שבוע טוב ומבורך..החיים מהיום משתנים..יש סיבה לחייך.

הדסהש1

New member
שבוע טוב ומבורך..החיים מהיום משתנים..יש סיבה לחייך.

היום את זה יסתדר תבוא הבת שלנו הגדולה להתקין לנו את הזום..
היא הביאה לפני החג את המצלמה אך היה חסר חלק כדי שנשמע מה הולך בצד ממול..נקווה שזה יסתגר ונוכל לראות בלייב את הנכדים הצעירים..עלמה הנכדה של הבת הצעירה בת 6 החופש המאולץ התחברה לפאזלים..עשתה כבר של 100 ו 150..חלקים.זה ממלא לה אתה היום.הבן הצעיר בעזרת הוריו עשו אוהל של הפיקניקים בסלון .והבן הגדול בן ה 8 נשאר ללון שם כאילו הוא במחנה של הצופים..לא מקנאה בביתי להעסיק 3 ילדים כל היום..
והיא כבר אמרה שהיא זקוקה לנופש לבד או רק עם בעלה.אך אין לה עם מי להעזר .כי שני ההורים משני הצדדים כבר עברו את ה 70..ובעלי מחלות רקע..בעלי קיבל ביום חמישי פקס משיב"א לעשות בדיקות מסויימות .ולשלוח אותן לרופאה והם יעשו איתו שיחת ועידה
כדי לראות איך ממשיכים עם הטיפול בבעייתו.כי לא רוצים שיגיע לבית החולים..נקווה לטוב..גם לדבר הזה חייבים טופס 17.והכל ישלח בפקס.טוב שיש לנו בבית.תודה על ההקשבה..פרקתי מעט קיטור מעלי...

יוליקה

Member
מנהל
שבוע טוב לכולם...

הייאוש מתחיל לתת את אותותיו ... אני נכנסת לאט לאט לדיכאון...
מתעוררת באמצע הלילה ולא נרדמת שעתיים...
חוץ מזה שיש לי כאבי תופת בכתפיים בזרועות ובירכיים ברגליים....
כדורים עוזרים רק במשך היום בלילה זה נורא...

הניה 8

New member
כל התחלואים מתפרצים בלילה אמא

שלי תמיד אמרה ביום אני בריא ה ,בלילה חולה
מענין למה בטח יש לכך סיבה,

נימה3

New member
אתמול עשינו שעור ציור משפחתי בזום

בהדרכת הבן שלי אמיר שיש לו אקדמיה לציור והוא מלמד כל חודש הזה של הסגר בזום . היתה חוויה כפולה ומכופלת ראשית הציור עצמו בצבעי מים מאד נהנינו ובעיקר לגפוש את כל המשפחה הגדולים והקטנים גם הנינים קטנים השתתפו בציור . היה כיף

tamarsharoni

New member
יוליקה , להתעורר באמצע הלילה , וחוסר יכולת להרדם ,

אינם בהכרח סימן לדיכאון . זה אחד הסימנים , כשהוא בא עם עוד סימני דיכי . אני כבר שנים נרדמת בשעה 01.00 בערך מתעוררת אחרי שעה וחצי עד שעתים , הולכת למחשב ולפנות בוקר נרדמת שנית . ואני רחוקה שנות אור מדיכאון . התעוררת באמצע הלילה , תפתחי מחשב /טלביזיה , תעסיקי עצמך שעה . אחרכך תשתי כוס חלב חם עם כפית סוכר , כנסי למטה ותתחילי לספור בלב את הנשימות שלך , נשימות עמוקות . וזכרי אדם בריא נושם בין 14 ל20 נשימות בדקה , זה קצב הספירה שאת צריכה לעשות . לילה טוב וחלומות פז .

למעלה