוסף ידיעות אחרונות לרגל צאת האלבום החדש...
בקרוב ייצא לדנה אינטרנשיונל סינגל שלישי מהאלבום שילווה בקליפ ....
בקרוב --- מפגש מעריצים גדול רשמי ומושקע של מלכת הפופ הבלתי מעורערעת של ישראל דנה אינטרנשיונל . בקרוב
ובכן גולשים יקרים , חם מאוד ואפילו לוהט בגיזרת אינטרנשיונל , אלבום חדש, הופעות ברחבי הארץ, טלוויזיה, פורום חוגג 4 שנים ומה לא , כל שנותר הוא לאחל לה המון בהצלחה עם שלל הפרויקטים ולנו שבוע טוב ומבורך

shaylovesmj

New member
אני לא מאמינהההההההההההההההה!!!!!

פגשתי אתמול בערב את דנה ליד הבית שלה....:)בדיוק אני וחבר שלי חזרנו מהים והיא בדיוק חזרה מטיול עם ברדפורד:))))))) דנה הייתה מעלפת ומקסימה וחיננית כמו תמיד!!!!!!!!! איזה אושר זה עשה לי!!!! כל הערב חייכתי חיוך מטומטם כזה.":) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיהיה המון המון בהצלחה עם האלבום!! אנחנו נהיה שם דנוש!!!!!!!!!!!:) אוהבים המון:)))))))))))))

shaylovesmj

New member
מה שהיה מגניב

זה שזה היה כזה בלתי צפוי כאילו מה חזרנו 2 מסרוחים מהים הדבר האחרון שתיאררתי לעצמי זה שאפגוש את דנה פתאום:)))))))) היא הייתה פשוט בובה:)! אין לי מילים לתאר את הקסם של האשה הזו....:)

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifרגע... מהמהמהמהמהמה?

"בקרוב --- מפגש מעריצים גדול רשמי ומושקע של מלכת הפופ הבלתי מעורערעת של ישראל דנה אינטרנשיונל . בקרוב" מפגש בין המעריצים, או של דנה עם המעריצים ?! O: בכל מקרה, שמחתי לקרוא את העידכונים. תודה.

WALL UP YO

New member
moshik....please can u scan the interview

with dana here?i would love to read it,since i dont have israeli magazine in mex im hoping that the party with dana and the fans meating gonna be next month,so i can be there cuz if so,count me in...xoxox

וואי שיהיה בהצלחה אם האלבוםםםם..

אני כבר מחכה בקוצר רוח לקראת האלבום שייצא..שיהיה בהצלחה אם האלבום ..ומזל טוב לכולנו קוללולולולולולולולול

למעלה