שבוע טוב ומבורך-יוליקה פשוט אלוהים אהב אתכם

הדסהש1

New member
שבוע טוב ומבורך-יוליקה פשוט אלוהים אהב אתכם

שהגעתם מרחוק לאזכרה של האמא...יהי זכרה ברוך
אני רואה זאת כל שנה באזכרה של אימי 26 שנה בינואר
שהגשם פוסק שאנו מגיעים לבית הקברות.או שזה מזל וכח עליון..

בוקר טוב, סוף סוף רואים שמש... הדסה

את בטוחה שאלוהים משגיח על כל אחד ואחד ומסדר לו הפסקה בזמן של הגשם? אלוהים כל כך זקן...

יוליקה

Member
מנהל
אני אמרתי שמי שדאג להפסקת הגשם

זו אמא שלי בהשגחה עליונה מלמעלה...
לאלוהים אין גיל... מה זה שייך שהוא זקן...
לא חייבים להיות דתיים או שומרי מסורת כדי להאמין באלוהים...
את לא אומרת אף פעם "אוי אלוהים"??
אני מאמינה ביישותו של אלוהים בלי לעשות את כל המינהגים
והמצוות שבני אנוש כתבו או פרשנו...

"אלוהים" זו המצאה שמוכיחה את עצמה.....

ברוב בני האדם יש באיזו פינה נסתרת של נטיה להיתלות במשהו כשהם לא מבינים איזה דבר, במקרה זה בקריאה "אלוהים". רק מעטים מאוד הם מספיק רציונלים לדעת שמה שקורה זה או ממעשים או מתזויג מקרים או מתופעות טבע שעדיין אין לו הסבר.

העובדה היא שהתרחשויות רבות נפתרו משך הזמן על ידי המדע, בעוד שאם היינו ממשיכים להסתמך על החבר הדמיוני היינו נמצאים עדיין בתקופת המאה ה-16 האפלה הולכים ברגל אוכלים דג מלוח ומכבסים בנהר.

אתן לכם דוגמא : "הסנה הבוער" - ממנו דיבר אלוהים.
זה היה דמיון פרוע של ממש, וסיפורי בובה מינסס לטיפשים שמאמינים לכל מה שיאמרו להם.

הייתי קצין ממשל בסיני, ומישהו התווכח על הדת וכו, וכרגיל אני מבקש הוכחה מעשית אחת מ-4000 שנות יהדות, וכמובן שאין לאף אחד, כי כל המעשים והניסים הם בדמיון של האנשים או הרבנים שמוכרים להם לוקשים.
ואז הוא זרק לי את נושא "הסנה הבוער".

לקחתי אותו לנסיעה במדבר וכעבור שכעה וחצי עצרתי את הג'יפ, פרשנו יריעה ועשינו אוהל, וישבנו בצל להמתין. כעבור כשעתיים פתאום השיח הגדול שמולנו התחיל לבעור. כן, בוער באש חיה.
אמרתי לו שיגש ויתרשם שמדובר ממש באש ולא בפאטה מורגנה, והוא ניגש, התרשם, ואמר שהוא לא מבין את זה.

ברגע זה הוא למעשה התחיל להבין שמוכרים לו קישקושים.
מסביב לשיח הזה היו נציצים רבים (אבן גיר שעברה לחץ אדיר והפכה להיות שקופה כמו זכוכית) עד שברגע מסויים פעלה כמו זכוכית מגדלת בשמש, הציתה את העלים שמסביבה ואת השיח כולו.....

זה שחילוני אומר "אוי אלוהים", זו שארית של ימים עברו, ויש מי שאומר זאת ויש מי שאומר "אמא" ויש מי שאומר "וואו" כל אחד והקריאה שלו.

arye9

New member
בטח שיש אלוהים

עובדה שאלוהים מוסיף כל שנה עוד ועוד כספים
לבטלנים.
ולנו לא מוסיף כלום
.

אריה,
שער לים,אתר שייט וימאות
http://www.cgate.co.il/

הדסהש1

New member
אלוהים זה לכל אחד משמעות אחרת...

יש גם משפט שנאמר "או מיי גוד" להתפעלות ממשהו בלי קשר לאלוהים...
אם רע לבן אדם יש לו משהו להאחז בו בתקווה שיעזור לו...שהייתי בבית חולים השנה לצערי הרבה
הגיעו אנשים טובים ותמיד היתה להם מילה טובה ונחמה .דתיים מבני ברק.ותמיד אמרו אלוהים יעזור לך ...אנו חילונים אבל יש כבוד לאחר...

נימה3

New member
קראו את הראיון עם בצלאל סמוטריץ'

במוסף הארץ מיום ששי האחרון. בראיון הזה הוא חושף את האני מאמין שלו והוא מאד מאד מפחיד. ומה שמפחיד יותר זה שאני מניחה שהרבה מהחברים שלו שהם עכשיו בשלטון ולא מתכוננים לרדת מהשלטון קובעים את החוקים והתקנות לפי השקפת העולם הפשיסטית הזאת. היום הם הולכים חזק על הראש של הערבים מחר הם ילכו חזק באותה עצמה על ראשם של החילוניים.
מה חבל שמרבית העם לא רואים זאת .

למעלה