שבוע טוב ומצויין לכולם !

yiska11

New member
שבוע טוב ומצויין לכולם !

רציתי לשתף אתכם בהתלבטות שלי.כבר הרבה זמן אני שוקלת לעזוב את המקצוע שלי (ראיית חשבון) ולעבור ללמוד רפואה...המסלול ידוע מראש וגם ההתמחות שארצה לעשות די ברורה. (אונקולוגיה ילדים ,ברור!!!).הציונים שלי מספיקים , וכל מה שנותר זאת ההחלטה הסופית.נראה לי שאני אעשה את זה בסופו של דבר.כבר ביררתי את כל הפרטים הקשורים. זהו. סתם רציתי לשתף. SO WISH ME LUCKֱֱֱֱֱ
ההרשמה מתחילה עוד מעט...
שבוע טוב ומצויין לכולם !!!

מיליתו

New member
בהצלחה!!!

ולא כדאילהחליט מעכשיו במה להתמחות - עדיף להתחיל ולזרום עם הדברים...

היי yiska

i wish you luck anyway . אני שמח מאוד לשמוע שיש בך כזה להט לשנות כיוון ולמצוא את המקום המתאים ביותר בשבילך . אין לי ספק שמי שעבר את כל התהליך הקשה של ההתמודדות עם המחלה ( ועדיין עובר ) במישור הפיזי והמנטלי בתור חולה ,מקבל כלים מאוד משמעותיים אשר נותנים לו כרופא ,מייעץ ,או סתם ידיד טוב, בעזרה לחולים שמתמודדים עם מחלת הסרטן . בתור אחד שלמד כ 6 שנים וחצי בטכניון ושינה מסלול לימודים ,אני חושב שאני די מבין את ההתלבטות שלך . יש הרבה שיקולים בקבלת ההחלטה, וגם אם את יודעת מה הכיוון שלך כמעט בוודאות ,ההחלטה לא פשוטה . אם תרצי להתייעץ איתי אשמח לעזור . בכל אופן כמו שכתבתי שיהיה בהצלחה בכל כיוון שתבחרי .

yiska11

New member
!../images/Emo51.gif תודה רבה

אני חושבת שאחרי שמחליטים זה הופך להיות יותר קל.אבל עד שמחליטים-יוצא המיץ..
תודה רבה ! דרך אגב, שינית גם אתה מקצוע ? וואו.כל הכבוד ! ממה למה עברת ?

שבוע טוב ומצויין

אני חושבת שאם את יכולה ללמוד רפואה תלכי על זה ושיהיה לך הרבה הצלחה

elylan

New member
ויסקוש מתוקונת

שיהיה לך המון בהצלחה!!! מקווה שתעשי את הדבר הנכון!אני בטוחה שתהיהי רופאה מצויינת.( אגב אני רוצה ללמוד סיעוד).

למעלה