שבוע טוב ומבורך לכולם
גולדה,

רותי410

New member
שבוע טוב ומבורך לכולם../images/Emo24.gif גולדה,

איך יצאה לך עוגת התפוחים של פירגה? ביקשו ממני מתכון שלה, היא נשמעת מעניינת. דווחי לנו
 
רותילה קבלי דיווח

הבצק שעשיתי ע"פ המתכון יצא רך מאד ודביק. היה רשום לי 3/4 כוס קמח ו4 חלמונים ועוד ביצה. קיצער הוספתי עוד קמח עד שנהיה בצק נעים ואולי זה היה בעוכרי כי תכלס התחתית יצאה קשה יחסית וזה חבל. חוצמיזה העוגה נהדרת. פעם הבאה אחרי שאפתור את שאלת הבצק גם אפחית מכמות המתיקות של התפוחים או שלא אמרח ריבה. אבל זה ענין של טעם, קיצער כמו שאמרתי אני מתה על עוגת תפוחים אבל בשלב זה לא קיבלתי את העוגה המושלמת. אני מאמינה שזה רק טעות בכתיבת המתכון ובודאי פירגה תכתוב לי איפה הטעות.
 

רותי410

New member
אם כך, אני אחכה עם המתכון לחברה שלי, אבל

אולי לא חייבים להכין עם הבצק הזה. אולי אפשר להכין את הבלילה לפי המתכון של עוגת המייפל של יוכי. להוסיף עוד ביצה, את 4 החלמונים להכניס לבלילה ואת 4 החלבונים להקציף. זה לא יצא בצק פריך אלא עוגה בחושה, והתפוחים מלמעלה - וגם אם חלק ישקעו לתוך הבלילה, זה לא נורא. אולי אני אנסה, ואם יצא טוב, אעביר את המתכון הלאה. וסוכר זה עניין של טעם. יש אוהבים מתוק מאוד ויש אוהבים פחות. אני דווקא אוהבת ריבה בעוגה, והעוגה נשמעת טוב. ובכל מקרה, גם אני אחכה לתשובה של פירגה. ראית את סדנת הסושי שהביא חנה? איזה אנשים משקיענים!!!! אני, בחיים לא תתפסי אותי מכינה סושי. אם הייתי אוהבת, הייתי אוכלת במסעדה, אבל להכין??? חוץ מזה שלא הבנתי כלום מהסדנה.
 

ddh1

New member
שבוע טוב לכולם. גולדה,

לשבת הכנתי את כדורי השוקולד שלך. הם היו טעימים אבל משום מה טעם הביסקויט היה דומיננטי אוד. אולי לא העתקתי את המתכו כמו שצריך. האם תוכלי לתת את המתכון שוב? ועוד שאלה, את המעדנים את מוסיפה אחרי שהשוקולד נמס, או אחרי שהוא מתקרר? תודה מראש ויום טוב, דינה
 
למעלה