שבוע טוב ומבורך לכו

הדסהש1

New member
שבוע טוב ומבורך לכו

החמים חמים והמזגן עובד והמאוורים בתוספת.
אני כותבת בפלאפון כי דקל ישן בחדר שהמחשב נמצא שם.
חזרתי לימי הנעורים של בנותי.הוא יוצא לבלות עם חברים וחוזר בשעות שאנני רגילה להם.זאת הסיבה שהוא לא יובר עם ליאתוהמשפחה לקריית גת.כי החברים שלו כאן.לשמחתי הוא ילד נוח וטוב.עכשיו עד שיסתיימו הבעיות של הרבל הוא עובד לסירוגין.לנו יהיה קשה שליאת תהייה רחוקה מאיתנו.מחר יש לי תור להזרקה בגב במרפאת כאב ועדיין לא אישרו לי את טופס ה 17
למרות שזה טיפול קבוע שכל חודשיים אני עוברת אבל צריך כל פעם לעבור דרך המינהלת.המרכזית.נאמר לי שזה יגיע עד סוף היום עם לא שאסע אתן את האשראי לפקדון.והם ידאגו שזה יסודר.העיקר לטרטר אותנו.השבוע יש לי עוד ביקור של רופא לב.מקוה שזאת הפעם האחרונה.כי לפי מה שאני הבנתי האקו יצא בסדר.מקווה שזה נכון.יפעת באה אלינו בשבץ ואמרה שרמי יהיה בסדר לנסיעה לחו"ל היא תיקח אותנו לזקינטוס זה אי ביוון ששם נולד הסבא שלי.וההתלהבות שלה מיוון הלהיבה אותי במיוחד כי לנסוע לבד בלי רמי לא בא לי.הרצון שלי הוא להספיק לנסוע ל איטליה וצרפת הם 3 הארצות שאני משתוקקת להגיע.נסיעות ארוכות לקצה העולם זה לא עבורי.קודם אני צריכה לדאוג לרגל שלי שעושה לי בעיות.מקווה שלא אצטרך שוב לעבור את הסיוט שעברתי עם הרגל השמאלית.
בזה אפסיק .צריכה לתלות כביסה
המטפלת לא חיכתה שהמכונה תסיים...

סימאורה

New member
צהריים טובים ליום שני

הי בנות לא כל כך הבנתי מה הולך בפורום, אני כותבת לכם כעת נחשו מאיפה מהמקום הכי " שקט במדינה" שדרות
אצל בני מיום שישי, בערב שבת החליטו מעזה להפריע לארוחת שבת עם צבע אדום ורצנו לממד ביום שבת היה שקט
ורק בערב שנסענו לב"ש רק שיצאנו מהעיר ליוו אותנו רעשים מזל, עכשיו יחסית שקט וכיף להיות עם הנכדים
והמשפחה ביחד, בקיצור חופש . הדסה אני מקווה שנהנת
נהנית בחופש,ציפי שוב מזל טוב והרבה כוחות .
ובריאות ונצלח את החופש בשלום.

אדזה 900

New member
סימה

כל השבת חשבתי על הדרום ועל האנשים הגיבורים שחיים שם לאור המציאות שלנו ,בכל דור חשבנו שכבר יהיו לנו חיים שלווים יותר,ועדיין לא רואים את הסוף.מעריצה את האנשים שמוכנים לחיות כך.מתפללת שלאנשים יהיה כח להתמודד עם זה ושלא תהיינה להם השלכות בריאותיות אחרות.אמן.

למעלה