שבוע טוב ומבורך לכולנו ללא טלטלות מיותרות...

הדסהש1

New member
שבוע טוב ומבורך לכולנו ללא טלטלות מיותרות...

שהדרום כבר יהיה שקט...

עמיקם10

New member
הגיס החמישי מנסה להדליק את האיזור

מלחמה אולי תשנה את מצבם והם יצטרפו לפליטי סוריה ולאזרחי מצרים שגרים בבתי הקברות. לכן אני טוען שסאכנין ועראבה ואום אלפ פאחם הם משקל נגד למתנחלים
הם שוב מראים שהם לא רוצים אותנו כאן אבל זה לא חדש. אנחנו נבנה מקלטים וממ"דים והם יחיו בחרא.

לכן, כל הדיבורים על שלום הם "קלאם פאדי"

(דיבורים ריקים)
וכל זמן שלמנהיגים שלהם טוב המצב שבו הם צוברים כסף בחשבונות בנק בשוויץ, בלי הוצאות כאן לאוכלוסיה, הם ימשיכו להסית נגד ישראל ולהטיל עליה את אשמת עליבותם. המצב יימשך לעדי עד.

מה שכן הצחיק אותי הבוקר בעיתון, הדיון האם צהל צריך לפעול בעזה או לא, ומי המתדיינות ? מירב בטיטו מ-"האח הגדול" וסמדר שיר לשעבר סופרת ילדים ובהווה מתחזה לעיתונאית.

י מ י ת 2

New member
להזכיר לך שפירא כי מירב בטיטו

וסמדר שיר (שאת שתיהן אגב אני לא במיוחד מסמפטת) הן אזרחיות המדינה וזכותן להביע דעה בכל נושא. כבר ראינו את הגנרלים הגדולים ואת הישיגיהם המהוללים. צפיתי אתמול בתכנית המטה בערוץ 10. דיברו וצעקו והתלהמו ולא אמרו אפילו דבר אחד קטנטן חדש ממה שנאמר פה כבר כמה עשרות שנים. כי הצרה שלנו שאין אומץ לחשוב קצת אחרת ולעשות דברים בצורה שונה.
ולהבדיל, קראתי שהאמריקאים מגדירים את הנשיא אובמה כנשיא הגרוע ביותר שהיה להם. ומנגד קראתי ראיון עם הסופרת מוריסון כלת פרס נובל שאמרה שסוף סוף יש נשיא שהוא הומניסט וליברל ולא חושב שהכל יסתדר בכוח ואם לא, אז ביותר כוח.
מי יתן לנו מנהיג כמוהו.
יום טוב.

צדקת במה שאמרת ככלל

אבל את שתיהן הכרתי (לא אישית) כאשר הגברת בטיטו כתבה כל כך הרבה דברי הבל שאין מה לשמוע ממנה, ואילו סמדר שיר שכחה שהיא כבר לא סופרת ספרי ילדים שממציאה סיפורים אלא צריכה להציג אמיתות ועובדות והיא נכשלה.
לא יתכן שמביאים אותן כאילו היו בעלות דיעה ובעלות ידע בסיסי בצבא במדיניות או בפוליטיקה.

עיקר הבעיה של המדינה עם כל העוסקים במלאכה שיותר מידי חושבים על מה יאמרו הגויים והרבה פחות , הרבה פחות על מה טוב ליהודים.

הבוקר שמעתי בתכנית הטלויזיה דיון של אנשים שאין להם שום מושג בנושאים שהיום ברומה של מדינה, והם מדברים בבטחון מלא כאילו היו הרמטכ"ל הבא, ודברי ההבל שלהם יכלו לשבור קירות. כמו דידי הררי שאמר שהבלגה היא כח. אמירה טיפשית יותר מזו ממש קשה להבין.
אני הייתי קצין ממשל ומכיר את דרך המחשבה הערבית. אין אצלם מחשבות ודרכי ביטוי נאצלים כמקובל בחברה מערבית, כי הם ערבים ולא מערבים.
הבלגה בעינייהם היא חולשה ואז אפשר לתקוף את היריב ביתר שאת. ואת זה גם אף אחד מהמנהיגים לא מבין וממשיך לשחק לידיהם של המחבלים אנשי החמס ואחרים.

ימית, מסכימה אתך, אני לא רואה

שכל הגנרלים והפוליטיקאים הנאורים והחכמים והמוכשרים והמנוסים - יודעים מה הם עושים..... אז אם לסמדר שיר יש מה לומר שתגיד! אי לנו הנהגה. כל אחד עושה כרצונו והתוצאה - תקלות חמורות בצבא, במשטרה, בכל מקום שמסתכלים בו.

את שופכת את התינוק עם המים

איפה ראית תקלות חמורות במשטרה ?
עד כה כל מה שספרו העיתונאים וחוזרים על כך שוב ושוב ושוב כי אין להם מה לאמר, זה אך ורק תקלות אישיות שאת כל אחד מהם הייתי מפטר מיד החל מאפרים ברכה ודרך מזרחי ושחם ושני השוטרים ממוקד ש"י ואם אין להם נוהלים ברורים, אז גם את מפקד המוקד שאחראי שיהיו נוהלים ברורים.

במבצעים תל אביב שכוללים את המרד"מ והמוקד של גוש דן (מליון וחצי אנשים ביום), אני כתבתי את תורת המוקד 700 עמודים, כך שאם תעבוד לפי הנוהל, אתה מוגן, מה קורה במוקדים אחרים, לא ידוע לי.

הכללה היא שלילית ופוגעת באנשים רבים שעושים ימים כלילות במלחמה בפשע ובפח"ע ובהגנה על הציבור.

יוליקה

Member
מנהל
מאיר, כשיש תפוחים רקובים בארגז כל הארגז

נירקב....

אתה מדבר על הכללות... ?? מה אין תקלות חמורות במשטרה???
ההוא שישב 5 ימים ליד הגופה של חברתו שאותה רצח...לא המשטרה היתה אשמה???

קצת פרופורציה... יש משטרה טובה ויש משטרה שמפשלת - זו אותה משטרת ישראל
אף אחד לא מושלם יש מצטיינים ויש מפשלים...

בענין מיחשוב מוקד המשטרה שאתה כתבת...כל הכבוד לך וודאי זוכרים לך את זה במטה בתל אביב
אך זה היה לפני יותר מ-12 שנה - אתה יודע טוב מאד שהטכנולוגיה מאז השתנתה בהרבה...
קרוב לוודאי שעובדים היום עם תורה אחרת - הבסיס שלך היה מצויין לאותם ימים... היום יש מסכי מגע
שלא היו קיימים אז - לכן התגובה שלהם צריכה להיות מהירה יותר והאיתור מהיר יותר - זה היה צריך
להפחית את הפאשלות!!

יוליקה

Member
מנהל
הותרו לפרסום חלקים מהפרשה

פרקליט הצמרת העביר מידע מהמשטרה לחשודים....

http://news.walla.co.il/?w=/10/2761620

עם לקוחותיו המרכזיים של הפרקליט נמנים קצינים בכירים מאוד במשטרה, בהם מפקד מחוז המרכז, ניצב ברונו שטיין, וראש היחידה הארצית לחקירות הונאה, תת-ניצב אפרים ברכה. כמו כן, מייצג עורך הדין שורה של קצינים בכירים פחות, אך כאלו המחזיקים בתפקידי מפתח בארגון.

במח"ש בודקים אם בתמורה למידע שקיבל מקצינים שייצג הוא נהג לגבות מהם שכר טרחה נמוך או לחלופין להעניק להם טובות הנאה, כמו למשל בקבוקי קוניאק, הנחות בבתי מלון ושדרוגים לסוויטות. לפי שעה בחקירת מח"ש לא עלה שמו של שום קצין ספציפי החשוד בקשר אסור שכזה עם עורך הדין.

עמיקם10

New member
מאיר אתה מזכיר לי את..

הקיבוץ.שכולם היו שווים.וכולם עשו כמיטב יכלתם וקיבלו לפי צרכיהם. כעת אין חדר אוכל-ואין שותפות רק קצת אחריות. ובענין הבתים בכלל לא יודעים כיצד להתעסק עם זה. ירושה והסכמה והמנהל. ראו שזה לא הולך הפריטו וכל אחד לעצמו. במשטרה זה לא עובד- וכל ממשיך כמו קודם. זו משטרה-שאנחנו לא מכירים אבל מתברר שעורכי דין מסתובבים ומקבלים כסף מניצבים ותת ניצבים על מה שקורה בחקירות עליהם.[גם אולמרט יש לו בעיה של שיבוש הליכי משפט חוץ מהכסף שהוא 'לא קיבל'. ]
ובענין החטופים- שמישהו מטלפן למוקד ואומר מה שאמר..ולא עשו כלום ביפן המפכ"ל היה עושה..חרק..כמו שטבעה המעבורת ישר השר התפטר.בקוריאה..בוויטנאם..או איפא שלא יהיה.בקמרון עושים ועדת חקירה איך הפסידו בכדורגל !!! אצלנו כל הדרום תחת הפגזות כבר שבועיים- לא נכנסים ומפסיקים את זה.

לקחת את הארגז מעיתונאי טיפש......

האימרה אומרת:"אם יש תפוח רקוב אחד בחבית, כל התפוחים עלולים להרקיב".

כל הזמן מדברים על "משטרה" במקום לדבר ספציפית על מי שחשוד או שעשה, וכך מכפישים בלי להסס את כל השוטרים.

תארי לך שהיה נעצר חשוד בגניבה מהישוב שלך. החל מאותו יום היו כולם אומרים שתושבי הישוב הזה גנבים, היית מראה את הפרצוף שלך מחוץ ליישוב ?

לגבי "תורת המוקד" היא בהחלט רלוונטית גם היום (ואני בפנסיה 14 שנה), כאשר רק הפרק העוסק בטכנולוגיה אולי משתנה, וזה לא קשור למסך מגע, המוקד שאני עזבתי היה אחרי שדאגתי למחשב אותו, אז סוג המחשב לא משנה הרבה את אופי העבודה, מה שחשוב זה החלק העיקרי של תיפקוד המוקד ומה עושים במצבים שונים וכדומה.

גם אז יכולנו לאתר מספרי טלפון והם הופיעו אוטומטית על המסך כשמישהו התקשר.
כמו כן היתה אפשרות "להחזיק קו", וזו היתה פעולה כמעט אוטומטית של מוקדאים בכל אירוע שחרג אפילו טיפה מהשיגרה. (ואני כמובן מדבר על מוקד תל אביב)

ועוד פעם לכתוב "פשלות" כשמדובר באירוע היחיד המוכר של מוקד ש"י.

בשורה התחתונה: אי אפשר לבעוט בשוטרים שוב ושוב ושוב ואחר כך לרצות שהם יתפקדו כמו שצריך.
בסופו של דבר, כל מי שבועטים בו שלא באשמתו שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב , מתחיל להיות ראש קטן. למה לו בעיות ? ככה זה קורה גם עם חיילים שמביטים לצד שני אחרת הם צריכים עורך דין צמוד. נמאס להם להיות שק חבטות של כל מיני אירגונים ישראליים שדואגים למחבלים ולמסתננים.

יש בעיה עם אפרים ברכה ? דברו עליו
יש בעיה עם מזרחי ? דברו עליו
יש בעיה עם שחם ? דברו עליו.
הם לא כל משטרת ישראל.

תראו איך מפרשיות אישיות של שלושה קצינים ושני שוטרים, הפכתם את כל המשטרה לשק חבטות, כל משטרת ישראל פשלונרית - זה לא הוגן .
איך אמרת ? קצת פרופורציה.

דעתי, שכל מי שמעורב, שיפוטר מיד

ולא יגרמו להכפשת שם המשטרה כגוף.
על זה שיש כאלו שלא פועלים בנורמה, נאמר כבר שאפילו בארמון וינדזור יש שירותים.
צריך רק לאתר את הגרועים הללו ולסלק אותם.
הבעיה שמפקדים לא מעטים לא ממהרים לסלק בעייתיים, כי אז יאמרו עליהם שהם לא מצליחים להשתלט על האנשים (מה שכמובן לא נכון).

יוליקה

Member
מנהל
מאיר, קבל עוד סיפור

ראה את התמונה...

התקשרתי למשטרה וניידת בדרך , מסתבר שלא התקבלה שום קריאה למשטרה בנושא ואני הראשונה

לא אסנת , כשאני התקשרתי לפני רבע שעה המשטרה עדיין לא קיבלה אף קריאה בנושא ....

בשיחה טלפונית עם יניב בן שימול רב"ש הישוב. הנושא מטופל מ05:00 לפנות בוקר. שמעון סורקה,מז"פ וכל הגורמים הרלוונטים מטפלים בנושא. הנושא מטופל וטופל ביסודיות ותוך שעה הכל ימחק. הנושא בבדיקה ובחקירה.

אז מה קורה פה?
יד ימין לא יודעת מיד שמאל במוקד המשטרה??? (איזור הגלבוע)

אז אני אספר לך מה קורה בתחנות

ראיתי את התופעה פעם כשהזדמנתי לתחנת ערד והגשתי תלונה למפכ"ל: (עד היום שונאים אותי שם הוותיקים)
מקבלים הודעה בטלפון, מנסים לדחות את המודיע ואם זה לא מצליח, רושמים את הפתק על נייר.
כשמגיע מפקד היחידה לתחנה מראים לו את הפתקים. מה שלא מוצא חן בעיניו משליך לפח והיתר יוצא לטפל. רק אחרי שהסתיים האירוע, רושמים אותו ביומן התחנה, הכל הפוך מנוהלי המשטרה.
כמובן ש-"בגללי" זה פסק.

בתחנות קטנות, כן, ידוע לי שעפולה היא עיר (גרתי שם) והבנין גדול אבל יש בו סדנא ומגורים וכו, התחנה עצמה קטנה.
אין בהם מוקד, מי שמקבל את השיחות הוא היומנאי. ברוב התחנות שמים ביומן את האיש הפחות יעיל מהשוטרים.
במחוז תל אביב היה ברור שזו לא הדרך הנכונה והיומנאים לרוב הם רס"רים ותיקים.
כנראה שהכוחות האחרים שפעלו שם לא מצאו לנכון לעדכן את היומנאי (לא שזה ממש איכפת לו).

אז במקום "מוקד המשטרה", מדובר כאן "ביומנאי התחנה".
בתחנות קצת יותר גדולות יש "משל"ט" שמופעל על ידי משרד הקשר, שזה בכלל שעטנז מוזר.
במחוז תל אביב התנגדו למשל"ים, למרות שמרדי הקשר קוראים לעצמם משל"ט לצורך קבלת משכורת מבצעית, מה שהם לא כמובן.

יש כל מיני עיוותים היסטוריים שאיש לא טורח לתקן ולאף אחד אין אומץ לעשות זאת (שפירא יש רק אחד!) ולכן גם כל הדיבורים על החלפת שוטרים או פיטורים המוניים, פשוט הזויים עד בלי די.

יוליקה

Member
מנהל
תתפלא, כמחייגים 100 מהאיזור שלנו

בכלל לא מגיעים למוקד בעפולה - אלא לתחנה בעירון!!!

שהם מעבירים את הטיפול לעפולה!!

לי דווקא יש דוגמא על טיפול מהיר ויעיל מאד!!

הגיעה משאית עמוסה באדמה לבית הצמוד אלי... ורצה לשפוך את התכולה
כך שהכביש יחסם במחציתו.
אני נשכבתי מתחת למשאית וסרבתי לאפשר לה לשפוך את התכולה...
בעלי במקביל הקשר למשטרה... זה היה ביום ששי אחה"צ.... תוך פחות מרבע שעה
הגיע ניידת שלא איפשרה לו לשפוך את התכולה...במקביל התקשרו לבעל הבית
שהבטיח לשלוח בובוקט לפנוי האדמה... המשטרה לקחה את כל הפרטים מבעל הבית
ומהנהג - והודיע לשניהם שאם תוך שעה לא יגיע הבובקט (למרות שזה קרוב לכניסת השבת)
לנהג ישלל הרשיון ובעל הבית יקנס!! ממני ביקשו לדווח אם הבובקט לא יגיע.

כשרוצים ויודעים להיות יעילים - יש תוצאות.

יש שיטות עקומות

או שמשטרת עירון נחשבת למטה נפה, ואז זה הגיוני שהמוקד האיזורי יהיה שם.

עמיקם10

New member
אולי מישהו יודע ? אז אשכנזי לא רצה את גלנט !

את מי הוא רצה כרמטכ"ל ? כתוב שברק החליט לא להאריך את כהונתו של אשכנזי לשנה חמישית ואז החל 'מחול המסמך'. את המינוי של גלנט טירפדו..ואת מי הם רצו ומי רצה ?
רוב הכתבות הן על שיבוש חקירה ולא על העיקר את מי החברה האלה ששיבשו לגלנט -רצו שימנו כרמטכ"ל ? נניח אבי בניהו שהיום שוב מזכירים אותו ב'הארץ'-את מי הוא רצה כרמטכ"ל או שהוא רק היה בשירות של אשכנזי.?
אשכנזי היה מועמד פוטנציאלי של 'העבודה'..אז אולי מאחורי זה עומדים בכלל אנשים אחרים ? סתם הנחה -מה הקשר נניח של כל זה לביבי ? או שזה ברק שהצליח להקדיח את התבשיל ?

עמיקם10

New member
חוץ מבזק-משלם לספק אינטרנט 72 שקל

התחיל ב-30 וכתוב היה שזה יעלה אחרי..תקופה מסוימת- הגיע ל-62 ועכשיו 72 כולל מע"מ- אז כמה אתם משלמים.?

למעלה