שבוע טוב, חדשה בפורום

מרקדיקה

New member
שבוע טוב, חדשה בפורום

שבוע טוב לכולכם אני חדשה בפורום היום נכנסתי בהמלצה של חברים ומכוון שתרבות הלדינו חשובה גם לי אשמח להשתתף בשיחות.

מזלבשו דמדוזה ../images/Emo110.gif

רוזה קומו סטאס ?? אסטס מדוזות נו דשן רפוזו, קואלו קרמוס ? אטומר אומפוקו דאור (אויר) קאונדו סטובי קריאטוה נו אביה אסטס מדוזות, דאנדה ויניירון נו סא (וכדברי סבי על המושקס מזלבשו אסטה חיה נו דה רפוסו ני על הבן אדם !!!!!!

אסטס מדוזס...וינירון...../images/Emo6.gif

דפליסטין
אלפרסה מסהאופלו אל פייה=התנפח לי הרגל...חחח
אמה שטויות אוטרו מל כנו אייגה....

RORGAD

New member
אסטס מדוזאס מלוגראדאס../images/Emo46.gif

סאנה קה מאסטאס אי מאז מל קה נו איגה, אי יו מדי אל פייה אן לה מזה אי מה סה אאופלו בואנו, מה סה איזו בלו אל לוגאר, אסטו לו קה ממנקאוה, אמה קומו סה דיזה אסטה מל קסייגה אי נו מאס נגרו. תרגום: שתהיי לי בריאה, ושיותר לא תדעי צער, גם אני נתקלתי באיזה שולחן ונקעתי את הרגל, המקום נהיה כחול והרגל התנפחה לי, זה מה שהיה חסר לי, אבל איך אומרים? שיותר לא נדע צער.

RORGAD

New member
בואנה וינידה - ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

רשל

New member
שבוע טוב וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

בואין וינידה אי סמנדה בואנה אי אלגרה, אמן, ואמן.

מרקדיקה...בואנה וינידה....../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לבית החם..... כמו סטאס בולה????? אי מזל טוב ....

רשל

New member
בולה מזכיר לי גם את חנום אי ביי ../images/Emo9.gif

חנום זה לבת : זה נדמה לי מין ערבוב של יפה, מטופחת, ומכובדת, לעיתים משתמשים במילה חנום באירוניה, לתאר משהי שמתנהגת כמו התאור הנ"ל אבל היא רחוקה מזה. וביי זה כמעט אותו דבר אבל לבן. מקווה שלא טעיתי לילה טוב.

RORGAD

New member
בואנס נוצ´ס מאדאם רשל../images/Emo24.gif

סי בולה אס קומו אן עברית, גבירתי הנאווה, וחנום וביי זה בדיוק מה שכתבת. בואנה נוצ´אדה

רותי ב.

New member
../images/Emo142.gif ברוכה הבאה מרקדיקה ../images/Emo39.gif

שמחים על כל חבר/ה חדשים

Lcapone

New member
ביין וינידה קרה מרקדיקה

עם כל משתתפ/ת חדש/ה בפורום, אנחנו מרחיקים את סכנת ההעלמות של השפה והתרבות. ברוכה הבאה! ואם תוכלי לתרום מתכונים, או אמרות כנף מבית סבתא- כולנו נשמח. שבוע טוב.

למעלה