שבוע טוב ומזל טוב

זיגזג

New member
שבוע טוב ומזל טוב

אליהו הנביא זכור לטוב
איך עברה עליכם השבת

לי אל בר

New member
שבוע מעולה שיהיה

השבת עברה בסדר.... לא היה משהו מיוחד..
השבוע הולך להיות קצת עמוס.. שיעבור בכיף :)

ebi83

New member
שבוע טוב

זיג, אני רציתי להשלים את המשפט שלך
ככל הנראה (אלא אם אני אקבל ציון ממש גרוע) סיימתי עם המבחנים לסמסטר. ועכשיו לעבודות... שיהיה שבוע מעולה לכולם.

Vdrums

New member
לא מאמין ששתי הכונפות אוכלות השטיחים האלה

לקחו את המירוץ. בושה!

זיגזג

New member
תשמע...

לא ראיתי ולו פרק אחד חוץ מהגמר של התוכנית הזו! ואתה לא הראשון שאומר שלא מגיע להן לקחת, וכולם אצלי בעבודה אומרים לי שהם קיוו שהדתיים יקחו... לי לא הייתה העדפה בגמר כי לא ראיתי את התוכנית... אבל אם להסתמך על הגמר ועל הגמר בלבד!!!! מגיע לבלונדיניות ובענק!!

Vdrums

New member
כל העונה היתה די פתטית לעומת הקודמת

ראו שזה עם תקציב הרבה יותר קטן והמשימות העלובות היו בהתאם. טוב, עכשיו נקווה שגרב יעוף מבית האח...

Vdrums

New member
אבל מבחינת המירוץ לעומת העונה הקודמת

היה מעפן.

Natalila

New member
אני דווקא אהבתי אותן

ואני חושבת שכן הגיע להן
דוגמא לחברות אמיתית.. וכמה שאהבתי את הדתיים - התגובה של ענהאל הייתה לא במקום בגמר. אמרה דברים כמו "לנו הגיע יותר מכולם" (מי את שתחליטי
) או "אין צדק בעולם" היו ממש לא במקום. צריך לדעת להפסיד בחיים והתגובה שלה הייתה לא לעניין. לגבי גרב - לייק ענק

זיגזג

New member
רגב למל"מ

לא מועיל ולא מזיק... די כמו סופי האמת. לכן אחד משתיהם יעוף כי אביבית מביאה אקשן... אבל תכ'לס אני כבר לא יכול לראות את הפרצוף של אביבית.... הלוואי והיא תעוף כבר !

Natalila

New member
אני מתחילה לחשוב

שבאמת כל היצורים סגורים בבית אחד
אין שם מישהו אחד שממש התחברתי אליו או אני ממש אוהבת. יאנה מדהימה - אבל היא עם שריטה רצינית. אביבית - לא יכולה לשמוע אותה יותר קותי - חמוד חמוד אבל ערס תמיר - עוד לא עיכלתי אותו רגב - נעל סופי - לא מעניינת סער - לא יהודי יעל - לא ברורה ובקיצור.... מ-ש-ע-מ-מ-י-ם

למעלה