שבוע טוב ומועדים לשמחה.. אז איך היה אצלכם ליל הסדר? באיזה שעה סיימתם?
ב בחור כארזים New member 21/4/08 #1 שבוע טוב ומועדים לשמחה.. אז איך היה אצלכם ליל הסדר? באיזה שעה סיימתם?
ב בשורות טובות! New member 21/4/08 #2 חגים וזמנים לששון /tapuzforum/images/emo13.gif אצלנו ב``ה היה ממש נחמד /tapuzforum/images/emo13.gif סיימנו באחד וחצי בלילה. עד שהילדים נרדמו היה כבר שתיים... ואצלכם?
חגים וזמנים לששון /tapuzforum/images/emo13.gif אצלנו ב``ה היה ממש נחמד /tapuzforum/images/emo13.gif סיימנו באחד וחצי בלילה. עד שהילדים נרדמו היה כבר שתיים... ואצלכם?
ב בחור כארזים New member 21/4/08 #3 היה נפלא ביותר סיימנו ברבע לשלש, בקושי הספקנו את האפיקומן לפני חצות.
מ ממתינה למתנה New member 24/4/08 #5 היה יפה מאד! היינו אצל אמא שלי יחד עם אחותי וגיסי והיה יפה מאד. סיימנו בשעה 2:00.
מ ממתינה למתנה New member 24/4/08 #7 גיסי ואחותי והם ביקשו חדש במקום המליבו בהר ברכה אז אמרתי שאני מוכנה לקנות להם במתנה את אבן הפינה או את אחד הקירות.
גיסי ואחותי והם ביקשו חדש במקום המליבו בהר ברכה אז אמרתי שאני מוכנה לקנות להם במתנה את אבן הפינה או את אחד הקירות.
ב בשורות טובות! New member 24/4/08 #8 ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif נדיבה את