שבוע טוב ושקט אנשים

צווטניס

New member
שבוע טוב ושקט אנשים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif

כדי לעורר את הפורום חשבנו להביא עוד אישיות בכירה מעולם הטניס....כידוע, בעבר הלא רחוק התארח כאן, המחבט מס´ 1 של ישראל, הראל לוי. אנחנו מבקשים ממכם, להעלות שמות, שהייתם מעוניינים שיבואו להתארח בפורום, ואנחנו נשתדל (לא מבטיחים....) להביא אותו או אותה.... כמובן, שכל שיפור, הערה, ביקורת, יוזמה.....יתקבלו בברכה.... כמו כן, נשמח לעזרה בפרסום הפורום...אם אתם מתאמנים במועדון, אז לפרסם במועדון את הפורום, ואם לא, אז סתם, לכל האנשים שאתם מכירים, שגם הם מחובבי הספורט הלבן.... אז, שבוע טוב ובעיקר שקט!! צווטניס - דני לוין, רפי2002

hadar_ak

New member
נשים...

יהיה נחמד לשמוע את אנה סמשנובה או אפילו שחר פאר הצעירה...

hillly377

New member
אני מסכימה...../images/Emo45.gif

נראה לי שיהיה סבבה אם אנה תוכל להשתתף בעיקר בגלל שכולנו מאוד עוקבים אחריה ומעודדים אותה בכל הטורנירים, גם להביא את שחר זה רעיון לא רע-אולי נצליח לשכנע אותה שאנחנו רוצים לראות אותה כבר בסבב הבוגרות
. ובעיקרון נראה לי שגם עם נועם אוקון יהיה נחמד לדבר, בכלל אני חושבת שכל אחד יתקבל בברכה.

פ י ט

New member
הצעה

את אנה סמאשנובה לא בטוח שתצליחו להביא כי היא בתחרויות בחול כל הזמן אתם יכולים להביא אולי מאמן אחד שאפשר לשאול אותו שאלות או שתביאו את דודי סלע אני יכול לסדר משהו

שחר פאר - רעיון מצוין

ניתן לה בטחון בהמשך, אני בטוח רק שלא נכניס אותה בטעות לאופוריה שבעוד כמה שנים שישאלו אותה למה לא הגיעה עדיין הפריצה שכולם חיכו וקיוו לה היא תאשים את הפורום הזה במאנחוס
אדר מורג

למעלה