שבוע טוב לחברותי

שבוע טוב לחברותי

המצב שלנו הולך ונעשה גרוע מיום ליום. ביום שבת אני לבד עם בעלי כי העובד יוצא לחופש.בשעה 6 בבוקר התעוררתי ולא ראיתי אותו במיטה קמתי לחפש אותו ומצאתי אותו יושב על הספה בחדר של הבן שלי, שאלתי אותו מה קרה והוא לא הבין מה אני רוצה ממנו , החזרתי אותו לאט למיטה.הערתי אותו בשעה 10 לאכול בכוח כי הוא איבד את התיאבון, ההליכה מאוד קשה לו , כמעט ולא הולך , הוא לא יכול לאכול לבד היום האכלתי אותו את הג'חנון עם הביצה כי הוא לא מסתדר עם המזלג ולי נראה שהוא לא רואה טוב . כל היום הוא ישן , בערב הנכד שלי בא העיר אותו לעשות הבדלה , העובד ישב איתו האכיל אותו חצי סנדויץ ,חלה עם גבינה וכוס תה ,נתן לו את הכדורים ופעם ראשונה שהוא לא הצליח לבלוע אותם.אני אקח אותו לרופאה שלו להתייעץ איתה מה לעשות , כי המצב הזה מאוד מפחיד אותי. מזל שיש לי את העובד שמטפל בו כל הזמן. שבוע טוב לכל חברי הפורום אביבה

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אביבה יקירתי

ההתדרדרות המהירה במצבו של בעלך ממש מדהימה. אני זוכרת כשהגעת לקבוצת התמיכה שלנו היית הכי 'צעירה' במחלה, כלומר, מצבו של בעלך היה בתחילת המחלה. וזה היה לפני כמעט שנה בלבד. היום הוא כבר במצב יותר קשה ממצבו של בעלי שמתמודד כבר 7-8 שנים עם המחלה. אצלנו ההתדרדרות גם כן גדולה אבל בקצב איטי הרבה יותר. מזל גדול שיש לך את העובד שמטפל בו. אולי תנסי לתת לו לאכול עם כף, יהיה לו יותר קל. אם יש בעיות בראייה צריך לקחת אותו לבדיקת ראייה. יכול להיות שזה קטרקט שזה אופייני בגיל מבוגר וזה משהו שאפשר לנתח ולשפר לו את הראייה ככה הוא יוכל לתפקד יותר טוב והביטחון העצמי שלו יתחזק קצת. מקווה לראות אותך ביום שני במפגש שלנו... קבילי חיבוק

למעלה