שבוע טוב ומבורך מחכה למחר לפגישה..זמן רב עבר

הדסהש1

New member
שבוע טוב ומבורך מחכה למחר לפגישה..זמן רב עבר

מהפגישה הקודמת...היום סוף סוף אלך לטפח את עצמי.
חודשיים לא סידרתי גבות.צפורניים ופדיקור.....

בוקר.

לצערי לא אוכל להגיע . עם מצב הרגל כפי שהיא עכשיו , אני מאוד מתקשה בהליכה. כל צעד מאוד כואב ומגביל אותי . לכן גם כמעט אינני נכנסת למחשב, הוא ממוקם בקומה שניה, ולעלות מדרגות זה סיפור בשבילי . ביום חמישי נכנסת לאשפוז וביום שישי הנתוח . מקווה שבמפגש הבא אוכל לבוא . העיקר תאכלו משהו , תישתו משהו ותהנו , תמר .
נ.ב. נכדי החדש , שנולד בערב ליל הסדר , כפג הגיע לשנים וחצי ק"ג והיום עושים לו ברית. לצערי אנחנו לא נוסעים , אני בגלל הרגל ובעלי ישאר לסעוד אותי אחרי הנתוח . שיהיה לו ולמשפחתו במזל טוב .

הדסהש1

New member
תמר בהצלחה בניתוח..ומזל טוב לברית של הנכד..

קחי הרבה אויר צריך סבלנות בהחלמה..ושתפי פעולה עם הפיזיוטרפיה זה חשוב מאוד לגבי העתיד ...

מינהר

New member
תמר, שיהיה לך ניתוח קל והתאוששות מוצלחת.

ברכות לברית של הנכד.

מינהר

New member
היום פגשתי בכיכר זוג ציפורים סיקסק, שהתנחלו

שם קבע. כמה הן יפות.

אני עצבנית........ הגשתי

בתביעה משפטית שגנבו לי שטח בחצר משותפת בדירה שאני מכירה
בה גרו הורי והם אומרים שהורי העניקו להם את החצר במתנה, זה מעצבן אותי
כמה אנשים יכולים להיות גזלנים ושקרנים.

הדסהש1

New member
יצאתי לטיפול היופי שלי וחזרתי תשושה

נסעתי במונית הלוך וחזור כי אני לא מסוגלת ללכת הרבה וחייבת לנוח ולא תמיד יש ספסל בשטח.בנתיים קניתי לנו ציפיות וסדין חלקים.כי יש לי סטים לא מושלמים וצבעים חלקים מתאימים לכל.שנים לא קניתי .ועדי עשתה סדר במצעים ונתנה לי
את מה שהיא כבר לא רוצה.היא מידי פעם מחדשת ונותנת לי את ה"ישנים"שהם כמעט לא היו בשימוש.לי זה חוסך לקנות חדש...מקווה מאוד שתהייה פגישה טובה מחר.זה גם נסיעה לבד באוטובוס מזה חודשיים.....

מינהר

New member
ניצת, האם יש לשכנים חתימה בכתב?

[למרות שגם את זה אפשר לזייף.]
בכל מקרה הייתי מתיעצת עם עו-ד, כי אולי אם יש להם חזקה על החצר שנים רבות זה תופס באיזו צורה.

לא רק שאין להם מכתב, לנו יש הודעות מהם בו הם

מבקשים מאיתנו לבנות חדר מחסן בחלק שלנו , זאת מכיוון שהבן שלהם מתגרשים, ואנחנו סרבנות והם בכל זאת בנו, העניין מטופל אצל עו''ד, אבל
עדיין זה מעצבן שרבים מהאנשים מרמים וגונבים.

את מזכירה לי בתים רבים שהגעתי אליהם כחוקר

ואנשים כל כך כועסים (בצדק, אבל זה לא יעזור להם) ושואלים:"למה הוא גנב לי את הטלויזיה? מה, אין לו מצפון?".....
אני מסביר להם שאם היה לפורץ מצפון, הוא לא היה עבריין, ואני יכול רק להבטיח שאעשה מה שצריך להגיע לרכוש שלהם.

היום אסור להאמין לשום דבר, ותמיד לשמור הוכחות על כל דבר.

אם השטח היה בחזקתם של השכנים, הרי ישנם תקדימים רבים לכך שגם מאבק משפטי לא יעזור כיוון שיש תקדימים לכך.

למשל:
1.
ליד ככר דיזנגוף היתה תחנת דלק. באחר הימים הגיע פרסי וטען שהשטח שלו ודרש אותו בחזרה והוכיח בכתובים שהשטח שלו. בית המשפט פסק לרעתו כיוון שהוא לא גילה שום התנהגות של בעלים משך השנים.
2.
ההיפך מזה, היה שטח צמוד לקפה האמנים "רוול" בתל אביב אולם השטח היה מגודר בגדר נמוכה, צמח עליו דשא שהיה מושקה ומנוקה פעם בחודש והגדר נצבעה פעם בשנה. למרות שהבעלים (גם הוא מפרס) לא עשה שום דבר עם השטח מעל 50 שנה, איש לא יכול לגעת בו כיוון שהוא מוכיח שהתנהג כבעלים.
3.
בחולון ישנה דרך שהיתה מתחברת בין איזור התעשיה לתחנת הדלק שעל כביש החוף ואל כביש החוף. יום אחד החליט הבעלים לסגור את המעבר ולגבות "דמי מעבר" (בכל יום עברו בדרך זו אלפי מכוניות).
בית המשפט קבע שבעלותו על הדרך פקעה אחרי שלא הראה שום התנהגות בעלים משך עשרות שנים.

מאחל לכם הצלחה.

זה לא המקרה!

לפני כמה חודשים ביקשו להקים את המחסן, סרבנו והם בכל זאת הקימו.
נראה לך שזה התנהגות לא אכפתיית מצידנו כאשר מיד לקחנו עו''ד לטפל בעניין?

ממש לא

רציתי רק לתת דוגמאות.

חשבתי שהם משתמשים בקרקע שלכם שנים,
בכל מקרה אני כמובן מאחל לכם הצלחה.

צדק צריך גם להיראות לא רק לעשות .

מינהר

New member
ניצת, נדמה לי שתוך חודש צריך לפנות פולש,

אחרת זה תהליך משפטי ארוך. זה מה שאני זוכרת מן הבחינות של המתווכים.

תודה למינהר והדסה.

ולמינהר , באשר לפינוי פולשים את צודקת , החוק אומר שחיבים לפנות פולשים תוך חודש , ואם לא פונו יש בעיות של זכויות על הדירה . זה חוק שאינו צודק , אבל זה מה יש .

הפגישה

אני ממש מצטערת אך לא אוכל להגיע לפגישה, יש בעיות בנושא הטיפול בנאוה ואני חייבת להיות שם מחר בבוקר, ביחד עם איריס, אני מאד מקווה שלא נצטרך להגיע למצב של
תביעה על הזנחה ורשלנות, יותר חשוב לנו להקים מהומות, כדי שדברים יזוזו.
תמר מזלטוף לברית של הנכד ושהניתוח יעבור בהצלחה,
ניצת בהצלחה בתביעה.
לילה טוב

מינהר

New member
היתה פגישה נחמדה. היינו חמש.

היו סיפורים מענינים. היינו בארומה קריית אונו.

למעלה