חיים חיון1
New member
שבוע טוב לכולםםם
תחילה איך אפשר אחרת ההופעה בחיפה . איך זה שהשירים אותם שירים ,הזמר איך לא אותו זמר
אך ההבדל חברים הוא גדול , גדול מאוד והסיבה היא אחת והיא הקהל , הקהל אתמול היה יוצא מגדר הרגיל ! מלהיב לא גדרות ואבטחה עמדו בפרץ הקהל היה ממש בטירוף ולימד איך עושים שמייח. האולם שבו אני מרגיש כבמגרש הביתי {זכרונות נעימים} רק מוסיף לסאונד המדהים הייתי עם כ25חברים שנהנו ופירגנו בסוף המופע . ולעניני דיומא לאחרונה אני קורא ושומע טרוניות לגבי חלק מחברי הפורום שלא "מגיבים כשצריך" מי יכול להחליט לגבי כל חבר פורום מתי להיכנס ומתי לא??? כל אחד שימצא לנכון שיעשה זאת. קרול יקרתי איומים על סגירת הפורום זה לא לעיניין. הפורום זה כולנו!!! לטוב ולרע אסנת למטבע שני צדדים {חומר למחשבה} כל אחד שיפשפש במעשיו לגבי התנהלותו בזמן האחרון. אני חושב שבכל חברות וגם אם זו חברות "פורום" צריכה להיות לויאליות_הדדיות כי אם לאו אז חברות זו בסכנה ! ותסכימו איתי זה לא מה שאנו רוצים !!!! כי מעל הכל ההצלחה והאהבה לשלומי חשובה לכולםםם ואני אעשה הכל הכל שזה ימשיך ומקווה שביחד עם הפורום...כי אצלי זה בנשמה אין לי מדינה אחרת סליחה זמר אחר {מה לעשות אני אדם של אישה אחת וזמר אחד} לכן חברה צריך לשנות דפוסי התנהגות..שכל אחד ואחד יחשוב מה ביכולתי לשנות שהחבר ירגש נוח וטוב יותר. בין מה ששלי שלי לבין מה ששלי שלך אני עם הבחירה השניה {גם שלומי} חברה תתעלו כי הצלחתו של האיש שבזכותו הכרנו חשובה מכל זהו חברים כתבתי הרבה להיום{נכון קרול} להתראות בהופעה אקוסטית _באלדות {פנטזיה שלי ושל ערן} שלומי יש תאריך ?ב17לא משנה באיזה חודש לילה טוב וחמים לכולם אנחנו צריכים להירגע קצת
תחילה איך אפשר אחרת ההופעה בחיפה . איך זה שהשירים אותם שירים ,הזמר איך לא אותו זמר
![](https://timg.co.il/f/Emo47.gif)