אם כך, אני אחכה עם המתכון לחברה שלי, אבל
אולי לא חייבים להכין עם הבצק הזה. אולי אפשר להכין את הבלילה לפי המתכון של עוגת המייפל של יוכי. להוסיף עוד ביצה, את 4 החלמונים להכניס לבלילה ואת 4 החלבונים להקציף. זה לא יצא בצק פריך אלא עוגה בחושה, והתפוחים מלמעלה - וגם אם חלק ישקעו לתוך הבלילה, זה לא נורא. אולי אני אנסה, ואם יצא טוב, אעביר את המתכון הלאה. וסוכר זה עניין של טעם. יש אוהבים מתוק מאוד ויש אוהבים פחות. אני דווקא אוהבת ריבה בעוגה, והעוגה נשמעת טוב. ובכל מקרה, גם אני אחכה לתשובה של פירגה. ראית את סדנת הסושי שהביא חנה? איזה אנשים משקיענים!!!! אני, בחיים לא תתפסי אותי מכינה סושי. אם הייתי אוהבת, הייתי אוכלת במסעדה, אבל להכין??? חוץ מזה שלא הבנתי כלום מהסדנה.