שבוע טוב ושנה טובה!

nataly36

New member
שבוע טוב ושנה טובה!

אז מה היה לנו?!

חג ארוך איימים.
סך הכל היה נחמד. מרגש בתפילות. עמוס עם הדור הצעיר . הרבה שעות במטבח, אבל נראה לי שיצא מוצלח. (כמובן לא אני צריכה להעיד על כך... )

הספקתי ללמוד לא מעט. (משנה, תנ"ך)
וגם לקרוא לא מעט.
השלמתי חסר של שני ירחונים שלא הספקתי לקרוא בחודשיים האחרונים... (סגולה - ירחון הסטוריה עם כתבות ארוכות שאני אוהבת לקרוא כמעט בצורה אינטגראלית. )
הלכתי יותר על ספרים שהתחשק לי לקרוא בנחת פעם שניה.
ו...
זהו.
נגמר.

ebi83

New member
שבוע טוב ושנה טובה

האמת שדווקא שרדנו את החג הזה בטוב.. לא היה עמוס מדי והיה מלא במשפחה וחברים.

וזה די גרר את העובדה שלא קראתי כמו שחשבתי שאקרא, אבל כן התקדמתי קצת

nataly36

New member
טוב, שבת הבאה זה יום כיפור.... אז יש עוד זמן

כאשר אתה לא בבית הכנסת... אני למעשה בבית כל היום - כי לא מרגישה טוב, בכלל.

אומנם מתפללת, אך ביןי לבין לרוב קוראת סתם ספר - כדי להעביר את השעות הארוכות.

בערב החג הרגשתי את עצמי נטחן

בתי הלכה לארוחה רבת משתתפים בצד של משפחת אמה, ולא טרחה אפילו לשאול אותי: היא יודעת את התשובה גם בלי לשאול.

ניצלתי את ההזדמנות ללכת לחברתי, שעשתה ארוחה למשפחה, קרי ילדיה ובני/ות זוגם וילדיהם ועוד זוג הורים וילדים, מה שעשה מזה פתאום אירוע של עשרה משתתפים...

עכשיו, אין לי בעיה עם רעש של ילדים - להיפך, יש בינינו אהבה גדולה ואפילו הקראתי להם סיפור שכתבתי - אבל כשהמבוגרים מרימים את קולם בגלל הרעש סביבם, ובחדר מתקיימות כמה שיחות בו זמנית, אני מרגיש כאילו דחפו לי מיקסר לראש. עינוי של ממש. אלה אנשים נחמדים ומעניינים, אבל כל בית אב לחוד. כשכל זה ביחד...

ומצד שני, כעת לפנינו כמה חודשים שקטים. חלק נוסעים לחו''ל עד האביב ואת היתר בלאו הכי אני לא פוגש לעתים קרובות כל כך.

העיקר שעבר, ובכבוד.

nataly36

New member
נשמע שסהכ היה לך נחמד.

באמת לא כיף המולה שכזו, אך מצד שני , כפי שציינת - זה חד פעמי. ועכשיו יש המון שקט. ולדעתי , שווה את המאמץ והאי נעימות של ערב אחד - כי זה "ביחד" מיוחד שאין ביום יום. ביחוד שכולם אנשים מעניינים.

לעיתים הבעיה היא כאשר בשל מצב כפוי - אתה ערב שלם עם הדודה החופרת או החבר הנודניק של הבת דודה.... או שלפעמים אני מוצאת עצמי בתוך שיחה כל כך רדודה ומשעממת שאני צריכה לגייס את כל הנימוסים הצרפתיים שלי כדי לא להרדם להם מול הפרצוף....

עינוי של ממש, כמו שכתבתי, לא נספר אצלי

בתור נחמד.

וכבר אמרתי לחברתי שזה באמת היה חד פעמי.

nataly36

New member
sorry לא קלטתי כמה קשה היה לך

חשבתי שלא נהנת מהקטע.... אבל לא עינוי של ממש.

חברתך בטח מכירה ואוהבת אותך איך שאתה... לכן עם כל הקושי, כי קשרים עם משפחה מורחבת זה גם חשוב - היא תקבל את זה.

דרך אגב, ככה בן זוגי שיחי' לא מוכן ללכת/לארח קרובים שהוא לא סובל. הוא לא מוכן להיות נחמד בשביל הנימוס.

הוא חושב שהם @@###@@ וזהו. ... גם אם מדובר באחים שלי... או בבעל של אחותי.... לא מעניין אותו.

אז עם כל הקושי -
אני לרוב מדברת עם אחותי בטלפון, לפעמים קופצת אליה לבד, אבל אין מצב שנפגש כזוגות או משפחות...

מבחינתי - זה מה יש ועם זה ננצח!

כי עם כל הכבוד, בן זוגי יותר חשוב מגיסי... (חוץ מזה שהוא באמת @@##@@ - רק שאני נימוסית ולא אומרת את זה בקול! )

einat162

New member
שנה טובה ושבוע טוב !

החג עבר בכיף.
היה קשה לחזור לעבודה, לא היתה לי בעיה לקום בבוקר- אבל לקחתי אוטובוס אחד או שתיים מאוחר יותר כי כל פעולה שאני "מתקתקת" בד"כ בבקרים נעשתה באיטיות.

nataly36

New member
יום בהילוך איטי... האמת שגם לי היה ככה.

גם בבית, הרצתי מכונות , מדיחים... ולא היה לי כוח להכין דברים, או להתאמץ....
קצת פעילות על "אוטומט" כזה.
ביחוד שמוצאי שבת, בשל המנוחה המתמשכת, לא הייתי עייפה בכלל - וראיתי סרט עד... אני לא זוכרת איזו שעה לפנות בוקר... אז כאשר סוף סוף נרדמתי זה היה כמעט השעה לקום!!!

למעלה