שבוע טוב, חדשה עם שאלה

sh12sh

New member
שבוע טוב, חדשה עם שאלה

היי לכולם,
חדשה ישנה פה ולרוב סמויה, אני קוראת מדי פעם בפורום ותמיד נהנת לקרוא את הסוגיות והתגובות של המשתתפים.
ויש לי עיניין שהייתי שמחה לשמוע את דעתכם עליו.

הכרתי בחור באחד מאתרי ההכירויות אחרי צ'יטוט קל עברנו לשיחה בטלפון שהיתה נחמדה , זורמת וקלילה
דיברנו עוד כמה פעמים אם זה בוואטסאפ או בטלפון וקבענו להיפגש.
מסיבה כלשהי ( לא דרמתית ) הפגישה האמורה לא יוצאה לפועל וקובענו לדבר שוב בהמשך ולתאם מועד אחר
אך למחרת היום הבחור נעלם וכשאני מדברת על נעלם אני מתכוונת לזה שהוא מחק וחסם את כל האופציות ליצירת קשר חוזר (פייסבוק, וואטסאפ, טלפון )
אני יכולה להעיד כי עשיתי עם עצמי שיחזור של השיחה האחרונה ולא עולה בדעתי שום דבר שנאמר על ידי או על ידו שירמוז על כך שיש איזשהי בעיה או שהצד השני "יזדעזע" עד כדי כך

לא היה יותר פשוט מבחינתו להגיד לי "לא מתאים" ?
מסקרנות איך אתם מסבירים את זה, כי אני הייתי קצת בשוק מהצורה שזה נעשה.

ושוב שבוע טוב
ש.ש

לא תמיד

נעים להגיד לא מתאים!ואת לא אשמה בכך ,פתאום צצה לו הכרות יותר מעניינת או רק רצה לשכוח חברה שנפרדה ,קחי הכול בקלות ותמשיכי הלאה!

נשים מדברות ברמזים וגם גברים משתגעים מכך לפעמים,לפעמים לא נעים לומר לא מתאים לי ומצפים שנבין רמזים

בהצלחה

יכול להיות ש...

הוא עשה עם עצמו גישושי פוטנציאל לסקס מהיר, וראה שזה לא הולך לשם
אז סגר תפינה וברח כשבאמת הוא היה צריך להגיע לדייט ממשי , כי מבחינתו זה בלי המטרה שהוא שאף לה
&nbsp
אולי...

sh12sh

New member
לא הגיוני

התחלתי לכתוב לכם מאין תירוצים למה לא הגיוני מה שאתם אומרים( הכיר משהי אחרת או רצה רק סקס), אבל זה בעצם לא מה שמטריד אותי -למה הוא עשה את זה ולמה הוא החליט שלא מתאים לו , (כי יפה שעת אחת קודם לדעת עם מי יש לי עסק)
מה שהיה תמוהה בעיניי זה אופן הפעולה שהוא נקט , עצם החסימה המוחלטת והחוסר התמודדות .
גם סיקרן אותי לדעת אם עוד בנות נתקלו בתופעה כזו ...
אבל כמו שאומרים שיבושם לו ... ;)

שמעי

כניתוח פסיכולוגי זול אך אפשרי, יתכן ומדובר בבחור עם רמת היעלבות אסטרונומית,בגלל הפגישה שהתבטלה (אם את ביטלת) חטף ג'ננה עלייך.
זה אולי נשמע הזוי, אבל נתקלתי איזה פעם או פעמיים בבחורים שהיו ממש ריגשי ואפילו ניסו לעשות סחיטה רגשית מטומטמת למה אני צריכה לשים אותם במקום ראשון בחיי כשעוד אין להם בכלל מקום בחיי.
ויכול להיות שזה גם לא המקרה בכלל. חסם אותך? נעלם? דפוק ! טוב שפטרנו !
יוצא לי ההפך בד"כ- שנתקלת במישהו שלא משחרר אחרי שאומרת לו לא מעוניינת, אז חוסמת, מוחקת וכדומה. רק שבד"כ יש סיבה טובה,
ולא כמו שאמרת אצלך שנראה שאין סיבה. אבל מה זה משנה בעצם? לכי תביני אנשים. תמשיכי הלאה... חפשי אחד נורמלי.

sh12sh

New member
לא מתעכבת כלל

אחרי ההלם הראשוני זה היהבהחלט נראה לי מגוכח
בחורים כאלה בהחלט אין להם מקום בחיי
NEXT כבר עשיתי :)

לא תמיד תצליחי להבין הכל

אולי נעלב, אולי חשב שאת לא מעוניינת והריץ סרטים בראש
למרות שזה נשמע די קיצוני.

איך אומרים ..הכל לטובה...במקרה הזה כנראה שזה נכון

sh12sh

New member
כמו השיר של זוהר

יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע.

sh12sh

New member
נכון אבל

זה לא אומר שזה לא מעצבן

בטח שזה מעצבן !

את אפילו לא יכולה לכתוב לו שהוא זבל, כי הוא חסם אותך. חחחחח. :)))))

sh12sh

New member
תשמעי

אם את כבר הפעלת את מערך המעקב

אני לא אפסיק אותו באמצע
אז יאללה לכי על זה
לשלוח לך את הפרטים בפרטי ?

&nbsp
&nbsp

למעלה