שבוע טוב חלמתי הלילה ...

נעמה283

Active member
היי אלישבע
חלמתי שאני מגיעה למכולת ואני רוצה לקנות מצרכים לספגטי, ממה שזכור לי הכנתי מלא ספגטי בחנות עצמה והיו הרבה אנשים גם כן.. אחרי שהכנתי את הספגטי והיה המון ראיתי שאנשים התחילו לשים לעצמם בקופסאות אוכל ואני גם שמתי לעצמי קופסה מכובדת. במקביל בחלום ראיתי שמלה מאוד יפה וסקסית ורציתי ללבוש אותה ... אשמח לשמוע ממך
...

אלישבע777

Well-known member
שלום נעמה,

חסר לי רקע לאירועים או למחשבות, שקדמו לחלום ועוררו אותו. מאחר שיש לי כבר חלומות קודמים שלך ורקע, אנסה לפרשו, אבל אני קצת חשה באוויר, למרות הכל, כי זה חלום שונה מכל האחרים שלך. תמיד תכתבי רקע מתאים, כל שהוא – הרקע עוזר לי למצוא פרוש.

החלום הוא חלום של יוזמה. את מגיעה לחנות לקניית ספגטי ו.. מכינה שם בעצמך. והנה המון אנשים באים לקחת לעצמם מנות נאות בקופסאות וגם לך לא חסר. את עושה בעצם איזה סוג של התנדבות למען הכלל. האנשים נהנים לקחת את הספגטי שאת הכנת ויש כמות גדולה לכל מי שרוצה, וגם לך לא חסר.את באת לקניות שגרתיות ו.. מחוללת נס. מסתם ספגטי רגיל שכל אחד יכול לבשל לעצמו, הספגטי שלך הוא להיט!

החלום אומר לך – תעשי מעשים טובים ( =הספגטי טעים). העשיה למען הכלל, תהיה טובה גם לך. אומנם חסרים פה רגשות בחלום וזה חבל. אני מניחה שההרגשה היתה טובה, כי אם היתה הרגשה שלילית – היית זוכרת אותה בוודאי. את יכולה לחולל שינויים בעצמך ובסובב אותך. מעשה קטן ופשוט ( בישול ספגטי, זה מעשה קטן) יחולל שינוי גדול. פרוש נוסף – הגדילי את המעגל החברתי שלך, בעשייה מחוץ לבית.

החלק השני של החלום, הוא חלום קטן בפני עצמו. בחלום ב' ראית שמלה סקסית ורצית ללבוש אותה. החלום אומר לך – לנסות לשנות את הופעתך כך שהיא תרשים אנשים. שינוי חיצוני גורם לשינוי פנימי בהרגשה ובביטחון העצמי. אם בחלום הספגטי, את עושה מעשה טוב, עכשו מגיע לך להיראות טוב!

יתכן שהשמלה הסקסית קשורה בפיתוי ידידך לשעבר, ואז החלום הוא שוב – סוג של מילוי משאלה. ויתכן שגם וגם.

אשמח לחוות דעתך כרגיל.

נעמה283

Active member
הפירוש נראה מתאים.
אשמח לדעת עלייך גם ,בת כמה את ומאיזה תחום את מגיעה ?

נעמה283

Active member
לגבי השמלה רציתי להוסיף , תמיד אהבתי טיפוח יופי, לא קשור לידיד ... אבל לאור מה שכתבתי לך בפרטי אז זה כבר הרבה שנים לא ככה... זה היה נותן לי כוח בטחון....

למעלה