דה קומבינה
New member
שבוע טוב לכולם,איך עברה שבת המלכה?
אצלינו היה מצויין ,לא יכולתי ליכתטב כי ההיתי בלחץ אטומי,אשתי היתה בדרכה חזרה מירושלים כך שאני ההיתי אמור לבשל השבת.לנקות לסדר,וכן לבשל.ובנוסף שתי פגישות.
אז מה הכנתי?דג נסיכה מרוקאי עם חומוס,גרגירים.
אופן ההכנה משרים את הדג במי לימון כ שעה,ואח'כ מחממים שמן זית עם תיבלון של כורכום,וכמון ,וקצת פלפל לבן,מלח.מטגנים קצת את הפילפל החריף(רצוי אדום)וגמבה,עם כמה שום שאוהבים,ומעל זה שמים את הדגים לאחר שטיפה בצורה מסודרת,ומעליהם שמים כוסברה חתוכה קצת(לא דק),ומוסיפים בערך כוס וחמי מים,מבשלים כחצי שעה עם מכסה ואחרי כן עוד בערך חצי שעה בלי מכסה.למען האמת יצא חריף אך טעים
והפשלה,היה באלי קורסונים ואז ראיתי מתכון,זריז ויצא לי דיקתים בעם פיצפוצי שוקולד ממש מבעס.
נו טוב חפרתי,מה איתכם?היכן אתם בחג?עושים משהו מיוחד?ספרו ושתפו.
לילה טוב חברים
אצלינו היה מצויין ,לא יכולתי ליכתטב כי ההיתי בלחץ אטומי,אשתי היתה בדרכה חזרה מירושלים כך שאני ההיתי אמור לבשל השבת.לנקות לסדר,וכן לבשל.ובנוסף שתי פגישות.
אז מה הכנתי?דג נסיכה מרוקאי עם חומוס,גרגירים.
אופן ההכנה משרים את הדג במי לימון כ שעה,ואח'כ מחממים שמן זית עם תיבלון של כורכום,וכמון ,וקצת פלפל לבן,מלח.מטגנים קצת את הפילפל החריף(רצוי אדום)וגמבה,עם כמה שום שאוהבים,ומעל זה שמים את הדגים לאחר שטיפה בצורה מסודרת,ומעליהם שמים כוסברה חתוכה קצת(לא דק),ומוסיפים בערך כוס וחמי מים,מבשלים כחצי שעה עם מכסה ואחרי כן עוד בערך חצי שעה בלי מכסה.למען האמת יצא חריף אך טעים
והפשלה,היה באלי קורסונים ואז ראיתי מתכון,זריז ויצא לי דיקתים בעם פיצפוצי שוקולד ממש מבעס.
נו טוב חפרתי,מה איתכם?היכן אתם בחג?עושים משהו מיוחד?ספרו ושתפו.
לילה טוב חברים