שבוע טוב , חזרתי בואו לשולחן
אז רשמית התחיל החופש , אחרי ספירת מלאי והמון השלמות של קניות נכנסתי למטבח , בסוף שבוע היו לנו פלפלים ממולאים באורז ועשבי תיבול בגרסה טבעונית , אנשים בישראל לא מבינים שזאת מנת גורמה בהתחשב במחיר הפלפל ליחידה
המתכון כאן , http://mum4four.com/?p=1376
הבטחתי לילדים שנכין עוגיות ג'ינגר ברד , לשם כך הצטיידתי בקורצני עוגיות לחג המולד , היו לנו פעמונים, עצי אשוח , איש , שק של סנטה או ארנבת לא החלטנו מה זה עדיין, כוכב , את הבצק הכנתי מהלילה , בבוקר הוא היה קשה כמו אבן , לקח לו זמן להתגמש , ממליצה לרדד בין שני ניירות אפייה , בגלל הדבש הוא טיפה דביק .
העוגיות יצאו מעולה , אין מילה אחרת , אני הפחתתי בכמות הדבש ועשיתי שינויים לפי הטעמים שאנחנו אוהבים , מי שרוצה יוסיף דבש ויפחית מים .
2 כוסות קמח לבן מנופה
חצי כפית סודה לשתייה
1 כפית ג'ינג'ר טחון
1/2 כפית קינמון
1/4 כפית אגוז מוסקט
100 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס סוכר דמררה, עדיף כהה
3 כפות מולסה או דבש נוזלי
3 -5 כפות מים להוסיף בהדרגה
מעט מלח (חובה )
ללוש לבצק, להניח במקרר לשעה.
לרדד בין שני דפי נייר אפייה.
לקרוץ צורות.
לאפות 8 דקות חום בינוני בתנור שחומם מראש.
אפשר לקשט או פשוט לאכול ולהתאהב.
לקישוט הכנתי אייסינג בצבעים , אני משתמשת בג'ל . מעט אבקת סוכר וממש מעט מים , לערבב עד שאין גושים בכלל , אפשר להוסיף צבעי מאכל , סוכריות , וכיד הדמיון הטובה עליכם .
http://mum4four.com/?p=2605
תהנו מהחופש והמשפחה .
אז רשמית התחיל החופש , אחרי ספירת מלאי והמון השלמות של קניות נכנסתי למטבח , בסוף שבוע היו לנו פלפלים ממולאים באורז ועשבי תיבול בגרסה טבעונית , אנשים בישראל לא מבינים שזאת מנת גורמה בהתחשב במחיר הפלפל ליחידה
המתכון כאן , http://mum4four.com/?p=1376
הבטחתי לילדים שנכין עוגיות ג'ינגר ברד , לשם כך הצטיידתי בקורצני עוגיות לחג המולד , היו לנו פעמונים, עצי אשוח , איש , שק של סנטה או ארנבת לא החלטנו מה זה עדיין, כוכב , את הבצק הכנתי מהלילה , בבוקר הוא היה קשה כמו אבן , לקח לו זמן להתגמש , ממליצה לרדד בין שני ניירות אפייה , בגלל הדבש הוא טיפה דביק .
העוגיות יצאו מעולה , אין מילה אחרת , אני הפחתתי בכמות הדבש ועשיתי שינויים לפי הטעמים שאנחנו אוהבים , מי שרוצה יוסיף דבש ויפחית מים .
2 כוסות קמח לבן מנופה
חצי כפית סודה לשתייה
1 כפית ג'ינג'ר טחון
1/2 כפית קינמון
1/4 כפית אגוז מוסקט
100 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס סוכר דמררה, עדיף כהה
3 כפות מולסה או דבש נוזלי
3 -5 כפות מים להוסיף בהדרגה
מעט מלח (חובה )
ללוש לבצק, להניח במקרר לשעה.
לרדד בין שני דפי נייר אפייה.
לקרוץ צורות.
לאפות 8 דקות חום בינוני בתנור שחומם מראש.
אפשר לקשט או פשוט לאכול ולהתאהב.
לקישוט הכנתי אייסינג בצבעים , אני משתמשת בג'ל . מעט אבקת סוכר וממש מעט מים , לערבב עד שאין גושים בכלל , אפשר להוסיף צבעי מאכל , סוכריות , וכיד הדמיון הטובה עליכם .
http://mum4four.com/?p=2605
תהנו מהחופש והמשפחה .