שבוע טוב ומבורך לכולם..

הדסהש1

New member
שבוע טוב ומבורך לכולם..

אנחנו מרגישים בסדר..קשה לנו המרחק מהבנות והנכדים..
לא חסר לנו כלום .אנו נמצאים בקשר טלפוני איתם ובשיחות וידאו..
מרגיז אותי שהאזרחים עדיין לא הפנימו שהמצב לא טוב ואם לא
ישמרו על הכללים ויעשו כרצונם חס וחלילה נגיע למצבים גרועים בהרבה..כל ההודעות של ביבי מטריפות אותי אני עשיתי אני דאגתי..דייייי.מאשים את כחול לבן בכל דבר שהוא רוצה יש בינהם 2 ותוקעים את האחדות..הוא בסדר..צדיק תמים.סתם רוצים לעשות הפיכה..אדלשטיין למד מפוטין איך מתנהג דיקטטור והוא מיישם את העניין..וביבי עושה את עצמו שהוא לא מבין מדוע רוצים לעשות את השינוי ..רוצים לעשות לו מחווה כמו לרופאים אני לא אמחא לו כפיים....הוא לא השליט היחיד ..נקווה לזמנים טובים ורגועים בהקדם האפשרי..במכולות השכונתיים עומד שומר או מהשיטור העירוני ומכניס 2 אנשים לקניה וכך זה נמשך כל היום.הספר שאני מסתפרת אצלו כתב לי הודעה שאם ברצוני להסתפר הוא מגיע ללקוחות הביתה..העשה זאת לפני החג..אם זה לא הסתיים קודם..לא נראה לי!!! חנויות מסויימות עושות משלוחים הביתה כי הלקוחות לא יוצאים מביתם..תודה רבה על זה שניתן לי לפרוק מעלי מה שמציק לי..

שרון א77

New member
הדסה,תתפלאי,המשלוחים יגעו בעוד שבועיים בגלל העומס,

כלומר מי שמזמין מהיום משלוח און -ליין מרשתות -המזון ,(דרך המחשב)
המוצרים יגיעו למזמינים רק באפריל, וזאת בגלל עומס ההזמנות והצימצום בכוח אדם ,
&nbsp
נכון לרגע זה,המשלוחים רק למוצרים יבשים דגנים אורז,פסטות ,גריסים ,עדשים,
חומרי הניקוי ,קופסאות -שימורים ,כלים חד פעמיים ,ניר אפייה סבונים מטליות,וכו'.
(לא מוצרי חלב, לא קפואים,ולא ירקות ופירות.) לכן טוב עשית הדסה,שקנית -
במכולת השכונתית.

הדסהש1

New member
ערב טוב אני קשובה לטלויזיה

ונוכח המצב של החרפת ההסגר ואי הוודאות כמה זמן ז ה ימשך בעלי מחר על הבוקר ילך להשלים את הקניות עד ליום ראשון.אנני רוצה שביתי תיסע להביא לנו את הדברים.זה מעט ולא רוצה שהיא תצא מהבית.במושב שלהם יש מכולת שעושה משלוחים בתוך המושב.חוץ מזה משתדלים להרגע ולהתגעגע לנכדים ולבנות.

הניה 8

New member
היום בבקר קרה לי דבר שלא קרה לי מעולם, התקופפתי וקמתי

בבת אחת קיבלתי סחרחורת שהיתי צריכה להחזיק את הקיר
לא ידעתי מה לעשות נכנסתי לאינט" ונאמר שם לשכב באופקי
עשיתי כך, תודה לאל עבר
השנאה היוקדת לביבי לא מובנת לי, אפשר לא לאהוב אבל להכנס למצבי שנאה בלתי נשלטת???
היתה לנו פעם בעבודה בחורה שסבלה מבלות המגן בלוטת התריס
היא אמרה לי שברגע שהיא נכנסת למצבים של שנאה יוקדת, היא יודעת שבלוטת התריס אצלה לא מאוזנת, אז אולי יש דברים בגו

נימה3

New member
הניה זה לא ענין של שנאה זה ענין של אזרחים

שחשים שראש הממשלה שמושל בכיפה כבר למעלה מעשור ובהחלט יותר מדי זמן, משטה באזרחים בגלל המשפט שלו הוא מסובב את הדמוקרטיה את האזרחים את כל החוקים הכל כדי להתחמק מהמשפט. וזו הסיבה העיקרית להתקוממות נגדו וזאת מבלי להזכיר את כל השקרים וההבטחות שממש לא התכוון לכבד. הוא בן אדם מאד מאד מוכשר ולכן מאד מאד מסוכן. וצריך מיד להחליף אותו.

הניה 8

New member
עכשיו אין מיד, עכשיו יש מיד , הצלת המדינה ותושביה מהמגיפה

זה במקום ראשון ,עכשיו אין חשבונות,,לשבת מיד לממשלת אחדות
ויש שכןתבים שנכנסים כאן לטרוף בגלל ביבי ומה מביא לטרוף? מה שכתבת נכון, לא כרגע,

tamarsharoni

New member
|4U |לנימה

לא שינאה , אבל הרבה חוסר הערכה .
יכול היה להכנס לדפי ההיסטוריה, עם המון כבוד והערכה, אבל רוצה עוד ועוד .
ועל זה אמרו חז"לינו "תפסת מרובה לא תפסת".

superman1234

New member
את כנראה שלא יכולה להבדיל בין שנאה לבין בוז.

ביבי פוגע פגיעה אנושה בדמוקרטיה אך ורק בכדי להינצל מהעמדה למשפט. הקורונה , עבורו היא הזדמנות מצויינת להמנע ממשפט. סגירת הכנסת, ובתי המישפט - לא היה כדבר הזה מעולם במדינות דמוקרטיות או אפילו דמוקראטיות למחצה [טורקיה למשל]. במידה ותקום ממשלת אחדות לאומית, סיכוי רב שביבי לא יעמוד בהסכמים עם שותפיו. הוא מתעקש להחזיק בתיק המשפטים , למרות שבד"כ זהו תיק זניח למדי.
רוב מתנגדיו של ביבי, אלו שאינם מוכנים שאדם שמרחפת מעליו עננה בת שלושה אישומים יכהן כראש ממשלה, אינם שונאים את ביבי. הם פשוט מבקשים שיפנה את הבמה. ברגע שזה יקרה, תקום ממשלה מתפקדת באופן מיידי.

tamarsharoni

New member
ציפי , הקרובים שלי גרו ברחוב פילון 3 .

לא פילון בנם של השכנים מגן החיות , אלא פילון הפילוסוף היהודי שחי בתחילת הספירה , כלומר לפני כ2000 שנה, אם אינני טועה .

הניה 8

New member
עוד רגע קט בכלל תגידי שהוא הביא את הקורונה את לא יכולה להבין

שזה לא זמן להתחשבנויות??בתקוה שהקרונה תיסוג
והכל יבוא על מקומו ואז יהיה זמן לקרוע אותו לגזרים
לפי מה שמגיע לו על פי משפט,
ובא לציון גואל, קצת סבלנות והוא יקבל את המגיע לו,על פי חוק,

שרון א77

New member
בגלל ה-"קורונה" לומדים אנגלית ?

הבוקר התקשרה אליי נכדתי החמודה ( בת ה-11), וסיפרה על התוכנית שהחליטו היא וחברותיה בכדי לנצל את הזמן הפנוי במהלך היום:
מכיוון שבגלל בגלל ה-"קורונה" אין להם אפשרות להתאסף לבילוי -משותף, היא וחברותיה החליטו לעשות משהו אחר ומועיל :
החליטו להחליף ביניהם ספרים באנגלית מסידרת: "הרי -פוטר" ובכך לשפר את רמת האנגלית.( וזאת, לאחר שסיימה לקרוא את כול סידרת "הרי -פוטר" בשפה העברית.)
&nbsp
הרעיון לנצל את הזמן בדרך זו מאוד מצא חן בעיני, זו אכן יוזמה מבורכת .
&nbsp
אגב,
אולי זה מוזר, אבל ,,בגלל ה-"קורונה" קורים גם דברים טובים:
&nbsp
ראשית, בגלל ה"קורונה"-המודעות ברמת- ההיגיינה (שטיפת -ידיים), - עלתה מדרגה.
שנית, בגין המצב, בכבישי-ישראל אין פקקים .
כבר אין כמעט תאונות-דרכים בכבישים, יש ירידה חדה בעקומת-הנפגעים.
בעזה: יש שקט בעזה ומאז ה"קורונה"- הופסקו שיגורי-הקאסמים ובלוני -הנפץ .
&nbsp
אין בעיות חנייה בחניונים .
ובגין המצב,כמעט ואין ביקורים בקופות -החולים.
&nbsp
יש איחוד בכול משפחה :פעילות יצירתית עם הילדים בבית.
&nbsp
והממשלה מתכננת המשך לשעון החורף כ -צעד מבורך לטובת כולם.
&nbsp
ולקינוח:
מומחה בנושא נגיפים אמר בוודאות,כי מסוף חודש אפריל ועד למאי- נגיף ה"קורונה" יתפוגג ויעלם, ויבוא לציון -גואל.וכול הנדבקים שבבידוד יירפאו בתקופה הקרובה.
&nbsp
אז יש למה לצפות.
בשורות טובות ושבוע -טוב ומבורך לכולנו!
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

superman1234

New member
כנראה שלא למדת להכיר את האופי של הקוסם מבלפור.

הוא יעשה כל מניפולציה אפשרית בכדי לא לעמוד למשפט. נפלה לידיו ההזדמנות של הקורונה ומייד ציווה על אחד מסריסיו לסרס [לסגור] את מערכת בתי המישפט. לא היה כדבר הזה . אין צ'אנס להקמת ממשלת אחדות עם ביבי מפני שברור שהוא ימצא דרך לא לעמוד בסיכומים עם שותפיו. את אולי היחידה שעדיין מאמינה למה שהוא אומר. יפנה כבודו את הבמה ומייד תקום ממשלת אחדות, עם ראש ממשלה ראשון מהליכוד, אין לאף אחד ממתנגדי ביבי בעיה עם זה.

הניה 8

New member
אתם לא קוראים מה שאני כותבת

אתם כל כך מרוכזים בלהשמיץ אותו, שאין מקום אחר לדיעה שונה
אלף פעמים כתבתי שאני לא בעד ביבי אבל לעולם לא אשנא ולא אשמיץ שום אדם ומנהיג גם את גנץ לא, למרות שהוא לא לטעמי,
סהכ אני כותבת שכרגע מוכרחים לעשות אחדות ולא משנה, מכל הדברים מסביב
אחרת נגיע לאצבעה רביעית אם זה הרצון שלכם, ללכת מתוך מחשבה לא ביבי אז אני מאחלת לכם מה שאתם רוצים הסיסמא שלי זה לא רק לא ביבי, הסיסמא שלי רק לא בחירות רבעיות,,אני חושבת שזו ראיה יותר בוגרת,, לא פתרתי את ביבי ממשפט הוגן, ולא הגנתי עליו שהוא כליל השלמות, אם לא מעבר , לנגד עיני טובת המדינה , לא ביבי ולא גנץ מול עיני , רק טובת המדינה,,אבל אני לא יחד עם העדר לשנאה, השמצה ,אני רואה מעבר לסיסמא רק לא ביבי,,רק לא הצבעה רביעית רק זה מול עיני, כי זה קטסטרופה הכי גדולה,

tamarsharoni

New member
הניה , אני לא שונאת אותו ,

אבל אצלי בראש זה קודם כל להוריד אותו , אחרכך יבחר ראש ממשלה , וממש לא חשוב לי מי יהיה .העיקר לא ביבי . כן , יש מקום לדעות שונות , ולא אכעס עליך אם תחשבי אחרת ממני . אם היינו חושבים אתו הדבר על מה היינו מדברים , היה נורא משעמם .

הניה 8

New member
תמר, מי שאומר קודם להוריד אותו כאילו אומר שתשרף המדינה העיקר

לא ביבי, זו התנהגות של ילד בגן יציאה מתוך נקמנות,לא טובת המדינה נגד עיניו

שרון א77

New member
מאוד שקוף שה"קוסם" חותר לבחירות רביעיות,ואין סיכוי לאחדות:

ראשית נכון שצריך לחתור למממשלת אחדות ,(אך ללא "הקוסם")
ובכך למנוע שוב בחירות.
אבל,,,כולנו מבינים כבר, כי יש ל"קוסם" תוכנית משלו :הרי נוח לו מאוד ,
שיהיו שוב בחירות, גם אם זה כרוך בביזבוז מליוני-שקלים, וזאת למרות שטרם העביר כספים שהבטיח לנכים בפעימה -השנייה,וכנראה שזה גם ישאר רק בגדר הבטחה,
כי עבור הנכים הקשים אין כסף בקופת -האוצר, והם לא הדבר שמעניין אותו.
את ה"קוסם" רק מעניין דבר אחד והוא : להמשיך בתפקידו לאחר בחירות-רביעיות ,
ובכך יוכל למשוך עוד ועוד זמן ,רק בדרך זו יוכל להמשיך בחסינות ולהישאר בתפקידו .
&nbsp
&nbsp

נימה3

New member
מה שמענין אותו זה לא לעמוד למשפט ואם כבר, אז כראש ממשלה

מי שמעקב עכשיו הקמת ממשלה צרה לדעתי אלה האוזר והנדל שפוסלים את המשותפת גם לתמיכה מרחוק. הם הרי עזבו את ביבי כי מכירים אותו טוב מאד אז מדוע הם מחבלים בהקמת ממשלה צרה? מי צריך ממשלת אחדות זו ממשלת שיתוק. לא מאמינה בממשלת אחדות. אומרים לי לא היה כדבר הזה אבל שוכחים שלא היה כדבר הזה שראש ממשלה מואשם בשלושה כתבי אישום, את הנתון ה"זניח" הזה, שוכחים

הניה 8

New member
לא שוכחים נימה, כל אחד שחבל התליה היה מונח על צוארו היה

מתנהג כמוהו,
אבל כרגע צו השעה, תחשבו על המדינה אחכ" יש זמן לנקמנות
אינני רוצה שימלט ממשפט ושיעשה צדק במדינה לזאת אני שואפת

כרגע יש גורמים חשובים יותר מיצר הנקמנות, שיעשה כל כך טוב להרבה הרבה אנשים, לא תיטור ולא תנקום את זה שוכחים, אפילו על חשבון המדינה!

למעלה