לקחת את הארגז מעיתונאי טיפש......
האימרה אומרת:"אם יש תפוח רקוב אחד בחבית, כל התפוחים עלולים להרקיב".
כל הזמן מדברים על "משטרה" במקום לדבר ספציפית על מי שחשוד או שעשה, וכך מכפישים בלי להסס את כל השוטרים.
תארי לך שהיה נעצר חשוד בגניבה מהישוב שלך. החל מאותו יום היו כולם אומרים שתושבי הישוב הזה גנבים, היית מראה את הפרצוף שלך מחוץ ליישוב ?
לגבי "תורת המוקד" היא בהחלט רלוונטית גם היום (ואני בפנסיה 14 שנה), כאשר רק הפרק העוסק בטכנולוגיה אולי משתנה, וזה לא קשור למסך מגע, המוקד שאני עזבתי היה אחרי שדאגתי למחשב אותו, אז סוג המחשב לא משנה הרבה את אופי העבודה, מה שחשוב זה החלק העיקרי של תיפקוד המוקד ומה עושים במצבים שונים וכדומה.
גם אז יכולנו לאתר מספרי טלפון והם הופיעו אוטומטית על המסך כשמישהו התקשר.
כמו כן היתה אפשרות "להחזיק קו", וזו היתה פעולה כמעט אוטומטית של מוקדאים בכל אירוע שחרג אפילו טיפה מהשיגרה. (ואני כמובן מדבר על מוקד תל אביב)
ועוד פעם לכתוב "פשלות" כשמדובר באירוע היחיד המוכר של מוקד ש"י.
בשורה התחתונה: אי אפשר לבעוט בשוטרים שוב ושוב ושוב ואחר כך לרצות שהם יתפקדו כמו שצריך.
בסופו של דבר, כל מי שבועטים בו שלא באשמתו שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב , מתחיל להיות ראש קטן. למה לו בעיות ? ככה זה קורה גם עם חיילים שמביטים לצד שני אחרת הם צריכים עורך דין צמוד. נמאס להם להיות שק חבטות של כל מיני אירגונים ישראליים שדואגים למחבלים ולמסתננים.
יש בעיה עם אפרים ברכה ? דברו עליו
יש בעיה עם מזרחי ? דברו עליו
יש בעיה עם שחם ? דברו עליו.
הם לא כל משטרת ישראל.
תראו איך מפרשיות אישיות של שלושה קצינים ושני שוטרים, הפכתם את כל המשטרה לשק חבטות, כל משטרת ישראל פשלונרית - זה לא הוגן .
איך אמרת ? קצת פרופורציה.