זו המצאה חדשה, והיא לא מריחה לי טוב
למה לא מריחה לי טוב - הן בגלל שאיבת חצי תכולת הטבעת, והן בגלל שאן קבעה שיש חסימה, כאשר לא זכור לי שהתלוננת על חסימה.
היא יצאה מהנחה שאם אוכלים בצק זה חוסם את המעבר. אבל למה היא החליטה כך? הרי כל אחד מתמודד עם כל מאכל אחרת. איך ניתן לקבוע שאצלך הפתיתים חוסמים?
אם היא מרגישה צורך לעשות פעולה כזו, אז שתשאב 1CC ואז תחזיר 3/4. לא חצי תכולה.
אז גם אני לא שמעתי על כך לפני כן. הרעיון הוא שד"ר אן רצתה להבטיח שלא תצטרכי לחזור ולפתוח שוב. שאם במקרה הפתיתים חסמו את המעבר, שיהיה ביטחון מלא שזה יירד.
יש בזה היגיון ותועלת, בנסיבות שתיארת, שפתאום אחרי כמה ימים נהיה קושי לאכול לאחר שסגרת 1/4.
אבל הכל היה נמנע אם לא היית הולכת לסגור את ה-1/4 ההוא.
בכל אופן, אם יש המלצה לעשות פעולה כזו, כדאי להבא לבקש מהרופאה לשאוב רק 1CC ולא חצי נוזל.