שבוע טוב ומבורך ולו המועד שמח...

הדסהש1

New member
שבוע טוב ומבורך ולו המועד שמח...

בנתיים מסתדרת עם המצה והפריכונים..אוכלת מעט כי הדיקטים הללו עושים עצירות...לרמי יש לחם בפריזר.הוא לא מעכל את המצות...
ל"צערי "החורף מאחורינו אך השיעול והצינון הגיע אלי...מקווה שיחלוף מהר.היום תגיע האשה שתעזור לרמי.לא יודעת איך נסתדר עם שתי העזרות בבית קטן כמו שלי..5 ימים בשבוע .לרמי עש שיבדק ע"י ביטוח לאומי זה זמני.היום רמצי יקבל מיטה חדשה..אנו ישנים בנפרד כי רמי מעשן גם בלילה ולי זה מפריע מאוד.והוא לא יכול או לא רוצה להפסיק..כבר שרף שמיכה וסדין לא את כולו אך חורים בכמה מקומות..יפעת קנתה לו מיטה באיקאה והשביעה אותו שלא יעשן בחדר.מקווה מאוד שזה יגרום לו שינוי בהתנהגות..ההרכבה יפעת ורמי יחד יעשו זאת.זה לפי ההנחיות פשוט וליפעת יש ידיים 10.היא בבית עושה הכל גם בעבודות שיפוץ...מקסימום נזמין נגר שכן.כי ההאכבה מאיקאה בגלל החג לוקח שבועיים...

סימאורה

New member
בקר טוב ליום ראשון לכל המועד

היום גם יום השקר הבן לאומי
אז אני כותבת לכם ממרומי האולימפוס
מאוד יפה שם פגשתי את זאוס הוא ממש חתיך, סתם סתם, 1 באפריל! חחח
היה סדר נחמד, נערך אצלי היו רק אחותי
ומשפחתה וחברתה שאני מכירה
את הסדר ערך חמה של אחותי
מאוד נהנתי , קצת ירד הלחץ מהנקיונות
וכל מה שמסביב, היום עוד לא יודעת מה אעשה ,קודם אארגן את הבית ונראה,
הלכתי לישון ב-4 וקמתי ב- 8.45
עדיין עוד קצת עייפה, הדסה שמחה
לקרוא שרמי ואת משתדלים
להכנס לשגרה ושעשיתם את הסדר עם
יפעת ,יעלי אני לא חושבת שאת זקנה
בשבילי את הכי צעירה אני מקווה
להיות כמוך שאגיע לגילך , ציפי כרגיל אין כמוך. תמשיכי להנות עם נכדים והנינים.
מנהר נקווה שיסתדר לך עם היד
תומר שמחה לראות את התגובה
שכתבת
אז שיהיה לכולכם בריאות חג פסח
שמח ומועדים לשמחה.

yaely2

New member
מנהל
שמחת זקנתי

המון איחולי בריאות לכולם מכול הלב והמון המון נחת.

סימה יקרה אם עברת את גיל 60 אז גם את זקנה כי כך כתוב בפרקי אבות. "בן שישים לזקנה" המילה זקנה הכוונה שאדם עבר גיל שישים והוא מרובה בחוכמה.המילה זקן שובשה כמה עוד מילים בעברית, אבל המקור תמיד נשאר מקור.
חול המועד הוא חג לדתיים, הם לוקחים חופשה וחוגגים עם הילדים בכול מקום אפשרי. תענוג לראות.

חג שמח לכולם

יעלי

מינהר

New member
אני מסכימה איתך, יעלי. המילה לא חשובה- זקן, קשיש, מבוגר,

אזרח ותיק- הכול מילים מכובסות.
בתנך- זקני העדה זה כבוד גדול. ונדמה לי שהזקנים הם אחד השלבים בקבלת התורה לפי פרקי אבות. אז למה לנו לזלזל במילה זו?

למעלה