שבוע טוב לכולםםם

שבוע טוב לכולםםם

תחילה איך אפשר אחרת ההופעה בחיפה . איך זה שהשירים אותם שירים ,הזמר איך לא אותו זמר
אך ההבדל חברים הוא גדול , גדול מאוד והסיבה היא אחת והיא הקהל , הקהל אתמול היה יוצא מגדר הרגיל ! מלהיב לא גדרות ואבטחה עמדו בפרץ הקהל היה ממש בטירוף ולימד איך עושים שמייח. האולם שבו אני מרגיש כבמגרש הביתי {זכרונות נעימים} רק מוסיף לסאונד המדהים הייתי עם כ25חברים שנהנו ופירגנו בסוף המופע . ולעניני דיומא לאחרונה אני קורא ושומע טרוניות לגבי חלק מחברי הפורום שלא "מגיבים כשצריך" מי יכול להחליט לגבי כל חבר פורום מתי להיכנס ומתי לא??? כל אחד שימצא לנכון שיעשה זאת. קרול יקרתי איומים על סגירת הפורום זה לא לעיניין. הפורום זה כולנו!!! לטוב ולרע אסנת למטבע שני צדדים {חומר למחשבה} כל אחד שיפשפש במעשיו לגבי התנהלותו בזמן האחרון. אני חושב שבכל חברות וגם אם זו חברות "פורום" צריכה להיות לויאליות_הדדיות כי אם לאו אז חברות זו בסכנה ! ותסכימו איתי זה לא מה שאנו רוצים !!!! כי מעל הכל ההצלחה והאהבה לשלומי חשובה לכולםםם ואני אעשה הכל הכל שזה ימשיך ומקווה שביחד עם הפורום...כי אצלי זה בנשמה אין לי מדינה אחרת סליחה זמר אחר {מה לעשות אני אדם של אישה אחת וזמר אחד} לכן חברה צריך לשנות דפוסי התנהגות..שכל אחד ואחד יחשוב מה ביכולתי לשנות שהחבר ירגש נוח וטוב יותר. בין מה ששלי שלי לבין מה ששלי שלך אני עם הבחירה השניה {גם שלומי} חברה תתעלו כי הצלחתו של האיש שבזכותו הכרנו חשובה מכל זהו חברים כתבתי הרבה להיום{נכון קרול} להתראות בהופעה אקוסטית _באלדות {פנטזיה שלי ושל ערן} שלומי יש תאריך ?ב17לא משנה באיזה חודש לילה טוב וחמים לכולם אנחנו צריכים להירגע קצת

נועה גו

New member
חיים,אתה צודק מותק,

אבל קרול לא מאיימת על אף אחד,אני מבינה אותה שזה צורם לה שהיא משקיעה בצילום ומפסידה חלק ניכר מההופעה כדי שלכולנו יהיו את האלבומים שאנחנו כל כך אוהבים,ואין מה לעשות,זה לא נאמר מכעס,אבל זה קצת מתסכל שלא מתלהבים מהתמונות כמו קודם.קודם,אחרי כל הופעה היינו משגעים אותה עם התמונות,וכנראה שבאמת ישנן תקופות שההתלהבות קצת יורדת.וכשלא מגיבים מספיק אנשים,לא רק על התמונות אלא בכלל בפורום עצמו,ההנהלה של תפוז הרי יוצרת איתה קשר ואומרת לה שצריך יותר פעילות.אז אני בטוחה שה "איום" לא היה מכוון למטרה רעה,אלא כדי באמת להחזיר אותנו לפעילות שאנחנו צריכים כדי להישאר פורום חי ופעיל ובועט. ואני גם בטוחה שכמו שאיתמר ציין,לפעמים כמה דקות שוות הרבה. גם בשבילנו,שלא נאבד את החבורה של האנשים שאנחנו אוהבים. זהו.והלוואי הלוואי שתהיה הופעה רק של בלדות!!!!! לילה טוב מותק

karoleking

New member
נכון חיים אתה צודק

אבל גם תסכים איתי שאי אפשר לקיים פורום של 2 אנשים. ואני לא מאיימת. מאיימים עלי מגבוה. אני רק מעבירה את מה שאני מקבלת. אני לא באה להחליט בשביל אף אחד מתי להגיב ומתי לא. רק שתדעו שאם הפורום הזה חשוב לכם, הוא חייב להיות פעיל. זה הכל. אם אתה מרגיש שאין פה לויאליות כלשהי בין החברים, אתה מוזמן לשפוך פה את הכל. ולא רק ברמזים. גם אם זה מדובר עלי. דבר חופשי. לשמור בבטן, זה לא בריא. יום אהבה שמח לכולם.

itamarmal

New member
שבוע טוב חיים ולכולם..

אני מאמין ויודע שלא צריך לכעוס אחד על השני בסה"כ נאמרו פה מילים לעודד את כולנו ולהמשיך להחזיק את הפורום היפה הזה ... ויש פה כמה אנשים יקרים שעושים מעל ומעבר וגוזלים זמן יקר מעצמם כדי שיהיה פה רק טוב... אני יודע גם שכל אחד פה היה מוכן לעשות הרבה בשביל הפורום אבל מחוסר זמן וכוח.......
כל אחד משתדל וישתדל קצת יותר והכל יהיה פה יותר טוב.... " כי אני מאמין ש.. כל מה ששלי שלך- וכל מה שטעיתי סלחת מזמן" מילים כדורבנות...
חברים זה באהבה רבה ושיהיה רק טוב לכולנו...

חברים ../images/Emo140.gif

"אנחנו צריכים להרגע קצת"-מהמשפט הזה אתחיל ואתמצת את דברי....התחושה שלי בדבריך איש יקר היא שכולנו ברמה זו או אחרת אחראיים לתחושות אלה ואחרות ..... בדק בית אישי אף פעם לא מזיק ההפך הוא הנכון....וכן, יש תקופות שנמצאים יותר גבוהה בקשר ויש שפחות מי מאתנו לא מכיר את זה?! בכל רמה אפשרית ומכל מיני סיטואציות שונות בחיינו.... שורה תחתונה "התכנסנו כאן"(נשמע כמו בטקס השבעה...). למען 2 מטרות אחת עבור איש יקר ללבנו מאוד!(אני מניחה אחרת לה היה פורום...) והשנייה לעשות לנו טוב בלב...ותקנו אותי אם אני טועה
ונכון איתמר (התגעגענו אליכם מאוד....) אתה צודק דקה שניים עבור אדם יקר לא תפגע בסדר יומנו אך לפעמיים אין לי באופן אישי גם את הדקה שניים ... אז חברי פורום של הזמר היקר המכונה "שלמה" שבת...בהזדמנות חגיגית זו מאחלת חג אהבה שמח לכולנו שנצמח מכל הארועים שאנו פוגשים בדרכנו....שלא תשכחו לפזר אהבה נקייה כלפי הקרובים לכם. חג אהבה שמח
משפחת ונטורה

גל יקירה שכל יום שנתעורר יהיה יום אהבה לכולם

ובאשר לכל מה שכתבת לייקקקקקקקקק ענקי המשך שבוע מקסים נשיקות וחיבוקים }{

למעלה