שבוע טוב ומבורך..לגבי וילונות.יש לי בסלון

הדסהש1

New member
שבוע טוב ומבורך..לגבי וילונות.יש לי בסלון

ובחדרים יש לי וילון שביתי קנתה מאיקאה שאפשר לקפל מעל החלון..אותם אנו שואבים ומנקים עם סמרטוט לח..
את הוילונות בסלון אכבס השבוע שבעלי יצבע את הסלון..פעמיים בשנה אני עושה זאת...

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לשבוע חדש

הבן שלי הפתיע אותנו אמש, הגיע אחרי הופעה בכפר קיש
למרגלות התבור... אז הוא בא לבקר את הוריו למרגלות הגלבוע...
הבן שלי מופיע בהרכב אנסבל שירה עברית משירי רחל ולאה גולדברג.
אתמול, כאמור בכפר קיש הם שרו מוסיקה של יהודה שרת...
כשלפתע צעקו להם מהקהל...הבן שלו יושב כאן... זו היתה הפתעה נעימה.
יהודה שרת היה אחיו של משה שרת שהיה ראש הממשלה השני אחרי ולפני בן גוריון...

ואם בפוליטיקה עסקינן הנה משהו ראוי....

ניומה

New member
יוליקה, אנשים יפים. ואם עושים מוסיקה

זה מקסים ביותר.
אני ממתינה לדודו שיבוא ויעשה סדר בשערי. תוספת צבע והכל יבוא על מקומו בשלום.
ביום שלישי אני מארחת את קבוצת הקוראים שאני חברה בה. הרבה עבודה. קודם כל אוכלים ואחר כך מתחילים לשוחח על הספר.
המנהג אצלנו שכל מארחת מכינה את כל הכיבוד לבד. לחץ.

יש לי חברה חדשה, זה לא

חברות של שנים, הכרנו באחד אתרי האינטרנט, והנה לאחרונה לא נפגשים
לא מדברים בטלפון, הכי הרבה הקשר הוא בווטצאפ, כאשר הכרנו לפני שנתיים
היינו מידי פעם יוצאים לבלות עם עוד מה זוגות שההכרות נגרמה באותה צורה, אתר באינטרנט, ואז אחרי תקופה מאוד קצרה התברר לי (אולי אני פושעת במחשבותי)
שיש אינטרס ליצירת החברותא הזו, אותה חברה חיתנה בת ומכיוון שלא היו לה קודם חברים גיבשה לעצמה חבורה והזמינה אותנו לחתונה, אני לא הלכתי כי הייתי בהכנות לבדיקה מסויימת, וכך הימים חלפו להם המפגשים התמעטו להם והחברות די צולעת וממש לא בליבי, והנה קיבלתי הזמנה לחתונת הבן, לא נשאר זמן להודיע שלא מגיעים, ממש לא בא לי להגיע, לא מכירה שם אף אחד, לא מכירה את הבן המתחתן ולא בא לי להוציא כסף על ארוע שלא מתאים לי, והחתונה היא או טו טו, מה עושים? איזה תרוץ
ממציאים, אנא עזרתכם בבקשה חברות יקרות.

לא צריך להמציא שום תירוצים ולא לשקר

מודיעים לאותה אחת שאת לא פנויה לבוא וחסל
מבחינתך את לא פנויה ריגשית, וחסל.

ניומה, כך נהוג....

"מה שהכי מציק לי בסיפורים זה דברים שנשארים לא סגורים, " אומר השוטר דאג ליפמן, עודו בוחר לעצמו ארבעה קישים אישים מהמתאבנים שארגן למביאסי. הנסין שצברלמביאסי בשנים הרבות שהוא מנהל את מועדון הקריאה "בחירת המפקד" לימד אותו שהדבר הכי חשוב, חשוב עוד יותר מהספר הנידון , הוא תקרובת." (מתוך הספר סיפורי חייו של מר פיקרי / גבריאל זווין, עמ' 197, הספר אותו אני קוראת עתה).

בתמונה , בדיוק כמו בציטוט, חברות מועדון הקריאה של מוטקה , אנחנו, סביב שלחן המתאבנים...

כן מינה, רומן חביב.

בתחילתו בעל חנות ספרים מוצא ילדונת בחנותו, עם פתק...
גיבוריו אוהבי ספרות.
אז ממליצה, ודאי!

אני הכרתי את שרת בחוות ביתוניה

הוא עד היום בחוות ביתוניה תחתית מנהל טיולי עגלות רתומות לסוסים, ששמו אורי שרת והוא נכדו של יהודה שרת, והוא גאה לספר שמקצועו:"עגלון".
(אנחנו קראנו לזה פעם: "באלעגולה"...)

ליד ביתניה תחתית ישנו סלע ועליו שלט "שמעון הצדיק", וכבר נמצאו מספר פעמים משפחות חרדים מתפללות ליד הקבר, שהוא קבר של סוס בשם זה שמת בזמן העבודה.
אבל החרדים כנראה לא מבחינים בין ירושלים לכנרת, כי קבר שמעון הצדיק המקורי הוא בכלל בירושלים......

מינהר

New member
קראתי השבוע 2 ספרים מרתקים-

"קריאת הקוקיה" של רוברט גלברייט. מתח.
"מחר" של גיום מוסו. רומן וקצת מתח.
בשבוע שעבר קראתי את טירת הזכוכית לקראת מועדון הקריאה של אור. ספר מרתק ומעורר מחשבה. והוא היה בדיון במועדון הקריאה.
היה מעניין והיה כיבוד מעולה, כולל 2 פשטידות טעימות.

הזכרתם לי מדוע נכשלתי במבדקים לקורס קצינים במשטרה

הכל היה פיקס, כולל המבדקים הפיזיים, כולל קבלת החלטות בשטח והוצאתן לפועל, ואז מגיע הראיון, שם בין היתר נשאלתי איזה ספר קראתי בזמן האחרון, עניתי שאין לי זמן לקרוא בזמן האחרון כיוון שאני כותב ספרים.

שיחררו אותי ובתיק האישי נכנסה הודעה שנכשלתי בראיון בגלל רברבנות שיקרית, שאני כביכול כותב ספרים.....
אפילו לא עירערתי.

יוליקה

Member
מנהל
אני זוכרת שבכל ראיון של אישיות ציבורית

שואלים אותו איזה ספר הוא קורא... ואני זוכרת ששמעון פרס
קורא 4 ספרים בעת ובעונה אחת...

ניומה

New member
מינהר ראיתי בתמונה את שולחן התקרובת

מה אומר לכם כבר שלושה ימים אני מתכוננת ועוד לפני כן נברתי ברשימות ובספרים ובגוגל למצוא סלטים ועוגות ופשטידות ומה לא.
החברות שלי מכינות כיבוד כמו לחתונה. אז מה, אני אצא פריירית? זו אמנם טירחה לא קטנה אבל גם הנאה. אני אוהבת לארח וגם להכין. מקוה שלא אגיע לערב עם גב תפוס. העיקר לנעול מהבקר נעלי ספורט.

למעלה