שבוע טוב ונפלא לכולם

יוכי68

New member
שבוע טוב ונפלא לכולם../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

מה שלומכם, איך עברה השבת?

שחמטית

New member
שבוע טוב ומבורך

מחר (בעצם כבר עכשיו) הבן שלי בן 9! אחרי שהוא יחזור מהלימודים יבואו איתו עוד 7 חברים ואני מכינה להם ארוחת ערב או פיצה או חביתות וירקות (תלוי מה יאכלו ארוחת צהריים בתלמוד תורה) בעז"ה אכין גם סופגניות ועוגת היומולדת כבר מוכנה- עוגת כושי בצורת דובי מצופה קרם שוקולד עם סוכריות ומספר 9 על הבטן. שיהיה שבוע מקסים לכולם!

cial 1

New member
שבוע טוב מבורך לך לכולם עזרי לי?

לא מצליחה לשלוח קובץ שעתיים כאן הקטנתי ולא הולך נסתי לשלוח לך במסרים גם לא הולך? עזרו לי להבין מה צריך עוד?

cial 1

New member
שקטה ושלווה יוכי68 שבוע טוב לכם.../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

שבת נפלאה מה שלומך יקירה

תגידי אפשר להכין את הבצק שמרים שלך ולהשאיר אותו לילה במקרר ומחר בבוקר להמשיך עם התפיחה??

רותי410

New member
שבוע טוב ומבורך לכולם../images/Emo23.gif

הייתה שבת נעימה. חזרתי הערב מהליכה, אבל זה אפילו לא מגרד את כמות הקלוריות שנצרכה בשבת!!! טוב, מתחיל שבוע חדש, ומקווה להתמיד בהליכה. ובהרזיה כמובן. גם אם זה חנוכה, ולביבות.... וסופגניות... בקשר לבצק שמרים, אני לא יודעת בקשר לבצק הספציפי של יוכי, אבל אני השארתי ללילה ויצא מצוין. וקראתי במקום כלשהו שזה אפילו עדיף.

cial 1

New member
שבוע טוב לך רותי410../images/Emo24.gif

לבריאות על כול הקיף שלך והטיול. ואני כאן תקועה לא מעלה לי הקובץ מהשעה 10 אני מנסה ולא מצליחה מה עושים? עזרי לי תודה לך חני שבוע הכי בריא אמן.

רותי410

New member
שבוע טוב גם לך

לא מבינה בזה, לצערי. אין לי מצלמה ואני לא יודעת להעלות תמונות, בינתיים. אבל אני חושבת שהמצב יתוקן בקרוב. אולי מישהו מהחברה כאן מבין יותר ממני ויוכל לעזור לך.

רותי410

New member
מה קורה? גם את עשית הליכה??

ואיך היתה השבת? הפורום די מת עכשיו - ובכלל הערב. אז נכנסתי לפורום מתכונים וחשכו עיני
מיליון הודעות. איזו פעלתנות!! וראיתי גם כמה שהשתתפו כאן וערקו!!! חחח למהההההה????? טוב, לא חשוב, אנחנו מעטים אבל נחמדים, לא?

cial 1

New member
לגול../images/Emo24.gifדה שבוע טוב מבורך מתוקה

אני מעשה 10 נלחמת בהורדה וגם יש תוכנה ופעם הלך טוב בלי כול מאמץ. אני חושבת שיש משהוא משונה בגודל התמונה. וזה מוזר כי לא נגעתי ונכון אותה לא מבינה? ויש לי שאליתה לך את נתת לי קישור וזה להורדת תוכנה טוב אני חושבת גם שהיא מתוקה. ול- שאלה האם חייבת אני להסיר את מה שיש לי נכון.? כך אני מבינה לי יש מצלמה מעולה רק אני צריחה לחבר אותה שוב. הכוונה של אינטרנט. ולזה יש הרבה ויברציות. ואני גם מכירה אבל אני מתעמלת להתקין אותה היא כבר הייתה טוב. תני לי רק תגובה קטנה אם להסיר? ותודה על הקישור

תאמת חני אני לא בטוחה אבל נראה לי שאת

לא חיבת למחוק את התוכנה השניה אלא רק להוריד את זו. מותר לבן אדם שיהיה לו שתי תוכנות גרפיות במחשב. רותילה לא הלכתי היום. את זוכרת שיש לי ארוע? אז אני עובדת עליו.... פשוט מחר בערב אני מוזמנת לאחותי כך שהלך לי הערב מבחינת ההכנות אז אני צריכה להשלים שעות.

רותי410

New member
טוב, שתצליחי בכל מה שאת עושה

ותשלימי את ההכנות בזמן. יאללה, הלכתי לישון.

cial 1

New member
מזה תוכנה מתוקה כמןך גולדה../images/Emo135.gif

ממש יפה היה לימשהו דומה פעם עם העין הגדולה? טוב אני כן ממש מאמנת ונסה ברגע זה ואת השנייה כן מחקתי עדיף? אני עכשיו אשלך מזה כול הערב הלך רק על זה? מתוקה לך הרבה תודה ולמי שנתן לך היא גם מתוקונת אכן כך תנוחי אל תלחצי הכול יבוא על מקומו בע"ה חני פה עוד קצת אחלה אור יבוא על ביתך אמן. וכול בית ישראל.

למעלה