שבוע טוב, יש לי כמה שאלות לעבודה בחינוך גופני

אור פה

New member
שבוע טוב, יש לי כמה שאלות לעבודה בחינוך גופני

שלום, מסיבות רפואיות קיבלתי פטור ממבחני כושר בחינוך גופני ובמקום זאת אני עושה עבודה. נתקעתי עם כמה שאלות ואודה מאוד למי שיעזור לי בתשובה לשאלות שלהלן או לחלקן לפחות.שבוע טוב! 1) מהם שלבי קפיצת מפנה פנים על ארגז? 2) צייני 4 שמות שרירים העובדים בביצוע הקפיצה. 3) היכן עומדת השומרת כשחברה קופצת קפיצת מפשק מעל ה`חמור` והיכן ידיה אוחזות, דייקי ופרטי תשובתך. 4) תרגיל טבעות- פרטי את חלקי התרגיל, אלו מיומנויות נלמדות נכללות בביצוע התרגיל? צייני תחנת עבודה לתרגול אחד משלבי התרגיל

לא כל כך סגור

מכיוון שקפיצת מפנה פנים, מפשק ותרגיל הטבעות של הכיתה שלכם אינם מעוגנים בחוקת ההתעמלות, יכולות להיות כמה תשובות "נכונות" לאותה שאלה. בשביל לענות על השאלות את כנראה צריכה להיות נוכחת בשיעורים, אם לא כמשתתפת אז כצופה. בייחוד שאלה 4, שברור לך שאף אחד חוץ ממך ומבנות כיתתך אינן יכולות לפרט את חלקי תרגיל הטבעות והמיומנויות הנכללות בו, כיוון שזהו תרגיל שהמורה שלך המציאה, ואין לדעת אילו מיומנויות היא בחרה מתוך מגוון המיומנויות הקיים. לגבי השאלה הראשונה, שוב, כמו שאמרתי קפיצת מפנה פנים איננה קפיצה מהחוקה, ולכן אני רק יכולה לנסות למנות את שלביה על-פי ההגיון בלבד: ריצה, ניתור על המקפצה, הנחת ידיים על הארגז/חמור/סוס (מה שיש לכם באולם), הרמת אגן ומעבר הארגז/חמור/סוס, נחיתה. שרירים שובדים בביצוע הקפיצה: תאומים, ארבע ראשי, דו ראשי ירכי (hamstrings), מותן-כסל, ישר בטני, דלתא, טרפז. לגבי השאלה השלישית אני באמת לא ממש יודעת... אני לא ממש מתעסקת עם הקפיצה הזאת... אני הייתי אולי שומרת מקדימה, כלומר עומדת על מזרן הנחיתה עם הפנים לחמור ואוחזת בידיי בידיים של החברה שקופצת. זאת על מנת שהקופצה לא תעוף קדימה על הפרצוף וכדי לעזור לה להרים את הידיים מהחמור לאחר שעברה אותו. בהצלחה

אור פה

New member
תודה רבה לך!../images/Emo13.gif

התשובות שלך ממש עזרו לי. הצלת אותי.

chuch1

New member
מכל מה שיש בחנ"ג

המורה שלך בחרה שתעשי עבודה דווקא בנושא התעמלות מכשירים? האם היא מאמנת התעמלות מוסמכת? אם כן, יש לי הרגשה שהתשובות שניתן לך יהיו מספקות עבורה :)

אור פה

New member
זה רק חלק קטן מעבודה ענקית

ולשמחתי אני ממש לקראת הסוף, רק בחלק הזה נתקעתי.

למעלה