שבוע טוב ומבורך יקירים

שבוע מבורך

שבוע של סודות מדהימים שבוע של חדוות גילויים שבוע של מחשבות טובות וחיוכים כן יהי רצון.

עליזה 63

New member
../images/Emo6.gif

כורדי מסתכל במשך כמה דקות על קוביה של קרח. החבר שלו שואל אותו: "על מה אתה מסתכל?". הכורדי: "אני משתגע, מאיפה הנזילה?!". בחורה מפרסמת מודעה ``מחפשת בעל``. אחרי שבוע מגיעם מאות מכתבים ``קחי את שלי``. אישה נעצרת בכביש על מהירות .... האישה: "האם יש בעיה אדוני השוטר?" השוטר: "גברת, נסעת במהירות מופרזת". האישה: "הו, אני מבינה"... השוטר:"האם אני יכול לראות את הרישיון שלך בבקשה"? האישה:"הייתי נותנת לך אותו, אבל אין לי..." השוטר:"אין לך רישיון"?? האישה:"לא, שללו לי אותו לפני כ 4 שנים כשנהגתי שיכורה". השוטר:"הבנתי...האם אני יכול לראות בבקשה את הרישיונות של המכונית"? האישה:"מצטערת , אתה לא יכול"? השוטר:"מדוע"? האישה:"גנבתי את המכונית..." השוטר":גנבת את המכונית"??? האישה:"כן, והרגתי את הבעלים". השוטר:"את עשית מה"?! האישה :" חלקי הגופה שלו נמצאים בתא המטען של המכונית אם תרצה לראות..." השוטר מסתכל באיטיות על אישה, הולך לאט ובזהירות אחורה לניידת וקורא לתגבורת. תוך פחות מחמש דקות מגיעות ניידות שמקיפות את המכונית של האישה. קצין משטרה בכיר מתקרב בזהירות למכונית, ידו נשענת על האקדח. קצין המשטרה:" גברת, האם את מוכנה לצאת לאט מהמכונית"? האישה יוצאת מהמכונית ושואלת: "אדוני השוטר, האם יש בעיה"? קצין המשטרה:"אחד השוטרים שלי אמר שגנבת את המכונית הזו ורצחת את הבעלים שלה". האישה:"רצחתי את הבעלים"?! קצין משטרה:"כן, האם את יכולה בבקשה לפתוח את תא המטען של המכונית בבקשה"? האישה פותחת את תא המטען, ומתגלה תא מטען ריק לגמרי. קצין המשטרה:"האם זו המכונית שלך, גברת"? אישה:"כן, הנה רישיונות המכונית ששמי מופיע עליהם". השוטר עומד המום. קצין משטרה:"אחד השוטרים שלי טוען שאין לך רישיון נהיגה , גברתי". האישה מחטטת בתיק היד שלה ומוציאה את רישיון הנהיגה שלה ומראה אותו לקצין המשטרה. קצין המשטרה בודק את הרישיון, ואומר:"תודה גברת, אחד השוטרים שלי אמר לי שאין לך רישיון נהיגה, גנבת את המכונית, רצחת את הבעלים ואפסנת את הגופה בתא המטען..." האישה:"והשקרן הזה בטח אמר שנהגתי במהירות מופרזת נכון?...." אישה אחת נכנסת לבית מרקחת ומבקשת מהרוקח ציאניד. "ציאניד? למה לך ציאניד?" שואל "אני רוצה להרעיל את בעלי" עונה לו. "השתגעת???" אומר הרוקח "את רוצה שיכניסו את שנינו לבית סוהר?" מוציאה האישה מהתיק שלה תמונות, בהן רואים את בעלה ואת אשת הרוקח בפוזות שלא ניתנות לערעור, כמו שאומרים... "אהההה..." אומר הרוקח... "למה לא אמרת שיש לך מרשם?"... איש היי טק אחד "נאלץ" להשאר עם בנו, לראשונה לבד, כי אישתו נסעה לחו"ל ... בבוקר, הוא הכין את הילד וירד איתו לכיוון הגן. כשנכנס לגן, הגננת אמרה לו כי היא מצטערת אבל הילד הזה לא שייך לגן הזה ... מעט נבוך יצא מהגן ועבר את הכביש לגן לסמוך ושוב הגננת אמרה לו את אותו הדבר . כך ארבעה- חמישה גנים. בגן החמישי, הבן אומר לו: אבא, אם אנחנו הולכים לעוד גן אחד אני אאחר לבית ספר בלונדינית וג`ינג`ית עברו ברחוב ליד חנות פרחים. הג`ינג`ית ראתה במקרה את החבר שלה בחנות הפרחים ונאנחה: "אוף! החבר שלי עוד פעם קונה לי פרחים!". הבלונדינית התפלאה ושאלה: "את לא אוהבת לקבל פרחים?". "בטח שאני אוהבת", ענתה הג`ינג`ית. "אבל כשהוא מביא לי פרחים יש לו ציפיות ממני, וממש אין לי סבלנות לבלות עכשיו שלושה ימים על הגב עם הרגליים שלי מתנופפות באוויר". הבלונדינית שאלה: "מה, אין לכם אגרטל?". פרסי אחד נוחת בארץ עם אשתו הפרסייה, עוצר מונית ספיישל ושואל את הנהג: "כמה עולה מפה לתל- אביב?" אז הנהג עונה לו: "200 שקל." והפרסי אומר לו: "ועם אשתי?!" אז הנהג אומר לו: "אותו הדבר..." אז הפרסי אומר לאשתו: "אמרתי לך שאת לו שווה כלום!!!". מגדת העתידות ללקוח המרוקאי: "לאשתך מצפה מוות אלים". המרוקאי: "האם אצא זכאי?".

זה לא בטוח

שהיא פותחת בקפה ומתקשרת ומנחה וכו" וכו" וכו", אולי היא מתרגלת את "הסוד".

למעלה