שבוע טוב ומבורך..מאחלת בריאות לכולם

הדסהש1

New member
שבוע טוב ומבורך..מאחלת בריאות לכולם

יעלי אני לא כל כך מאופסת בימים האלה..עדי עוברת ניתוח קיסרי ה 3 ביום שלישי.נכון שזה פעמיים כי טוב.בלידות הקודמות זה היה ניתוח חירום..כך שהניתוח הזה מוזמן..והדאגה גדולה...יש לבנותי מזל שהם גיבלו אולי ממני את הצורך ללדת בניתוחים רק ליאת ילדה רגיל כי התאומים היו פגים וקטנים..טוה נחכה ליום שלישי ושהכל יעבור בשלום..
היום אני הולכת לטיפול החודשי שלי..פדיקור .מניקור ועוד.ולאחר מכן לספר..זה כל חודש בחודשו.הפינוק שאני נותנת לעצמי...שולחת לכם תמונה של עלמה ודני שזה רק מראה איזה אבא הוא..

בוקר טוב

שבוע טוב ומבורך, אני נוסעת עוד מעט עם נאוה להוסטל, אז אין לי זמן בשבילכם

שיהיה לכולנו יום נעים.

הדסהש1

New member
חזרתי מטיפול החודשי...קניתי לי טרמוס שבו העשה

תה שיהיה לי שתיה חמה במשך היום .כי מים אני לא אוהבת בחורף..
רמי נסע שוב לפלאפון וקיבל טלפון חדש ל 3 חודשים עד שאולי יצליחו לתקן את הפלאפון הישן..הם לא מתיאשים..וגם מסתבר ששילצנו יותר מידי כסף ל 3 הטלפונים שיש לנו.וסוף סוף הוזילו את מסלול הגלישה..צריך ללכת איתם ראש בראש...

yaely2

New member
מנהל
אכול ושתה כי מחר נכתוב בפורום.

ערב טוב לכולם והמון בריאות ואושר.

עד עכשיו היה לי כאן אורח, זהו בחור שהיה פעם חרדי וחזר בשאלה. הגעתי איתו להסכם שהוא ילמד אותי גמרא, כמו שהוא למד בישיבה ואני אלמד אותו אנגלית. היום לימדתי אותו אנגלית ובשבוע הבא הוא ילמד אותי גמרא.

לפעמים התגובות של בני האדם הם כול כך מוזרים לי שאני לא מצליחה בשום אופן להבין את ההגיון שלהם. היום נסעתי באוטובוס לתל אביב, בדרך עלה אדם מבוגר והתחיל לדבר עם הנהג. אני ישבתי בספסל הכי קדמי ומהר מאוד הבנתי שהנהג והנוסע יש להם מכנה משותף עוד מקודם. האיש דיבר והנהג שיתף פעולה. לפתע צעקה חזקה מתוך האוטובוס מבקשת מהנוסע להפסיק לדבר. התעורר ויכוח שהנהג גם השתתף בו וגם ממנו הבנתי שהאיש מכיר את הנהג ואולי הוא בן משפחה שלו. בקיצור כשהתלהט הוויכוח התערבתי אני ואמרתי "אני מציעה שביתת שקט" הצעקנית צעקה, שכולם ישתקו אני לא מוכנה לשתוק, אמרתי לה "את רוצה שכולם ישתקו ורק את תמשיכי לצעוק?" והיא השיבה "כן" ממש לא יאמן. המבוגר ירד והאוטובוס נרגע.

חיוכון:
אישה נוסעת לשבוע באיטליה מטעם העבודה, ובעלה מסיע אותה לשדה התעופה.
"תיהני באיטליה!", נושק לה הבעל.
"תודה", משיבה לו, "מה אתה רוצה שאביא לך משם?"
"חושב רגע הבעל ואז אומר בחיוך: "תביא איזו איטלקיה יפה איתך"...
האישה שותקת בזעם ונפרדת ממנו לשלום.
כעבור שבוע נוחתת האישה והבעל אוסף אותה משדה התעופה. "נו?", הוא שואל, "איך היה באיטליה?"
"נהדר!", משיבה האישה.
"ו...מה עם המתנה שלי?", שואל בחיוך.
"איזו מתנה"?", מתפלאת האישה.
"האיטלקיה היפה שביקשתי שתביאי לי"...
"אה זה", אומרת האישה, "טוב, עשיתי מה שיכולתי בנידון. עכשיו נותר לנו רק לחכות כמה שבועות, ולגלות אם זו באמת בת או בן"...

יעלי

לילה טוב

אסור להקליד בחושך. פעמיים כתבתי וכתבתי, מצאתי שגיאה ובמקום ללחוץ על מקש המחיקה, הקשתי על המקש שנמצא מעליו f12 ומיד עליו שוב
וזה החזיר אותי אחורנית, אז אני מנסה שוב,בפעם האחרונה,
הבוקר נסעתי עם נאוה להוסטל, היה לי צורך להפגין שם נוכחות ולדבר עם כמה אנשים, יצאנו ב-9.00 וחזרתי ב-15.00 אפילו לא התעכבתי שם לארוחת צהריים,
זה מעייף, אבל טוב עשיתי, גם לא היה מי שיסיע אותה, כולם חולים,
מחר בבוקר אני נוסעת מוקדם לתל השומר לניתוחון ב- שתי אצבעות, אני מקווה
שאני לא מחפשת לי צרות עם זה,
יעל'י, אני מאד לא מרוצה כאשר מישהו משוחח עם הנהג בשעת הנהיגה והנהג משתף פעולה, זה לא משנה אם הם מכירים או לא, הנהג צריך להיות מרוכז
בנהיגה שלו, יש לו אחריות על נוסעים ועל מה שמתרחש בכביש, אני לא פעם מבקשת בנימוס להפסיק וזה עובד, אותה אשה שהתלהמה, כנראה שאין
לה עודף טקט וכוח שליטה על עצבים, אבל היא בהחלט צדקה,
מצא חן בעיני החיוכון, תגידי לי, איך את מצליחה למצוא את כל האנשים
שאת יוצרת איתם כאלה קשרים, את משו, משו
לילה טוב

למעלה