שבוע טוב ומבורך...מישהו שמע על "פתיחת חסימה"

שימחונה

New member
שבוע טוב ומבורך...מישהו שמע על "פתיחת חסימה"

מישהו שמע אולי על "פתיחת חסימה" בטבעת??!?!
 

קוביd1

New member
פתיחת חסימה

פתיחת חסימה ,לא מוכר לי ,ממה החסימה מאוכל שנתקע ?


קובי
 

שימחונה

New member
כך קראה לזה אחת הרופאות בצוות של דר' אבינוח

כפי שהינך יודעת אופירה,ביום רביעי האחרון הלתכי לפתוח את הטבעת החלטתי לפתוח רבע.
אן(אם איני טועה בשמה) שאלה אותי מספר שאלות ואחרי שאמרתי לה שאכן לפעמים אני אוכלת פתיתים/ספגטי היא אמרה שהיא בטוחה שלא הצלחתי לאכול בהמשך השבוע היות ואכלתי פתיתים וזה בצק וזה נתקע בטבעת וזה גרם לחסימה,החלה לדבר על עניין הבצקים שזה כאילו יורד אבל חוסם את המעבר כי זה נהיה סטיקי,בצקי.
אמרה שהיות והיא חושבת שזה המצב היא תבצע את הפתיחה תוך כדי תבצע פתילת חסימה..מה זה פתיחת חסימה??היא שואבת עם המזרק בערך חצי מכמות הנוזל שיש בטבעת ואז כל מה שנמצא שם יורד ולאחר מכן מחזירה את מה שנשאב חוץ מהרבע שביקשתי להוציא..
היה לי חדש העניין,לא שמעתי על זה לפני כן..(כמה כתבתי ...מקווה שלא עייפתי אתכם)
 

אופירA

New member
מנהל
זו המצאה חדשה, והיא לא מריחה לי טוב

למה לא מריחה לי טוב - הן בגלל שאיבת חצי תכולת הטבעת, והן בגלל שאן קבעה שיש חסימה, כאשר לא זכור לי שהתלוננת על חסימה.
היא יצאה מהנחה שאם אוכלים בצק זה חוסם את המעבר. אבל למה היא החליטה כך? הרי כל אחד מתמודד עם כל מאכל אחרת. איך ניתן לקבוע שאצלך הפתיתים חוסמים?

אם היא מרגישה צורך לעשות פעולה כזו, אז שתשאב 1CC ואז תחזיר 3/4. לא חצי תכולה.

אז גם אני לא שמעתי על כך לפני כן. הרעיון הוא שד"ר אן רצתה להבטיח שלא תצטרכי לחזור ולפתוח שוב. שאם במקרה הפתיתים חסמו את המעבר, שיהיה ביטחון מלא שזה יירד.
יש בזה היגיון ותועלת, בנסיבות שתיארת, שפתאום אחרי כמה ימים נהיה קושי לאכול לאחר שסגרת 1/4.
אבל הכל היה נמנע אם לא היית הולכת לסגור את ה-1/4 ההוא.

בכל אופן, אם יש המלצה לעשות פעולה כזו, כדאי להבא לבקש מהרופאה לשאוב רק 1CC ולא חצי נוזל.
 
למעלה