שבוע טוב לכולם.....אנחנו בישוב

שבוע טוב לכולם.....אנחנו בישוב

(
)וטפו טפו טפו בינתיים הכל שקט כאן....... אני לא מנסה להתגרות באסטרולוגית.....אבל מרגישה שהבן שלי התחזק מזה שלא ברחנו מכאן בגלל תחזיתה. לעמי, אסנת, רונה, ורד וכל מי שלא הגבתי אליו עד היום....... ברוכים הנמצאים והמצטרפים....... כיף לראות עוד דעות, רעיונות, עצות ובכלל.....הכי כיפיים הם הקוריוזים החביבים שגורמת הסיטואציה של שמנים וירידה במשקל....... כיף לשמוע על מי שזורק את כל המגבות והאוהלים והבגדים הענקיים.... מצחיק לקרוא על שוטרת מטומטמת שחושבת שבמסגרת תפקידה מותר לה להגיד כל דבר.... ואולי היא בטוחה שבכל מצב מותר לה...... טוב..נו..... יכול להיות שהיא מהשוטרים שיודעים רק לקרוא.... אתם יודעים למה בסיור משטרתי יש 3 שוטרים???? האחד - יודע לקרא השני - לכתב והשלישי - מדבר בקשר.......... (לא להעלב אם יש שוטרים ביננו - זו לא הכוונה) אז שיהי לכולנו שבוע נהדר של הצלחות בהכל של שמחה ואושר אורית

lir42

New member
שבוע טוב אורית

ושמחה לשמוע שהכל בסדר אצלכם בישוב. חבל שלא הגעת לפגישה באיכילוב מקווה לראותך בקרוב. שלך לירי

ערב טוב לירי../images/Emo39.gif

כן, גם אותי אכזב שלא יכולתי להגיע...... מה לעשות, כידוע לכולם יש מחיר למקום מגורים כמו לכל דבר בחיים. אז מכיוון ש - א. אני לא משאירה את הילדים לבד בערב בישוב , ומשתדלת שגם לא עם ביביסיטר, לפעמים קשה להגיע לכל מקום. ב. אני לא ממש אוהבת את ההתעסקות הקבוצתית סביב ה-כן/לא דיאטה שלי וגם לא יותר מדי את ההתעסקות במה מותר או אסור לאכול ובקיצור אני לא סובלת את ה"בלה בלה" שקשור לנושא. ולכן כנראה שלא כלכך אגיע לארועים מסוג זה. אולי אם זה היה יותר קרוב לאזורנו הייתי מנסה את זה פעם אחת. אני שמחה שזה עשה טוב למי שהיה. אורית

SARA120

New member
שלום בנות../images/Emo82.gif

אני שמחה שהכל עבר בשקט.שימשיך להיות שקט בכל מקום! אורית,אני נמצאת בצד הנגדי של המפה וגם לי קשה להגיע לפגישות,אני מקוה לבוא לפגישה הבאה. שנמשיך להנות מהדברים האמיתיים:הומור,אמנות,גידול ילדים...ושהבית יהיה סוף סוף גם מבצר..("ביתי הוא מבצרי"..) ביי שרה

NasTy GirL

New member
ישישישישישישישיש!!!!!!!!!!

ישישישישיש! יש עוד מישהו בעולם הזה שקוראים לה לירי!!!! כמוני...! איזה שם יפה...:) אז מה קורה-אחותי לשם? ממני, מי אם לא-לירי

למעלה