שבוע טוב לכולם, אולי השקט יוחזר לדרום, השבוי הוכרז כחלל

הדסהש1

New member
שבוע טוב לכולם, אולי השקט יוחזר לדרום, השבוי הוכרז כחלל

לפי הממצאים בשטח, נראה מה ילד יום, הלואי ואנשי הדרום
יוכלו לנהל חיים שקטים

עמיקם10

New member
קורא ב'הארץ' מאמרים כאילו שאין מנהרות

לא יורים רקיטות וטילים.לא הרגו יותר מ- 80 חיילים בתי החולים מלאים אצלנו. פצועים.
עו"ד מיכאל ספרד-יפה הנפש עמירה הס וגדעון לוי-דואגים לפלשתינאים למדינה שלהם ולשלומם. דואגים לחמאס עם הצהרת האנטישמיות שלו הנקראת 'אמנת החמאס'.ומול ארגון גרילה שהשתלט על עזה- ולא איכפת לו כל שנתיים לצאת למה שהוא קורא מלחמה באוייב -ולהשיג 'נצחון ' יחד עם מדינות ערב אחרות - החמאס מנצל את זה שיש מליון ושמונה מאות אלף ערבים שאין להם מושג מה רוצים מהם.

עמיקם10

New member
ואם מגנים עוכר ישראל כמו לוי-אומרים שאין דמוקרטיה.

האוטובוס באביבים ובית הספר במעלות היו רק ההתחלה.

עמיקם10

New member
דינה פורת מורה שלי כתבה על אמנת החמאס

הערתי על דברי מיכאל ספרד..שדואג לצד השני במסוה של אובייקטיביות. המנהרות לא מעניינות אותו גם לא אלה של החיזבאללה. העירו לעורך של 'הארץ' שהוא חוסה תחת מטריה של הדמוקרטיה

יוליקה

Member
מנהל
אני לא אלמד לחיות עם דעות כאלה

אבל הם קיימים. נקודה.

מי שמרחם על קורבנות האויב יותר מאשר על קורבנותיו...ועוד מחפש
תירוצים להצדיק זאת... צריך לרחם גם עליו.

עמיקם10

New member
כשבגרמניה שלחו את היהודים למחנות זה רק התחיל

העולם לא נקף אצבע עד שלא נכבשה חצי ויותר של אירופה. הנאצים אמרו שהם לוחמים נגד הקומוניזם. ובעצם תכננו גם להשמיד את העם היהודי. וזה בדיוק מה שאומרים ועושים איראן ובן חסותם החמאס. הלכה למעשה.
-------------------------------
מזה גדעון לוי מסתתר- משלים וחושב שאנחנו לא מספיק חכמים להביא את זה. [תנועת אומץ תובעת להעמיד אותו למשפט.]
גדעון לוי התנצל בחצי פה על מכתב הרעים לטיס. וביקש מידתיות.
עמוס עוז מבקש שלא נפעל בכזה כוח. אז אולי צריך לספור- רקיטה = רקיטה..הרוג =הרוג. ופצוע מול פצוע.

יוליקה

Member
מנהל
הנה סטיקר שמדבר בעד עצמו

אני מבינה שמה שעומד מאחורי זה... שליהודים אסור לאהוב ערבים....
ואני נגד זה!
אבל אני חושבת שיהודים צריכים לאהוב קודם כל את היהודים!!

פעם היה:"עיתון הארץ, לאנשים חושבים".

היום כשהעיתון משמש פלטפורמה לעוכרי המדינה, הוא צריך לשנות את שמו ל-"פראבדה".....

עמיקם10

New member
פעם היה שבועון 'העולם הזה'..שדאג לפלשתינאים

החמאס היה אז בגן הילדים. היום אורי אבנרי מעל ל- 80 ולא שינה את דיעותיו. עראפת כבר איננו -ומורשתו בבוידאם של אבנרי.הבעיה היא שיש אנשים כמו שרית ישי לוי- וענת סרגוסטי שהיו שם עם אבנרי- הם מזכירים לי את חסידיו של סטאלין. את מפ"ם שסגדה לסטאלין.
וגדעון לוי משתייך לקטגוריה הזו. כשהנשק הכימי יופעל בפעם הבאה- כולנו נבין שכבר היום צריך מסכות גז [שהפסיקו לחלק]-בגלל הסרחון שלהם.

לטענת אוננר"א צריך 30 שנה לשקם את עזה

א. אז צריך להמשיך ולהפציץ כדי שיגיע ל-40 שנה, כי בתנ"ך אף פעם לא כתוב 30 שנה אלא תמיד "...ותשקוט הארץ 40 שנה..."

ב. אין שום סיכוי שישקמו את עזה כיוון שכל שק מלט ילך לחמס לשקם את צרכיו, האוכלוסיה ? את מי היא מעניינת ?

ג. היום כתבתי לשר הבטחון ושלחתי בפקס. לא יכול להיות שידברו כל הזמן שמפקדות המחבלים,ומקור הירי,ומחסני הטילים הם מתחת למבנים ציבוריים כמו בתי ספר, גני ילדים,מסגדים, בתי חולים. אבל אפילו תמונה אחת של כל זה אין (זה שמראים מידי פעם איזה סרטון של מספר שניות, זה חסר ערך). אנשים מחו"ל אומרים שמכיוון שלא ראו אף תמונה של כל הנאמר, יש להניח שזהו שקר גדול כמו שהאמריקאים רימו את הנשיא שלהם בטענה שעירק מחזיקה נשק כימי לרצח המוני, ואז אחרי הכיבוש הסתבר שזה לא נכון.

הדסהש1

New member
איזה הפסקת אש יש, כל הזמן יורים, עוטף עזה תחת אש,

איך החמאס עדיין שורד, הרי הכל מסביב עזה חרב, מי ידאג
בסופו של דבר לפליטים,

אני לא כתבתי על הפסקת אש.....

החמס שורד כי הוא מסתתר במנהרות שבנה בכסף שניתן עבור האוכלוסיה.
את החמס ממש לא מעניינים התושבים, עובדה שהמחבלים גם משתמשים בילדים כבמגן חי, דבר ששום יצור עלי אדמות לא עושה, רק החמס המטורף והאכזרי שמתאכזר לאויביו ומתאכזר לבני עמו.

אני לא מבינה אותכם, למה

אתם חוזרים כל פעם מחדש על דברי האיש הזה לוי,
מה???? הוא מחזיק את המדינה על הידיים, מה הוא חוזה המדינה ??? ???? אז היא אמר! צריך להתעלם מאנשים כאלה, אפילו הבן שלו רב איתו , אדם ששונא את עצמו ואת המדינה שלו, בעניי הוא אדם חולה ומסכן !!

למעלה