שבוע טוב וקריר לכל תושבי העיר מה עושים היום ???
נ נתוש של אוריה New member 19/8/07 #1 שבוע טוב וקריר לכל תושבי העיר../images/Emo24.gif מה עושים היום ???
ט טל בדם ובנשמה New member 20/8/07 #2 מה דעתכם על... שאני אצא מחר בבוקר עם המצלמה, אני אצלם קצת את העיר (פסלים, כיכרות, פרחים..) ואז נעלה כאן לאלבומים? **רק מראש אין לי כישרון צילום**
מה דעתכם על... שאני אצא מחר בבוקר עם המצלמה, אני אצלם קצת את העיר (פסלים, כיכרות, פרחים..) ואז נעלה כאן לאלבומים? **רק מראש אין לי כישרון צילום**
נ נתוש של אוריה New member 20/8/07 #4 טל - אני בעד !! וגברת dirty look ../images/Emo8.gif את יכולה לישון בבוקר , כי נידבנו אותך לצילומי העיר בשקיעה !!!!חחחחחחחחחחחחחחחחח
טל - אני בעד !! וגברת dirty look ../images/Emo8.gif את יכולה לישון בבוקר , כי נידבנו אותך לצילומי העיר בשקיעה !!!!חחחחחחחחחחחחחחחחח
J JAMES DEAN New member 21/8/07 #6 נתי קבלי הצעות ייעול קלות ופשוטות לפירסום: הפורום: תחליטו על חתימה יפה משותפת בין חברי הפורום. תחרות של לוגו/תמונה בשער הדף הראשי של הפורום. תחרות של תמונה יפה בין חברי הפורום של העיר. (כולל פרסים) לבקש ממנהלי פורומים שונים פירסומים לפורום אחרי הכל תתחילו בשרשורים שהצעתי בשרשור הקודם.
נתי קבלי הצעות ייעול קלות ופשוטות לפירסום: הפורום: תחליטו על חתימה יפה משותפת בין חברי הפורום. תחרות של לוגו/תמונה בשער הדף הראשי של הפורום. תחרות של תמונה יפה בין חברי הפורום של העיר. (כולל פרסים) לבקש ממנהלי פורומים שונים פירסומים לפורום אחרי הכל תתחילו בשרשורים שהצעתי בשרשור הקודם.
נ נתוש של אוריה New member 21/8/07 #7 שלחתי לך מסר "צפוף " - האייקונים מסרבים לשתף פעולה , אז קבל - קריצה , ותודה !!!!